24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Berita Palanggaran Paléstina jelema Ngawangun deui tanggung jawab Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Perjalanan gratis Visa ti Paléstina ka St Kitts sareng Nevis ayeuna

Perjalanan gratis Visa ti Paléstina ka St Kitts sareng Nevis ayeuna
Perjalanan gratis Visa ti Paléstina ka St Kitts sareng Nevis ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Paléstina mangrupikeun nagara kaopat anu ngaresmikeun hubungan diplomatik sareng St Kitts sareng Nevis saatos Burkina Faso, Gabon, sareng Mesir dina opat minggu ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • St Kitts sareng Nevis Pariwisata ngarékam perjanjian diplomatik kaopat kirang ti opat minggu.
  • Panyebaran gratis Visa ngamungkinkeun perjalanan bébas pangwatesan ka warga nagara-nagara anu nandatanganan perjanjian.
  • Hak istiméwa ieu ogé dugi ka individu anu parantos nampi kawarganagaraan ngalangkungan sarana ékonomi.

Perdana Menteri Nevis sareng Menteri Luar Negeri St Kitts sareng Nevis, Hon. Mark Brantley parantos aktip ngawangun hubungan internasional salami sasih kamari.

Dina peringatan ulang taun ka-60 Gerakan Non-Blok di Sérbia minggu ieu, Menteri Brantley nandatanganan perjanjian pengabaian bebas visa sareng Paléstina.

Paléstina mangrupikeun bangsa kaopat anu ngaresmikeun hubungan diplomatik sareng St Kitts na Nevis saatos Burkina Faso, Gabon, sareng Mesir dina opat minggu ka pengker.

"Dinten bersejarah pikeun St Kitts sareng Nevis nalika urang nandatanganan [perjanjian] perjanjian bulak balik visa bulak balik sareng HE Riad Maliki Menteri Luar Negeri [ti] Nagara Paléstina ngamungkinkeun perjalanan bébas visa antara dua urang urang. St Kitts sareng Nevis terus ngalegaan tapak suku diplomatik na sacara global, "nyerat Menteri Brantley dina Instagram.

Panyebaran gratis Visa ngamungkinkeun perjalanan bébas pangwatesan ka warga nagara-nagara anu nandatanganan perjanjian. Ieu ngandung harti yén visa éntri henteu diperyogikeun pikeun warga negara ti salah sahiji nagara sateuacan lebet ka nagara éta perjanjian parantos ditandatanganan. Hak istiméwa ieu ogé dugi ka jalma anu parantos nampi kawarganagaraan ngalangkungan sarana ékonomi, sapertos St Kitts na NevisProgram 'Kewarganegaraan ku Investasi (CBI).

nu Nagara Paléstina, mangrupikeun tambahan paling anyar pikeun daptar perjalanan St-Kitts sareng Nevis anu langkung seueur tina tawaran perjalanan visa-gratis, ngamungkinkeun wargana lebet ngadeukeutan 35 tujuan. Nanging, ku jutaan urang Paléstina cicing dina kapal kusabab teu stabilitas politik, seueur anu nyanghareupan kasusah ngumbara sacara internasional atanapi bahkan balik ka tanah airna.

Ngaliwatan perjanjian "bersejarah" ieu, diaspora Paléstina sareng pangusaha anu milih ngiringan program St Kitts sareng Nevis 'CBI Program umumna tiasa ngumbara tanpa visa ngan ukur ka Paléstina tapi ka ampir 160 nagara sareng daérah, kalebet pendidikan pusat sareng pusat bisnis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment