Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! News diropéa

Ngahijikeun DC Pahlawan sareng Warga Desa Ngalangkungan Game Mobile

Ditulis ku jelema nu nyunting

Kaulinan mobile RPG teka-teki anu pangpayunna nampilkeun karakter DC anu idéntik sumping dina 2022 sareng ayeuna dibuka kanggo pre-gesitrations.

Pamekar hiburan seluler terkemuka Ludia, studio Jam City, dinten ayeuna ngumumkeun DC Pahlawan & Penjahat, anu mimitina pertandingan-3 game role puzzle (RPG) disetél dina DC Universe, dilisensikeun ku Warner Bros. Interactive Entertainment atas nama DC. Kaulinan bakal ngagumbirakeun para penggemar komik DC kalayan narasi asli anu nampilkeun bintang bintang Pahlawan Super anu dipikacinta sareng Super-penjahat kaasup Batman, Superman, Wonder Woman, Joker sareng Harley Quinn. DC Pahlawan & Penjahat bakal sayogi sadunya mimiti 2022 di App Store sareng Google Play. Dimimitian ayeuna, pahlawan sareng penjahat sami tiasa pra-ngadaptar pikeun aksés ka buruan sareng nampi barang bonus khusus nalika diluncurkeun, dina www.dcheroesandvillains.com.

Nampilkeun naratif anu asli, asli, DC Heroes & Villains nyayogikeun lokasi anu ikonik sapertos gang-gang Gotham City sareng jero Atlantis. Pulsa anu misterius parantos nyabut sadaya kakuatan adidaya sareng éta bakal dugi ka pamaén pikeun ngirut tim kakuatan pamungkas, ti kadua sisi kaadilan, pikeun nyegah total punah.

Pamaén bakal kedah strategis nalika aranjeunna ngalangkungan midangkeun anu kuat DC Pahlawan & Penjahat, dieusi ku pertandingan pertandingan-3 pamuter tunggal sareng acara tim dimana aranjeunna kedah ngiringan géngsérna pikeun ngéléhkeun bos pikeun hadiah epik. Kajadian langsung anu dijadwalkeun kalebet pertandingan PVP sareng Guild Raids bakal ngiringan penggemar DC ti sakumna dunya ngiringan ngempur pikeun hadiah éksklusif di buruan.

"Kami bangga pisan ngumumkeun gelar pangénggalna kami, DC Heroes & penjahat," saur Alex Thabet, CEO Ludia. "Kaulinan ieu méréskeun anu pangsaéna Ludia, kalayan midangkeun anu pikaresep sareng téknologi inovatif anu mangrupikeun ciri khas pikeun pertandingan anu unggul. Kami yakin ieu bakal masihan fans DC sudut pandang anu anyar pikeun karakter, lingkungan sareng budaya anu dipikacinta. "

"Kami moal tiasa langkung narik ati sareng DC Pahlawan & Penjahat, anu nempatkeun bakat sareng kreativitas Ludia dina tampilan pinuh," saur Chris DeWolfe, ko-pendiri sareng CEO Jam City. "Ieu bakal janten anu mimiti penggemar DC tiasa nyiptakeun tim impian masing-masing dina pertandingan 3-peran peran, ngagabungkeun duanana pahlawan sareng penjahat. Kuring yakin peminat bakal ditiup ku naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun dina pertandingan. ”

Jam City nembé ngarengsekeun akuisisi na Ludia dina bulan Séptember 2021, neraskeun minuhan misi perusahaan pikeun nguatkeun portopolio global studio-studio luhurna anu ngembangkeun sareng nyebarkeun kaulinan berbasis IP anu dilisensikeun internal sareng pihak katilu anu dilisensikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment