Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Ford Motor Company ngahargaan BorgWarner ku World Excellence Award

Ditulis ku Harry Johnson

BorgWarner, pamimpin produk global anu nyayogikeun solusi mobilitas anu inovatif sareng sustainable pikeun pasar kendaraan, parantos diakuan salaku supplier global anu paling berprestasi dina Ford World Excellence Awards taunan ka-23. BorgWarner diumumkeun salaku juara Create Must-Have Products dinten ayeuna dina acara virtual Ford Motor Company.

Nyitak Friendly, PDF & Email

BorgWarner, pamimpin produk global anu nganteurkeun solusi mobilitas anu inovatif sareng sustainable pikeun pasar kendaraan, parantos diakui salaku supplier global anu paling berprestasi di 23rd taunan Ford World Excellence Awards. BorgWarner diumumkeun salaku juara Create Must-Have Products dinten ayeuna dina acara virtual Ford Motor Company.

"Kami ngahormatan nampi Penghargaan Kaunggulan Dunya ieu pikeun Modul Drive Terpadu Kendaraan Listrik Batré ti pelanggan Ford anu lami urang," saur Frédéric Lissalde, presiden sareng CEO, BorgWarner Inc. "Pangakuan ieu ngagambarkeun kerja keras sareng dedikasi tim BorgWarner. nempatkeun kana mastikeun téknologi bersih sareng éfisién kami kualitas pangluhurna sareng nyumponan kabutuhan mobilitas ayeuna sareng ka hareup.

"Ford Motor Company's World Excellence Awards mikawanoh supplier kami anu berkinerja luhur di sakuliah dunya pikeun ngabantosan rencana Ford+ pikeun hirup," saur Hau Thai-Tang, pimpinan platform produk sareng perwira operasi. "Pemasok sapertos BorgWarner mangrupikeun konci pikeun kasuksésan Ford nalika urang ngamangpaatkeun kakuatan dasar pikeun ngawangun kamampuan anyar sareng ngabeungharan pangalaman palanggan."

Honorees diakuan pikeun ngahontal tingkat pangluhurna kaunggulan global dina kategori kaasup:

  • Panghargaan pilar merek primér - Ngubaran Palanggan sapertos Kulawarga, Balikkeun Operasi Otomotif sareng Bersaing sapertos Nangtang, Nyiptakeun Produk Anu Kedah Dipiboga
  • Panghargaan diversity sareng inklusi pikeun panyadia anu unggul dina ngahijikeun karagaman kana organisasi sareng prosés bisnisna
  • Panghargaan kelestarian pikeun panyadia anu ningkatkeun lingkungan bisnis
  • Penghargaan Emas sareng Perak Kualitas pikeun situs manufaktur supplier nunjukkeun kualitas unggul, pangiriman sareng kinerja biaya sapanjang taun
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment