24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor Kamaainas wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Hawaii résiko tingkat COVID-19 Ti Luhur dugi ka Sedeng

Hawaii dina Daptar Wisata Karantina New York
Status Hawaii COVID ningkat
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

nu Aloha Nagara Hawaii parantos ngalih tina Risiko Tinggi kana résiko Sedeng dinten ayeuna dina daptar Kovid Act Now.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kasus COVID-19 Hawaii, rawat inap, sareng maotna parantos ngirangan salami sasih kamari.
  2. Nagara ngahontal kekebalan kawanan pikeun vaksinasi relatif ka populasi anu nampi sahenteuna hiji dosis ngan sababaraha dinten ka pengker.
  3. Gubernur Hawaii David Ige masih nyarankeun yén perjalanan diwatesan pikeun perjalanan anu dianggap perlu.

Covid Act Ayeuna nyayogikeun skor résiko 5-warna pikeun nagara bagian sareng kabupatén di sakumna bangsa sahingga warga sareng pejabat pamaréntah tiasa langkung ngartos status COVID di daérahna. The Act Now Coalition mangrupikeun lembaga nirlaba 501 (c) (3) anu mandiri anu diadegkeun ku sukarelawan dina Maret 2020. Covid Act Now mangrupikeun prakarsa anu dipokuskeun ku COVID pikeun ngabantosan jalma-jalma nyandak kaputusan anu leres kalayan nyayogikeun data anu tepat sareng akurat ngeunaan COVID di Amérika Serikat.

Salila 30 dinten anu kapengker, Jumlah kasus Hawaii, rawat inap, sareng maotna parantos ngirangan. Honolulu County, Hawaii, parantos ngalaporkeun gaduh 156 padamelan ICU sawawa. 86 dieusian ku pasién sanés COVID sareng 33 dieusian ku pasién COVID. Sacara umum, 119 tina 156 (76%) dieusian. Ieu nunjukkeun sababaraha kamampuan pikeun nyerep paningkatan dina kasus COVID.

Nagara ngahontal kekebalan kawanan dina sababaraha dinten ka pengker ku tingkat vaksinasi 73.9% penduduk anu nampi sahenteuna hiji dosis. Di Honolulu County, Hawaii, 720,162 jalma (73.9%) parantos nampi sahenteuna hiji dosis sareng 647,576 (66.4%) parantos divaksinasi. Saha waé anu sahenteuna umur 12 taun tiasa divaksinasi. Kirang langkung ti 0.001% jalma anu nampi dosis nampi réaksi ngarugikeun parah.

Rata-rata, tingkat inféksi di kapuloan 69% kalayan tingkat uji positip 3%. Ayeuna aya 7.3 kasus anyar anu dilaporkeun per 100,000.

Honolulu County, Hawaii, ngagaduhan kerentanan anu langkung handap tibatan kaseueuran kabupatén AS. Komunitas anu ngagaduhan kerentanan anu langkung luhur gaduh kaayaan ekonomi, sosial, sareng fisik anu tos aya anu tiasa nyusahkeun pikeun ngaréspon sareng pulih tina wabah COVID.

Panghasilan hotél Hawaii ningkat sacara signifikan dina Juni 2021

saran

Perjalanan tetep kedah dijauhan kecuali diperyogikeun, atanapi wisatawan anu leres-leres divaksinasi.

Topeng disarankeun pikeun individu anu divaksinasi di rohangan jero rohangan umum pikeun ngirangan panyebaran jinis Delta. Jalma anu henteu divaksinasi kedah teras-terasan masker di sadaya rohangan umum.

Rapat jero rohangan kedah dihindari ku jalma-jalma di luar rumah tangga anu caket, kacuali aranjeunna divaksinasi pinuh.

Sakola aman tiasa nawiskeun diajar di-jalma ngan ukur upami tindakan pangendalian inféksi ieu parantos aya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment