Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Klub Wengi Paling Eksklusif sadunya LOUIS XIII pikeun Nawarkeun Ultra-Langka Beureum Decanter N ° XIII

Ditulis ku jelema nu nyunting

Ngan aya 200 decanters beureum N ° XIII anu sayogi di sakumna dunya, anu hartosna distribusi diwatesan ku hiji decanter per klub per wengi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

LOUIS XIII cognac mangrupikeun hasil tina kahontalna kahirupan generasi Cellar Masters, nyampur eaux-de-vie anu pangsaéna nganggo buah anggur anu dipelak sacara éksklusif di Grande Champagne. Penting pisan pikeun LOUIS XIII dialaman salaku ritual, turun demi turun, pikeun ngungkabkeun éksprési rasa anu berkepanjangan sareng mekar, dina momen anu kaunggulan. Palanggan anu hoyong nyobian nasibna ku mesen salah sahiji Pangalaman N ° XIII tiasa log asup ka LOUIS XIII Society * atanapi mésér langsung ngalangkungan nightclubs pilih. Duta Besar Brand LOUIS XIII bakal ngahubungi masing-masing pikeun ngatur petualangan unik ieu. Pangalamanana éksklusif pisan yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun ditampi dina misi luar angkasa.

Decanter N ° XIII munggaran anu sumping di Amérika Serikat bakal diumumkeun dina 15 Oktober di OMNIA di Las Vegas. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kasadiaan produk, kontak: [email dijaga]

Manjangkeun Waktos Sareng RITUAL KHUSUS

Waktos mangrupikeun bahan baku tina LOUIS XIII, sareng N ° XIII ngamungkinkeun urang pikeun ngajajah éksprési waktos anu énggal. Kehidupan wengi didefinisikeun ku rasa kabébasan, pelesir sareng perayaan, sadayana ditangkep sareng digedékeun ku ritual ngicap N ° XIII: hiasan warna kristal anu masing-masing nomer beureum, diturunkeun tina handapeun jubah LED. Genep gelas kristal bespoke beureum dina baki bercahya ngiringan, nangtung tina riungan. Beureum mangrupikeun warna anu pasti pikeun pangalaman, néwak karep, listrik sareng kakuatan hirup wengi. LOUIS XIII dilayanan nganggo pipét kognak khusus, katelah Spear, pikeun manjangan ritual jasa drop-by-drop. Aroma sareng catetan ngeunaan kognak anu luar biasa teras tiasa raoseun panjang-panjangna. LOUIS XIII ngalereskeun wirahma nyalira dina wengi.

DECANTER CANGKUR KU TANGAN

LOUIS XIII parantos berkolaborasi sareng Saint – Louis, pabrik kaca pangkolotna di Éropa, pikeun nyiptakeun panangan beureum N ° XIII decanter beureum sareng gelas koakac beureum. Rona beureum tina gelas ngan ukur tiasa dihontal nganggo prosés rahasia anu meryogikeun tambihan emas. Saint-Louis 'ngabagi karep pikeun tradisi, savoir – faire sareng inovasi janten hirup dina héjo langka: ditiup, diteukteukan, dipapaésan sareng dipahat ku panangan, sareng masing-masing nomer, éta réngsé ku paku LOUIS XIII tandatangan dentelle sareng beuheung paladium . Saatos ritual nyicingan N ° XIII, klien tiasa ngantunkeun klub malam kalayan decanter N ° XIII (upami aturan klub sareng peraturan hukum lokal ngamungkinkeun) salaku souvenir anu paling sering diinget dina wengi. Stopper anu diaktipkeun ku NFC masihan aksés eksklusif ka anu bogana ka LOUIS XIII Society sareng sadaya kauntungan kaanggotaan na.

Harga jual anu disarankeun ku LOUIS XIIII N ° XIII sayogi nalika pamundut.

* LOUIS XIII Society mangrupikeun klub anggota swasta pikeun pamilik decanters LOUIS XIII Cognac.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment