24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Babul nandatanganan perjanjian anyar pikeun nyandak kahirupan anu dikelola global dugi ka 350k, kalebet kahirupan perawatan dumasar nilai 250k

Ditulis ku Harry Johnson

Babulonia dinten ayeuna nyatakeun moméntum anu lumangsung, ngumumkeun kahirupan salajengna c.135k bakal ngagaduhan aksés kana tawaran perawatan dumasar nilai na di Amérika Serikat sareng Inggris ngalangkungan ékspansi ka nagara-nagara Amérika Serikat, Georgia sareng Mississippi, sareng kamekaran salajengna di California. Ieu ngandung harti yén ngalangkungan kombinasi modél perawatan berbasis nilai na, Babulonia 360 sareng padamelanana dina perawatan primér, Babul bakal ngatur c. 350k hirup sacara global, kalebet 105k NHS GP at Hand lives, ku mimiti 2022. Babul negeskeun deui pitunjuk pendapatan 2021 sareng 2022 dina 15 Séptémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Babulonia dinten ayeuna nyatakeun moméntum anu lumangsung, ngumumkeun kahirupan salajengna c.135k bakal ngagaduhan aksés kana tawaran perawatan dumasar nilai na di Amérika Serikat sareng Inggris ngalangkungan ékspansi ka nagara-nagara Amérika Serikat, Georgia sareng Mississippi, sareng kamekaran salajengna di California. Ieu ngandung harti yén ngalangkungan kombinasi modél perawatan berbasis nilai na, Babulonia 360 sareng padamelanana dina perawatan primér, Babul bakal ngatur c. 350k hirup sacara global, kalebet 105k NHS GP at Hand lives, ku mimiti 2022. Babul negeskeun deui pitunjuk pendapatan 2021 sareng 2022 dina 15 Séptémber 2021.

"Perluasan padamelan ieu urang bakal ngabantosan Babul langkung tujuan urang pikeun ngahontal komunitas anu aksés sareng kamampuan mangrupikeun halangan, pikeun ngajantenkeun kasetaraan kaséhatan salaku norma," saur Pendiri & CEO Babel, Ali Parsa. "Tumuwuhna urang dina perawatan berbasis nilai salajengna nunjukkeun kaunggulan struktural modél digital-munggaran urang, anu skala payun tina rencana, sadayana salami ngajaga kaséhatan anu kualitas luhur."

Babul bakal nambahan jumlah urang Amérika anu dilayanan ngalangkungan program perawatan dumasar nilai na ku ditambahan kahirupan 63k di Georgia sareng Mississippi, sapertos dina tanggal kontrak. Ieu bakal diteruskeun ku kahirupan 17k di California dina awal taun 2022. Ieu bakal hartosna penderita Medicaid sareng Medicare ieu bakal langkung waktosna aksés kana 24/7 dokter sareng perawat perawatan primér, kamampuan pikeun kéngingkeun wawasan pribadi sareng dukungan, sareng perawatan tungtung tungtung nepi ka tungtung, sareng tujuan ngarah kana hasil anu langkung saé sareng biaya anu langkung handap tina waktos.

Ékspansi AS anu anyar ngalengkepan pertumbuhan global Babul, kalayan langkung ti 55K nyawa ditambih nembé di Inggris ngalangkungan kerjasama sareng Royal Wolverhampton NHS Trust di luhur kahirupan 105k ku prakték NHS GP na nyalira, Babul GP at Hand. Épansi global Babel 360 salajengna netepkeun organisasi salaku pamimpin dina perawatan digital dumasar-nilai, dumasar kana misi pendiri perusahaan pikeun nyayogikeun kasehatan sareng terjangkau pikeun unggal jalma di Bumi. Babul nyaéta rékayasa deui cara kasehatan dikirimkeun sareng modél anu tiasa diukur anu tujuanna pikeun ngajaga kasehatan masarakat, ngalih tina modél fee-for-service ayeuna anu museur kana panyawat sareng krisis.

Tonggak kahirupan 350K anu ditutupan di sakumna dunya datang dina titik inflasi pikeun Babul, kalayan laporan pangasilan H1 2021 na ngungkabkeun 472% pertumbuhan pendapatan sataun-ka-taun, sareng penggabungan SPAC $ 4.2B sareng Alkuri Global Acqu acquisition Corp. dijadwalkeun ditutup sakedap . Salaku perusahaan anu diperdagangkan masarakat awam, Babulonia ngarepkeun diposisikan pikeun ngawangun traksi anu parantos kahontal sareng neraskeun momentum ku operasi skala gancang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment