24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan Industri silaturahmi wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Misi Anyar: promosikeun Wisata ka Amérika Amerika

Ngamajukeun perjalanan ka Afrika Amerika

Dina minggu kamari, Carol Anderson, anu ngagaduhan Beyond All Border LLC USA, balik ti misi ka Afrika Wétan pikeun ngamajukeun "The East Africa Road Show 2023" ka Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kunjunganna nyandak anjeunna ka Tanzania dimana anjeunna janten tamu tamu di Kilifair anu ngan ukur réngsé di Uganda.
  2. Anjeunna masihan presentasi dina 5 Oktober 2021, ka anggota Asosiasi Tur Operator Uganda (AUTO).
  3. Téma na nyaéta "Kasempetan pamasaran inpéstasi dina demografi Afrika Amérika anu nguntungkeun: Investasi $ GREEN $ ON BLACK."

Perjalananna dimimitian langkung ti dua puluh taun ka pengker nalika anjeunna didatangan ku pajabat industri Bahamian sareng Jamaika dina acara perjalanan internasional anu diayakeun di Atlanta pikeun milarian jalan pikeun ngarangsang perjalanan pikeun jalma-jalma warna ogé nyebarkeun inpormasi perjalanan ka aranjeunna saatos sadar yén seuseueurna anu hadir dina pameran éta sanés minoritas. Kaganggu ku kasabaran ieu, anjeunna teras nambihan produksi, acara khusus, hiburan, sareng divisi promosi kana operasina dina ngudag neleponna.

Rapat sareng operator Uganda diayakeun dina setting maya kalayan kahadiran fisik diwatesan pikeun staf di Sekretariat AUTO di Kampala anu diayakeun ku Petugas Hubungan Masyarakat Nancy Okwong sareng eTurboNews panulis Tony Ofungi, anu ngaluuhan rapat sareng anu ngagaduhan Maleng Travel.

Saur Carol: "Tujuanana Saluareun Sadaya Batesan, LLC nyaéta ngarencanakeun Roadshow Afrika Wétan anu munggaran, ngondang operator wisata, perencana perjalanan, papan wisata, perusahaan safari, sareng pamilon anu aya hubunganana sareng perjalanan anu sanés pikeun ngarambat Amérika Serikat, dimana aranjeunna bakal nunjukkeun ka perencana perjalanan Afrika Amérika sareng propésional ogé perencana sanésna pikeun kéngingkeun inpormasi payun sareng pribadi pikeun nganggap ngajual Afrika ka klienna.

"Ieu mangrupikeun bantosan pikeun ngembangkeun cara nargétkeun pasar Afrika Amérika anu makmur ngaliwatan pangetahuan produk di Afrika. Saran kuring pikeun ngatur 'The East Africa Road Show.'  

"Anu utama anu kuring hoyong terang nyaéta pasar Afrika Amérika jarang dipasarkeun. Dolar promosi pariwisata jarang dihasilkeun dina demografi urang pikeun nyungkeun perjalanan ka nagara-nagara Afrika. Panilitian anyar parantos nunjukkeun, urang Afrika Amérika terang sakedik perkawis Afrika sareng parantos dipercaya yén kami henteu disambut di dinya. ”

Nuliskeun Ecological Amérika Ecological, Carol nambihan yén kusabab kurangna usaha pamasaran sareng promosi ka masarakat Afrika Amérika, seuseueurna masih kénéh kirang gaduh pengetahuan dasar ngeunaan Afrika sacara umum. Urang Afrika Amérika ngakibatkeun demografi dina hal pengeluaran konsumen anu ngaleuwihan US $ 1 triliun taunan. Éta mangrupikeun kanyataan anu kabuktosan ngeunaan perjalanan, nalika langkung seueur urang Afrika Amérika terang ngeunaan tujuan, aranjeunna bakal nyéépkeun dolar sareng perjalanan.

East Africa Road Show 2023 bakal salami 2 minggu ngaliput propinsi US anu diusulkeun kalebet Washington, DC; Dallas, Texas; Atlanta, Georgia; Chicago, Illionis; sareng Los Angeles, California salami usum liburan April, usum salju, sareng musim semi.

Délégasi diharepkeun ngiringan rapat B2B (Bisnis kana Usaha) sareng agénsi lokal anu nargétkeun tapi henteu diwatesan ku promosi pasar Amérika Amérika kalayan kamungkinan dinten umum B2C (Bisnis ka Konsumén).

Sababaraha operator wisata nyatakeun minat pikeun ilubiung dibéré béwara anu tepat waktuna. Martin Ngabirano ti Chigo Tours naroskeun terang sarat sareng implikasi biaya pikeun tujuan perencanaan. Carol ngira-ngira biaya na US $ 5,000 sareng janji pikeun milarian diskon ti Étiopia sareng United Airlines sareng hotél anu miluan kanggo nyéépkeun biaya. Perusahaan anu resep ilubiung dipénta pikeun ngadaptar ngaliwatan Sekretariat AUTO.

Saatos rapat, Carol diayakeun ku Bonifence Byamukama, Wakil Pupuhu Asosiasi Pamilik Hotel Uganda sareng Pupuhu AUTO anu kapungkur sareng platform Pariwisata Afrika Wétan, di réstoran Kampala pikeun tuang lauk nila Afrika anu dikukus dina foil, dihias ku kentang, sateuacan anjeunna ditampi ku Wakil CEO Déwan Pariwisata Uganda, Bradford Ochieng, di markas dewan di Kampala dimana anjeunna ngajanjikeun dukungan pikeun misi na sateuacan masihan hadiah brosur, pidéo, Uganda Gorilla Coffee, sareng Uganda Waragi Gin dina kantong hamper didamel tina lawon babakan sareng bahan "kitenge".  

Dina 2019, Ghana ngaluncurkeun "Year of Return" pikeun nyirian 400 taun datangna Afrika anu mimiti diperbudak anu suksés narik Pimpinan Déwan Perwakilan AS Nancy Pelosi sareng pamimpin hak sipil Kongrés John Lewis ka Ghana.

The "Matéri Hideung"Gerakan saprak éta maréntahkeun minat masarakat Amérika Amérika di Afrika kalayan beuki seueur hoyong uih deui ka buana salaku turis, investor, atanapi bahkan pikeun saé.

Sateuacan éta, di 2007, "Jalan satapak Diaspora Afrika" diluncurkeun dina Konperénsi Afrika IIPT ngeunaan Perdamaian ngaliwatan Pariwisata di Kampala, Uganda, kalayan diluncurkeun "Uganda Martyr's Trail" salaku warisan konperénsi éta.

Carol tiasa ngaraosan Jalur Syahid Uganda di Namugongo Martyrs Museum sareng tempat suci dimana anjeunna tiasa neuleumkeun dirina 2 abad deui kana carita anu pikasieuneun tina genésis Kristen di Uganda nalika tabrakan sareng Karajaan Buganda anu kawasa pisan. , ngalegaan ruang lingkup sajarah anu dipikaterang ku Amérika Amérika saluareun perbudakan.

Anjeunna ogé tiasa nganjang ka Taman Nasional Hutan Bwindi Impenetrable, habitat ka gorila gunung anu kaancam, sareng ngalaman budaya anu ngaleungit tina pemburu-pengumpul Suku Batwa; Taman Nasional Ratu Elizabeth, dimana anjeunna ngalaman safari sareng perjalanan peluncuran di Saluran Kazinga; sareng Taman Nasional Leuweung Kibale, kasohor ku primata.

Misi na ka Uganda dimungkinkeun berkat Mihingo Lodge, Karay Apartments, Mahogany Springs Lodge, Wilderness Lodge Ishasha, Katara Lodge, Kyaninga Lodge, Servaline Tours and Travel, sareng Maleng Travel.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment