Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

USA Tenis Meja sareng Blossom Hotel Houston Ayeuna Gabung sareng Pasukan

Blossom Hotél Houston
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

USA Table Tennis (USATT) sareng Blossom Holding Group dinten ayeuna ngumumkeun yén Blossom Hotel Houston parantos janten Hotel Resmi pikeun USATT. Dina perjangjian éta, seragam Tim Tenis Meja Nasional AS bakal méréskeun logo Blossom Hotel Houston, hotél mewah tinggi unik anu berbasis di kota Houston.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. The Blossom Hotel Houston ngarepkeun maturan pamaén Tenis Meja USA sareng penggemar pangalaman silaturahmi Houston anu mewah sareng asli.
  2. Éta dina jarak leumpang ti kabupaten musium anu populér sareng dikurilingan ku tujuan balanja, makan sareng hiburan.
  3. The Blossom Hotel Houston panginten tiasa paling dikenal pikeun masihan deui ka komunitas Houston.

“Kami resep pisan ngabagéakeun Blossom Hotél Houston kana kulawarga USATT, "saur Chief Executive Officer Virginia Sung. "Henteu ngan ukur hotél mangrupikeun sipat anu hadé, canggih sareng elemen desain anu saé, tapi ogé grup kapamilikan parantos nunjukkeun komitmen khusus pikeun ningkatkeun kaayaan jalma-jalma anu cicing di komunitas Houston. Tim Nasional AS bakal bangga nganggo logo Blossom dina sadaya acara resmi urang. "

"Éta ngahargaan hébat kami pikeun pasangan sareng USA Tenis Meja sareng nawiskeun dukungan sareng pangakuan kami ka atlit anu luar biasa dina tim Tenis Meja Nasional AS," saur CEO Blossom Houston Hotel, Charlie Wang. "Salaku hotél canggih anu paling canggih di Houston, kami ngarepkeun maturan pamaén Tenis Meja USA sareng pameget pangalaman silaturahmi Houston anu mewah sareng asli."

Tatanggana Pusat Médis Texas anu kawéntar di dunya di kota Houston, éta Hotél Blossom aya dina jarak leumpang ti kabupaten musium anu populér sareng dikurilingan ku tujuan balanja, makan sareng hiburan. Luyu sareng landihan Houston salaku Space City, Blossom ngagaduhan fitur desain minimalis anu diideuan bulan. Kalayan 267 kamar tamu méwah, fasilitas méwah genep belas lantai nawiskeun langkung ti 9000 kaki ruang rapat anu fleksibel sareng pusat kabugaran Peloton® anu canggih. The Blossom dihijikeun sareng kolam renang di puncak gedong sareng ruang santai anu nawiskeun pemandangan kota Houston.

Dina ayana mimiti, Blossom Hotel Houston panginten tiasa paling dikenal pikeun masihan deui ka komunitas Houston. Salaku tambahan pikeun nyayogikeun padamelan pikeun warga satempat kalayan langkung ti 150 padamelan anu ditawarkeun salami jangkungna pandemi, kapamilikan Blossom ogé nyayogikeun sumber daya sareng kaparigelanna pikeun ngabantosan jalma-jalma anu meryogikeun nalika badai usum ngaruksak anu anyar di Texas, salaku pamilik Charlie Wang Perusahaan konstruksi ngaruksak disababkeun ku pipa cai burst pikeun langkung ti 120 kulawarga lokal.

Logo Blossom Hotel bakal dipajang dina seragam Tim Nasional Tabel AS dimimitian langsung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment