24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Putri Cruises Emerald Ship Balik Dina Laut Luhur

Ditulis ku jelema nu nyunting

Emerald Princess dijadwalkeun sumping di Ft. Lauderdale tanggal 30 Oktober 2021, sareng badé balayar sajajalan 10-dinten Pelayaran Terusan Panama, jalan-jalan ti Ft. Lauderdale dugi Désémber 2021.

Putri Cruises dinten ayeuna nyirian jasa jasa kapal pesiar katilu di Amérika Serikat - Putri Emerald - angkat ti Pelabuhan Los Angeles dina pelayaran Canal Panama 15 dinten ka Ft. Lauderdale. Tamu Putri Emerald anu pangpayunna disambut dina kapal ku awak ku upacara motong pita khusus.

"Putri parantos janten bagian tina seueur kenangan khusus pikeun urang," saur Chris sareng Kathleen Lennon ti Monumen, CO, tamu Putri Emerald munggaran anu naek kapal pesiar. "Ieu mangrupikeun pelayaran ka 20 sareng anu katilu kalina na kana Emerald Princess, sareng pikagumbiraeun anu dirasa nalika urang sumping dinten ayeuna luar biasa. Éta raoseun sapertos mulih. ”

Emerald Princess nawiskeun liburan MedallionClass, nganteurkeun pamungkas dina usaha, pelayaran pribadi. Medallion mangrupikeun ukuran anu saparapat, alat anu tiasa dipaké anu ngamungkinkeun sagalana ti pasantrén tanpa touch dugi ka milarian anu dipikacinta dimana waé kapal, ogé layanan anu ditingkatkeun sapertos anu diperyogikeun tamu, dikirimkeun langsung ka aranjeunna, dimana waé aranjeunna aya di kapal. Éta parantos diaku salaku alat anu paling canggih dina industri perhotelan global.

Pelayaran Putri Cruises dina kapal Emerald Putri sayogi pikeun tamu anu parantos nampi dosis akhir tina vaksin COVID-19 anu disatujuan sahenteuna 14 dinten sateuacan dimimiti pelayaran sareng ngagaduhan bukti vaksinasi. Sadayana tamu anu divaksinasi sadayana ogé kedah ngahasilkeun uji COVID-19 anu négatip, anu ditalungtik sacara médis (PCR atanapi antigen) anu dicandak dina waktos dua dinten ti mimiti naék dina sadaya pelayaran Putri. Vaksinasi awak awak saluyu sareng padoman CDC.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment