Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Rencana ageung pikeun Menteri Pariwisata Jamaika di Inggris sareng Wétan Tengah

Bartlett muji NCB dina peluncuran inisiatif Portofolio Dampak Respon (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Pimpinan pariwisata global sareng agenda Jamaika angkat ka Inggris sareng Wétan Tengah. Anjeunna ngagaduhan rencana ageung, agenda ageung, sareng impian anu réalistis ageung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saatos pasar na suksés pisan di Amérika Kalér, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett angkat ka Pulo kamari, dibarengan ku tim tingkat tinggi pikeun ngajajah kasempetan investasi sareng ningkatkeun perjalanan wisata ka Jamaika ti Inggris (Inggris) sareng Wétan Tengah.
  • Sateuacan angkatna, Menteri Bartlett nyarios, "Nalika urang ngupayakeun ngagancangkeun pemulihan industri pariwisata, kuring bakal mingpin rombongan ka Uni Émirat Arab (UEA), Arab Saudi sareng Inggris pikeun neuleuman kasempetan pikeun investasi langsung asing (FDI) dina sektor pariwisata urang ogé pendamping dugi kadatangan ti pasar sumber panggedéna katilu kami. "  
  • Anjeunna nyarios yén investasi bakal ngagaduhan peran penting dina pamulihan pariwisata ku cara nyayogikeun dana anu diperyogikeun pikeun ngawangun sareng ningkatkeun proyek anu penting pikeun pamekaran sareng kamekaran kapasitas pariwisata.

Blitz dimimitian ku nargétkeun pasar perjalanan di Dubai World Expo 2020 di Uni Émirat Arab. Jamaica mangrupikeun salah sahiji langkung ti 190 peserta pameran di pameran éta sareng paviliun anu nyorot produk sareng inovasi panganyarna tujuan dina téma "Jamaica Makes it Mov", nyambungkeun dunya ngalangkungan musik unik, kadaharan, olahraga, sareng aspék sanés warisan warisanna.

Nalika di UAE, Menteri sareng timnya bakal pendak sareng Otoritas Pariwisata nagara pikeun ngabahas kolaborasi ngeunaan investasi pariwisata ti daérah éta; Inisiatif pariwisata Wétan Tengah; sareng aksés gateway pikeun Afrika Kalér sareng Asia, sareng fasilitasi angkutan udara. Ogé, bakal aya rapat sareng éksékutip DNATA Tours, operator wisata tunggal panggedéna di UAE; anggota Diaspora Jamaika di UAE; sareng tilu maskapai utama di Wétan Tengah - Émirat, Étiad sareng Qatar.

Ti UAE, Menteri Bartlett badé angkat ka Riyadh, Arab Saudi, dimana anjeunna bakal nyarios dina jam 5th Milangkala Prakarsa Investasi Mangsa (FII). FII taun ayeuna bakal kalebet paguneman anu langkung jero ngeunaan kasempetan investasi global anyar, analisis tren industri, sareng jaringan anu teu aya tandinganna diantara CEO, pamimpin dunya, sareng ahli. Anjeunna bakal diiluan ku Sénator Hon. Aubyn Hill dina jabatanna salaku Menteri Tanpa Portopolio di Kamekaran Pertumbuhan Ékonomi sareng Penciptaan Pakasaban (MEGJC), kalayan tanggung jawab Cai, Lahan, Bisnis Prosés Outsourcing (BPOs), Otoritas Zona Ékonomi Khusus Jamaika sareng proyek-proyek khusus.

Ngangkat anyar piwuruk Pamaréntah Inggris ngalawan sagala perjalanan anu teu penting pikeun Jamaika parantos ngabuka jalan pikeun Menteri Bartlett mingpin tim tingkat tinggi ka London, 30 Oktober dugi ka 6 Nopémber, nargétkeun pasar Inggris. Dursasana stakeholder utama bakal diayakeun sareng Virgin Atlantic, China Forum sareng British Airways di World Travel Market London (WTM), salah sahiji rapat taunan anu paling penting pikeun sektor perjalanan internasional.

Ogé, menteri pariwisata bakal janten tamu istiméwa di 9th Dinner Advokasi Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia. Salaku terusan tina tanggung jawab internasionalna, anjeunna ogé bakal ilubiung dina Organisasi Pariwisata Dunya PBB, Déwan Perjalanan sareng Pariwisata Dunya sareng KTT Menteri WTM.

Rancana perjalanan anu saé ogé kalebet wawancara média, papacangan nyarios di City Nation Place Global Conference di London, rapat dewan Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC), sareng rapat sareng komunitas Diaspora Jamaika di Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment