24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Balap Séred Dunya: Torrence Racing Ngagabungkeun sareng Tim Toyota

Ditulis ku jelema nu nyunting

Torrence Racing bakal ngiringan Tim Toyota dimimitian ku usum 2022 NHRA Camping World Drag Racing Series. Ditambahkeun usaha dua-tim ti Torrence Racing ngalegaan hubungan tim Toyota pikeun nyertakeun lima dragsters Suluh Top sareng dua Mobil Lucu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Torrence Racing mangrupikeun pamimpin kompetisi NHRA, sareng kami ngarepkeun nyandak Steve sareng Billy kana kulawarga Toyota di 2022," saur Paul Doleshal, manajer grup, Motorsports sareng Asét, Toyota Motor Amérika Kalér (TMNA). "Kami gaduh supir sareng mitra tim anu luar biasa dina bentang NHRA. Ditambahkeun Steve sareng Billy Torrence ngan ukur bakal ningkatkeun lineup anu luar biasa éta. "

Torrence Racing parantos janten kakuatan anu dominan di NHRA taun-taun ayeuna. Steve parantos ngadorong 49 kameunangan dina 263 acara karir sareng tilu kajawaraan Suluh Top. Musim ieu, Steve parantos kéngingkeun salapan kali sareng janten pamimpin poin ayeuna. Bapana, Billy, parantos meunang dua kali dina sataun ieu sareng dalapan kali dina karirna. Sanaos ngajalankeun jadwal bagian-waktos, Billy ayeuna kalima dina posisi umum.

Toyota nyayogikeun tim NHRA na nganggo kendaraan tow sareng barengan rékayasa, téknologi sareng dukungan lintasan ngalangkungan TRD (Toyota Racing Development). Salian ti Torrence Racing, Toyota bakal tetep ngadukung tim Antron Brown anu nembé didirikeun - AB Motorsports, DC Motorsports sareng usaha tilu-tim Kalitta Motorsports dina 2022.

"Kuring parantos berkah ngagaduhan seueur kasuksésan dina karir NHRA kuring, tapi kuring resep gawé bareng anyar ieu sareng Toyota sareng TRD ngan ukur bakal ningkatkeun naon anu tiasa dilakukeun ku Torrence Racing dina jalur," saur Steve Torrence. "Kuring kantos ningali sacara langsung yén supir sareng tim anu aya hubunganana sareng Toyota sanés ngan ukur bagian tina daptar, tapi mangrupikeun bagian tina hiji kulawarga. Aranjeunna mangrupikeun produsen khusus anu ngutamakeun jalma, sareng éta mangrupikeun jinis kemitraan tim kami gumbira janten bagian tina ngamimitian usum payun. "

Steve sareng Billy Torrence gabung sareng jajaran supir Toyota anu kalebet juara tilu kali NHRA Top Fuel Brown, juara Nasional AS Alexis DeJoria, juara balap 49-waktos Doug Kalitta, juara Bahan bakar Top Shawn Langdon sareng juara Mobil Lucu 2013 JR Todd.

Toyota ngarayakeun usum ka-20 na di NHRA taun ayeuna. Supir Toyota parantos kéngingkeun 137 Bahan Bakar Top sareng 43 balapan Mobil Lucu babarengan sareng genep Bahan Bakar Top sareng tilu kajawaraan Mobil Lucu nalika jabatan dina séri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment