Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Lapar Global Masalah Serius Nyarios Seueur Urang Amérika

Ditulis ku jelema nu nyunting

"Seueur-seueurna urang Amérika ngakuan yén lapar global mangrupikeun masalah anu serius, sareng yén krisis iklim mangrupikeun krisis kalaparan. Ayeuna, para pamimpin urang kedah naék nanjak kana perhatian urang, "saur Dr. Charles Owubah, CEO, Action Against Hunger.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun nyirian Poé Pangan Dunya dina 16 Oktober, Aksi Ngalawan Lapar, pamimpin nirlaba dina gerakan global pikeun ngeureunkeun lapar, dinten ayeuna ngaleupaskeun hasil survey langkung ti 2,000 déwasa AS anu dilakukeun atas nami aranjeunna ku The Harris Poll nunjukkeun yén 86% urang Amerika yakin kalaparan global tetep janten masalah serius. Tambahan 73% urang Amérika nyarioskeun parobihan iklim bakal ningkatkeun kalaparan di kalangan komunitas anu paling miskin di dunya, sareng langkung ti satengah (56%) réspondén nyatakeun nagara-nagara anu langkung beunghar, sapertos AS, kedah ngabantosan nagara-nagara berpenghasilan rendah mayar biaya adaptasi sareng iklim robih. 

"Di sakumna dunya, 811 juta jalma bobo lapar unggal wengi - sareng di seueur teuing penjuru dunya, lapar tiasa ngabahayakeun. Urang kedah ngadamel unggal dinten Poé Pangan Dunya dugi ka ngahontal misi kami pikeun ngeureunkeun lapar pikeun sadayana, pikeun saé, "tambah Dr. Owubah.

Panemuan survey tambahan kalebet:

• Ampir satengah sadaya urang Amérika hariwang ngeunaan naékna harga pangan akibat tina perubahan iklim. Salaku tambahan, 46% urang Amerika nyarios yén diantara masalah iklim anu pangpentingna pikeun generasi saterusna nyaéta "hirup di dunya anu kirang pangan (nyaéta, langkung seueur kakirangan tuangeun kusabab guncangan iklim)."

• Boomer dipikaresep nyarios yén kalaparan global tetep janten masalah serius. Kasadaran kalaparan global salaku masalah serius sacara statistik signifikan di antara Boomers (umur 57-75) anu langkung dipikaresep tibatan Gen Z (umur 18-24) sareng Gen X (umur 41-56) anu percaya yén lapar global masih janten masalah serius di dunya ayeuna (89% vs 81% sareng 83%).

• 75% urang Amerika nyangka parobihan iklim mangrupikeun ancaman pikeun masa depan umat manusa, sareng 74% yakin urang sadayana - kalebet kelompok sapertos pamaréntahan, nirlaba, sareng bisnis - kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ngungkulan parobihan iklim. Panilitian anu sami tina Action Against Hunger UK mendakan masalah anu sami di kalangan masarakat di ditu.

• 60% lalaki, 68% Gen Z, sareng 76% urang Hideung Amérika yakin yén nagara-nagara anu langkung beunghar, sapertos Amérika Serikat, kedah ngabantosan nagara-nagara berpenghasilan rendah mayar biaya adaptasi sareng perubahan iklim. Diantara lalaki, 60% satuju sareng pendekatan ieu, dibandingkeun sareng 53% awéwé. 76% urang Amérika Hideung sanés-Hispanik satuju sareng perasaan ieu, dibandingkeun ngan ukur 50% urang Amérika Bodas sanés Hispanik sareng 61% urang Amérika Hispanik. 68% Gen Z sareng 65% Millennial satuju, sapertos ngan 52% Gen X sareng 47% Boomer.

Aksi Ngalawan penemuan Lapar asalna tina Indéks Lapar Global 2021, anu mendakan yén lapar tetep "serius, ngareuwaskeun, atanapi ngareuwaskeun pisan di ampir 50 nagara" sareng laporan PBB yén 1 ti 33 jalma sacara global peryogi bantosan kamanusaan.

"Kasadaran upami léngkah munggaran anu penting. Ayeuna, dunya peryogi cara anu langkung épéktip sareng akuntabel pikeun ngatasi lapar sareng perubahan iklim nalika ngancam ancaman kaséhatan masarakat, "saur Dr. Owubah. "Gagalna ngatasi kalaparan tiasa nganyenyerikeun pisan kaayaan anu parantos rapuh, sabab kalaparan duanana mangrupikeun sabab sareng akibat tina konflik. Nalika urang investasi pikeun merangan rasa lapar sareng nyalametkeun kahirupan, urang nanem modal di payun: panilitian nunjukkeun yén unggal $ 1 anu dibantosan merangan gizi kurang langkung ngasilkeun $ 16 ka masarakat. "

Métode Survey

Survei ieu dilakukeun online di Amérika Serikat ku The Harris Poll atas nami Action Against Hunger antara Oktober12-14, 2021 diantara 2,019 AS sawawa umur 18+. Survei online ieu henteu didasarkeun kana sampel probabilitas sahingga teu aya estimasi tina kasalahan sampling teoritis anu tiasa diitung. Pikeun metodologi survey lengkep, kalebet variabel beurat sareng ukuran sampel subkelompok, mangga kontak Shayna Samuels, 718-541-4785 atanapi [email dijaga]

Action Against Hunger mangrupikeun nirlaba anu ngarah gerakan global pikeun ngeureunkeun lapar dina kahirupan urang. Éta ngabaru solusi, ngabela parobihan, sareng ngahontal 25 juta jalma unggal taun kalayan program pencegahan kalaparan sareng perlakuan anu kabuktosan. Salaku nirlaba anu dianggo di sakitar 50 nagara, 8,300 anggota staf na anu didamel mitra komunitas pikeun ngungkulan panyababna kalaparan, kalebet perubahan iklim, konflik, kateusaruaan, sareng kaayaan darurat. Éta narékahan pikeun nyiptakeun dunya bébas tina kalaparan, pikeun saha waé, pikeun kasaéan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment