Wisata Petualangan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Balanja Pariwisata luar angkasa teknologi piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Lima jinis wisata paling luhur anu dibahas dina 2021

Lima jinis wisata paling luhur anu dibahas dina 2021.
Lima jinis wisata paling luhur anu dibahas dina 2021.
Ditulis ku Harry Johnson

Panilitian anyar parantos ngungkabkeun 'Pariwisata Virtual' salaku jinis pariwisata paling populér, dituturkeun ku 'Pariwisata Luar Angkasa' dina 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 'Pariwisata Virtual' puncak salaku jinis pariwisata anu paling dibahas diantara influencer Twitter sareng Redditor di 2021.
  • 'Pariwisata Luar Angkasa' muncul salaku jinis pariwisata anu paling dibahas salajengna numutkeun Platform Media Media Sosial.
  • Diskusi sakitar 'Wisata Pariwisata' kalolobaanana didorong ku ideu epik anu dibagikeun ku influencer Twitter pikeun sababaraha perjalanan petualangan di sababaraha nagara.

Pariwisata mangrupikeun pangdeudeul utama pikeun PDB di sababaraha nagara, pamaréntah nyandak sababaraha cara pikeun ngahirupkeun deui bisnis industri tina pangaruh pandemi COVID-19.

Analisis Platform Media Sosial (SMA) Sosial, anu ngaidentipikasi sareng ngalacak tren anu muncul, daérah nyeri, bidang inovasi anyar diantara diskusi ngeunaan influencer Twitter sareng Redditors, parantos ngungkabkeun 'Pariwisata Virtual' salaku jinis pariwisata anu paling populér, dituturkeun ku 'Spasi Pariwisata' di 2021.

1. Pariwisata Virtual | 4,400 + diskusi

'Pariwisata Virtual' puncak salaku jinis pariwisata anu paling dibahas diantara influencer Twitter sareng Redditor di 2021. Diskusi sakitar 'Pariwisata Virtual' aya hubunganana sareng kumaha wisata maya parantos nyayogikeun pangalaman énggal pikeun para pengunjung ngalangkungan padika anu ngamungkinkeun téknologi anu béda sapertos 360-gelar poto, virtual reality (VR), augmented reality (AR), wisata pidéo, Google Arts.

Rarasaan Influencers sacara umum positip ngeunaan 'Pariwisata Virtual' sabab janten solusi alternatif pikeun bisnis pariwisata ngawangun deui minat di kalangan palancong nalika pandemi COVID-19 dimana jarak sosial janten norma anyar.

2. Pariwisata Spasi | 4,100 + diskusi

'Pariwisata Luar Angkasa' muncul salaku jinis pariwisata anu paling dibahas salajengna numutkeun Platform Media Média Sosial. Mayoritas diskusi ngeunaan topik ieu dumasar kana peluncuran dua penerbangan luar angkasa anu suksés - 'Virgin Galactic' ku Richard Branson sareng 'Blue Origin' ku Jeff Bezos dina Juli sareng Agustus masing-masing.

Twitter influencer ditingali langkung aktip dina diskusi anu aya hubunganana sareng 'Spasi Pariwisata', dibandingkeun sareng Redditors di 2021. Diantarana, para ahli téknologi parantos ngémutan yén sanaos jaman pariwisata luar angkasa parantos nyatakeun kalayan suksés ngaluncurkeun duanana penerbangan luar angkasa, tapi éta tiasa janten kabisat pikeun polusi udara.

3. Pariwisata Petualangan | 3,100 + diskusi

Sawala ngeunaan 'Wisata Pariwisata' anu kalolobaanana didorong ku ideu epik anu dibagikeun ku influencer Twitter pikeun sababaraha perjalanan petualangan di sababaraha nagara sapertos pendakian gunung di Tuscany's Rolling Hills sareng Dolomite Mountains di Italia, Sperrin Mountain di Irlandia Kalér, Trek Choquequirao di Peru.

Aranjeunna ogé nyebatkeun tip sareng barang-barang penting anu kedah dipak nalika badé ngumbara, sapertos kaos kaki tahan cai, senter, tali anduk sareng kerok és. Influencers nganggap yén 'Adventure Travel' tiasa ngarobih dunya tina salah sahiji monotoni sareng drabness janten salah sahiji pikagumbiraeun.

4. Pariwisata Pangan | 1,510 + diskusi

Paguneman ngeunaan 'Pariwisata Pangan' seueur ngeunaan tujuan wisata katuangan anu pikaresepeun kalayan harga anu wajar, sapertos Vancouver sareng Nova Scotia di Kanada sareng Bern di Swiss. Kontributor ogé ngabahas pangalaman kadaharan, kadaharan lezat, sareng warisan kuliner tujuan anu béda sacara global. Mole Poblano Sauce of Mexico mangrupikeun salah sahiji bahan pangan anu dibahas luhur diantara influencer.

5. Wisata Anggur | 900+ diskusi

Diskusi sakitar 'Wisata Anggur' paling sering dirobih saminggu kahiji Séptémber 2021, dipimpin ku anu kalima UNWTO Konperénsi Global ngeunaan Pariwisata Anggur di Portugal, anu difokuskeun kana poténsi pikeun ngahasilkeun kasempetan pangembangan di tujuan désa. Influencers ogé ngabahas sababaraha inisiatif anu dilakukeun ku sababaraha nagara pikeun ngamajukeun 'Pariwisata Anggur', sapertos acara Santorini ku Yunani sareng palaksanaan 'rute Iter Vitis Caucasus' ku Azerbaijan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Sabalikna sareng anggapan umum, modél langganan ngagaduhan kaunggulan anu tiasa dianggo ku industri pariwisata. Parangkat lunak tagihan ulang agénsi perjalanan ngahasilkeun panghasilan anu ngulang bari ogé ningkatkeun ingetan klien. Agénsi perjalanan ngagaduhan sababaraha halangan, sapertos nyayogikeun manajemén rancana perjalanan sareng jasa perencanaan anu sampurna. https://www.subscriptionflow.com/subscription-management-software/

  • Kadang-kadang urang kudu nyanghareupan seueur masalah nalika nyandak hiber tapi upami anjeun milih maskapai anu pangsaéna maka maskapai ogé ngabantosan anjeun dina unggal masalah. Upami anjeun parantos robih atanapi anjeun bingung upami nyandak hiber atanapi pamustunganana anjeun mutuskeun ngarobih rencana perjalanan anjeun maka Kebijakan Perubahan Hiber Virgin Australia didamel khusus pikeun anjeun. Anjeun tiasa ngarobih hiber dina waktos 24 jam sareng henteu mayar hiji rupia. Gagal ngadamel perobihan dina waktos anu ditangtoskeun maka éta bakal ngahasilkeun hukuman gedé.

    https://airlinespolicy.com/flight-change-policy/virgin-australia-flight-change-policy/