24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Festival Piala Carolina Ngagambar dina Top Paddle Surfers

Ditulis ku jelema nu nyunting

Piala Carolina mangrupikeun festival acara opat dinten anu nampilkeun tujuh balapan, seminar sareng klinik ku para pro, paméran produk sareng démo.

"Piala Carolina mangrupikeun hiji-hijina acara resmi Paddlesurf Professionals dina 2021," saur Tristan Boxford, CEO APP. "Acara ieu bakal ngagaduhan jarak sareng sprint kalayan hadiah APP. Nanging, kusabab kaayaan anu luar biasa, urang henteu maju sareng World Tour taun ayeuna. "

APP diaku sareng nampi sanksi salaku wisata kajawaraan resmi dunya pikeun pendayung nangtung ku Féderasi Komite Olimpiade Internasional pikeun Olahraga Surfing sareng Asosiasi Surfing Internasional.

Tempatna cocog sareng pantai sareng basisir sisi laut, sadaya balapan sareng kagiatan mimitian sareng akhir di Blockade Runner Beach Resort, Resort resmi Piala Carolina. Kegiatan dimimitian dina 4 Nopémber sareng réngsé dina 7 Nov.

Rengking kadua di dunya dina paddleboard standup awéwé, Propinsi Sulawesi Tenggara April Zilg ngumumkeun rencana pikeun bersaing dina Balap Kuburan 13-mil brutal Piala Piala di Wrightsville Beach. "Kuring boga rencana balapan dina bulan Nopémber," saur Zilg. "Éta mangrupikeun salah sahiji balapan pangbadagna di dunya sareng salah sahiji kursus anu paling sesah."

"Balapan [Kuburan] unik, nyandak anjeun ngalangkungan samudera sareng perairan Intracoastal, nganapigasi dua inlet, pasang aksi pasang, sareng lebet sareng kaluar ngalangkungan ombak," saur Zilg. "Ieu tés anu saé pisan pikeun kamampuan paddler ngeunaan sagala-rupa, sareng sipat indung henteu salawasna pikaresepeun. Di luar sababaraha balapan surfing-zona khusus, Balap Kuburan aya di ditu pikeun kasusah, utamina upami anjeun akhirna merjuangkeun gelombang anu kaku. Éta ogé jarak satengah marathon, janten ngagilingna leres. ”

Peserta awal anu sanés kalebet Casper Steinfath, Jawara Juara Dunia dina divisi lalaki. Tumuh di désa perikanan di Dénmark, Steinfath ngembangkeun karep pikeun olahraga cai sateuacan anjeunna tiasa jalan-jalan, naék kana papan surfing bapakna. Ayeuna umur 28, Steinfath mangrupikeun atlit olahraga cai anu pangsaéna, parantos meunang sababaraha kameunangan sareng kajawaraan salami karirna.

Dina taun 2020, Steinfath mangrupikeun anu pangpayunna nangtung ngawelah nyalira ngalangkungan Skagerrak, sapanjang 130 kilométer cai khianat ngabagi Dénmark sareng Norwégia.

Paddler Perancis Arthur Arutkin, peringkat kadua di dunya, sareng New Caledonia Titouan Puyo, peringkat katujuh, parantos daptar kanggo persaingan - sareng seueur deui anu bakal datang.

Seychelle Webster, Jawara Dunya anu mimiti dina divisi awéwé APP, bakal ngiringan Piala Carolina sareng ngarencanakeun nawiskeun klinik, sayogi pikeun dinten démo, sareng ngabantosan nalika Balapan Kids. "Kuring henteu ngarencanakeun balap taun ayeuna," saur Seychelle. "Piala Carolina sok janten salah sahiji balap prioritas utama kuring pikeun sataun. Tapi ayeuna, prioritas utama kuring sareng tantangan anu paling pikaresepeun nyaéta kuring hamil. Janten, éta anu janten fokus kuring pikeun taun ieu, sareng kuring moal bersaing. ”

"Bersaing atanapi henteu, minggu ieu di Wrightsville bakal janten langkung pikaresepeun," tambah Seychelle. "Kuring resep pisan ningali sareng néwak dulur sareng ngadukung APP sareng Piala Carolina sanaos aya tantangan dunya."

Piala Carolina dikelompokeun ku Wrightsville Beach Paddle Club sareng dipidangkeun ku Kona Brewing Company. Badan amal anu ditunjuk pikeun Piala Carolina nyaéta Nourish North Carolina, organisasi nirlaba 501 (c) (3) anu misina nyayogikeun tuangeun anu séhat pikeun barudak anu lapar, ngamungkinkeun aranjeunna suksés di kelas sareng komunitasna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment