Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Novavax Huluna ka Vaksin Dunya Kongrés Éropa

Ditulis ku jelema nu nyunting

Perusahaan biotéhnologi Novavax, Inc. anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun sareng ngajantenkeun vaksin generasi saterusna pikeun panyakit anu parah, dinten ngumumkeun yén Vivek Shinde, MD, Wakil Présidén, Pangwangunan Klinis, bakal nganteurkeun presentasi nalika World Vaksin Kongrés Éropa 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Topik diskusi nyaéta Vaksin Gabungan Novavax 'COVID-NanoFlu ™, anu ngagabungkeun visi protéin nanoparticle dumasar-protéin COVID-19 sareng calon vaksin NanoFlu ™ kalayan adjuvant Matrix-M ™ dina formulasi tunggal.       

Detil sési sapertos kieu:

Tanggal: Rebo, 20 Oktober 2021
Waktos: 11:30 - 12 pm Waktos Éropa Tengah (CET) /
 
5:30 enjing - 6:00 enjing Wanci Wanci Wétan (EDT)
Judul: Pembaruan ngeunaan vaksin Novavax 'NanoFlu sareng pamekaran Vaksin Kombinasi COVID-19-NanoFlu
Pamilon Novavax: Vivek Shinde, MD, Wakil Présidén, Pangwangunan Klinis
 
 

Platform téknologi rekombinan propriétariat perusahaan ngagabungkeun kakuatan sareng kagancangan rékayasa genetik pikeun épisién ngahasilkeun nanopartikel imunogenik anu dirancang pikeun ngatasi kabutuhan kaséhatan global anu mendesak. Novavax ngalaksanakeun uji coba klinis tahap telat pikeun NVX-CoV2373, calon vaksinna ngalawan SARS-CoV-2, virus anu nyababkeun COVID-19. NanoFlu ™, vaksin nanopartikel influenza quadrivalent na, patepung sareng sadaya tujuan utami dina uji klinis Fase 3 pangsiana pikeun jalma déwasa. Duanana calon vaksin ngahijikeun Novavax 'proprietary basis saponin Matrix-M ™ adjuvant pikeun ningkatkeun réspon imun sareng ngarangsang tingkat luhur antibodi nétralisasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment