24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pelayaran Virgin Ayeuna Sailing ka Nassau sareng Bimini

Pelayaran Virgin di Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalayan vaksinasi ningkat sareng larangan perjalanan angkat di sakumna dunya, jalur pelayaran datang deui sareng ayun-ayunan ka Karibia. Virgin Voyages 'Scarlet Lady, pelayaran méwah anyar, ngamimitian usum pelayaran na "perdana" ka Karibia, damel debut di The Bahama ku opat wengi "Fire and Sunset Soirées," kalebet lirén di The Beach Club di Bimini. Minggu kamari ieu upacara peresmian diayakeun di ibukota sareng Bimini, dimana Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan anu terhormat I. Chester Cooper sareng Diréktur Jéndral Joy Jibrilu ngabagéakeun jalur pelayaran di pasisian Kapuloan Bahama.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pelayaran mingguan sacara positip bakal mangaruhan ékonomi lokal.
  2. Lady Scarlet bakal ngajalanan mingguan ka Bimini sareng Nassau salami tujuh bulan ka payun, dimimitian Oktober 2021 dugi ka Méi 2022.
  3. Garis pelayaran butuh vaksinasi pinuh pikeun tamu sareng staf. Panumpang ogé bakal diuji pikeun Covid-19 sateuacan angkat, biaya anu ditutupan ku jalur pelayaran.

Salami upacara peresmian di Bimini, Wakil Perdana Menteri Cooper nyatakeun optimismeu pikeun pertumbuhan ékonomi ngémutan kamitraan énggal ieu. "Pelayaran mingguan sacara positip bakal mangaruhan ékonomi lokal, sareng tamu pelayaran bakal ngalaman sadaya kabagjaan sadidinten di hiji pulau tropis alit, ti mimiti méwah dina amparan pantai keusik bubuk-lemes, bodas, dugi ka ékspédisi anu nyandak aranjeunna perikanan buruan ageung, terjun laut jero, kayak, sareng hubungan sareng lumba-lumba, "saur Wakil Perdana Menteri Cooper.

Diréktur Jéndral Joy Jibrilu nyuarakeun séntimén Wakil Perdana Menteri Cooper dina upacara perdana anu diayakeun di Nassau, "Perjalanan Virgin Voyages nampilkeun dinten di Nassau sareng dinten di Bimini bakal ngamungkinkeun langkung ti 2,700 tamu anjeun ngaraosan raos Bahama sabab ngajalajah sababaraha Bahama'Situs bersejarah sareng atraksi sareng hubungan sareng jalma anu ramah, ramah. "

Kapal pesiar khusus pikeun jalma dewasa nampung 2,770 panumpang (kalebet awak awak) sareng 24 tempat katuangan inuman sareng inuman. Kapal éta ogé ngagaduhan seueur tempat acara, kasino bebas haseup, arcade, pusat kabugaran luar angkasa sareng seueur deui.

Lady Scarlet bakal ngajantenkeun perjalanan mingguan ka Bimini sareng Nassau salami tujuh bulan ka payun, dimimitian Oktober 2021 dugi ka Méi 2022. Dina matuh protokol Covid-19 sareng pikeun mastikeun kasalametan, jalur pelayaran peryogi divaksinasi lengkep pikeun tamu sareng pagawé. Panumpang ogé bakal diuji pikeun Covid-19 sateuacan angkat, biaya anu ditutupan ku jalur pelayaran. Protokol kaséhatan dina kapal kalebet sanitasi, jarak fisik, padumukan terbatas sareng panerapan tungtunan pamaréntah daérah dina unggal tujuan.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan pelayaran Virgin Voyages, didatangan parawanvoyages.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment