24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Albania megatkeun News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Opat turis Rusia mendakan maot di Albania hotél sauna

Opat turis Rusia mendakan maot di hotél Albania hotél sauna.
Opat turis Rusia mendakan maot di hotél Albania hotél sauna.
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun kana sababaraha laporan, wisatawan kaseser dina sauna hotél kusabab sistem ventilasi anu lepat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Turis Rusia maot di hotél Albania kulon.
  • Wakil Kedubes Rusia nalungtik maotna opat turis Rusia.
  • Turis Rusia mendakan maot di hotél di kampung Kerret di kabupaten Albania Kavaja Albania.

Wawakil misi diplomatik Rusia di Tirana, Albania nyatakeun opat turis Rusia mendakan maot dina sauna hotél di kampung Kerret di distrik Kavaja di Albania kulon.

Anggota staf divisi konsulat kedutaan Rusia di Albania anu nalungtik detil maotna wisatawan Rusia.

"[Aranjeunna] nalungtik kaayaan," ceuk juru bicara kedutaan.

Numutkeun ka terbitan Albanian Daily News, opat turis Rusia mendakan maot telat dinten Jumaah di sauna hotél di kampung Kerret di kabupaten Kavaja di Albaniaurang kulon.

Sadayana sesek napas, publikasi éta nyarioskeun ngeunaan sumber-sumber pulisi.

Khususna, pulisi nuju nalungtik naha sistem ventilasi dina sauna tiasa dianggo leres.

Anu maot, dua lalaki sareng dua awéwé, yuswa ti 31 dugi 60.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment