24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Perricone MD ngalegaan Kumpulan Terapi Kulit Sénsitip Hypoallergenic CBD

Ditulis ku Harry Johnson

Perricone MD, mérek anu nyimpen terobosan, solusi perawatan kulit anu didukung ku élmu, ngumumkeun tambahan na pikeun Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Collection sareng Ultra-Smooth Clean Shave Cream anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Perricone MD, mérek anu nyimpen terobosan, solusi perawatan kulit anu didukung ku élmu, ngumumkeun tambahan na pikeun Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Collection sareng Ultra-Smooth Clean Shave Cream anyar.

Unik pikeun koleksi, sadaya produk ngandung 99% murni Cannabidiol (CBD), sumberna di Amérika Serikat, salaku bahan konci anu diulas. CBD, dipikaterang ku manpaatna, ngabantuan hirupkeun sareng niiskeun kulit anu paling bermasalah sareng setrés.

Ultra-Smooth Clean Shave Cream nampilkeun tékstur ultra-beunghar anu nyiptakeun permukaan anu licin pikeun cukur anu luar biasa raoseun sareng bersih. Cannabidiol tiasa dianggo kalayan mulus kalayan minyak sikiva ganja sareng allantoin pikeun ngahidrasi sareng ngalemeskeun tékstur kulit ku nyéhatkeun kulit pikeun kulit anu kénca katingali lemes sareng lemes kalayan langkung saeutik nikel, nabrak sareng mikro-motong. Formula bébas sulfat ieu non-comedogenic, vegan, dermatologist-dités, sareng diaku ku National Psoriasis Foundation sareng panél ahli -na.

Dina akhir taun 2021, Perricone MD salajengna bakal ngajantenkeun koleksiana kalayan diluncurkeunana Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Ultra-Lightweight Calming SPF 35 Veil. Tabir surya dumasar mineral ieu ngajagaan kulit tina sinar UVA sareng UVB anu ngabahayakeun nalika nenangkeun sareng nenangkeun kulit.

"Kalayan peluncuran Kumpulan Terapi Kulit Sénsitip Hypoallergenic CBD di 2020, urang teraskeun janten payuneun inovasi CBD ti saprak peluncuran munggaran urang kalayan bahan dina 2017." saur Robert Koerner, Chief Marketing Officer Perricone MD. "Ku pasar perawatan kulit CBD terus tumuh dina laju anu gancang, kami bungah pikeun nyandak dua tawaran anyar ieu kana katégori, bari ngajaga komitmen brand urang yén sadaya formula dina waralaba ieu bersih, lembut sareng épéktip."

Sakabéh Perricone MD Hypoallergenic CBD Sensitive Skin Therapy Collection diaku sareng disahkeun ku National Psoriasis Foundation. Kalayan tambahan ieu, garis lengkep Perricone MD Hypoallergenic CBD Therapy Skin Therapy Collection diaku ku National Psoriasis Foundation. "Seal Pengakuan Psoriasis Nasional nyatakeun produk anu parantos didamel atanapi dimaksad janten teu ngambek sareng aman pikeun jalma anu hirup sareng psoriasis sareng psoriatik rematik," saur Randy Beranek, Présidén sareng CEO, National Psoriasis Foundation. "Kami bungah tungtungna gaduh krim cukur anu dikenal dina Diréktori Produk Seal kami."

Hasilna nyarios nyalira. Dina tés konsumen, 97% penguji nyarios yén éta henteu ngairitasi *, 94% nyatakeun nyegah panyukur agul, nicks sareng micro-motong *, sareng 92% nyatakeun ngamungkinkeun nyukur cukur ultra-caket sareng nyaman *.

* Dumasar kana panilitian konsumen 196 lalaki sareng awéwé saatos 1 dinten

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment