Kit konvérsi bénsin-ON -X bénsin ngamungkinkeun ngirangan biaya, émisi

Inovator téknologi kakuatan bersih ONYX Systems ngumumkeun kasadiaan kit konversi propana ampir nol émisi pikeun kendaraan utilitas John Deere Gator, nguntungkeun operator kalayan biaya bahan bakar anu langkung handap, émisi ultra-rendah, sareng ningkat produktivitas.

Kit anu disertipikasi EPA & CARB cocog sareng TX sareng HPX John Deere Gators diproduksi saatos 2015 sareng sayogi dipasang di dealers John Deere anu milu.

"Kit konversi propana ONYX jeung sistem mesin propana geus disadiakeun ratusan landscapers, akademi, taman, jeung kotamadya solusi dipercaya jeung bersih pikeun mowers komérsial maranéhanana anu ngurangan waragad operasi sabudeureun $1.00 per jam operasi per mesin," ceuk Jeremy Hahne, VP Penjualan. di ONYX.

"Éntitas anu sami ieu ayeuna tiasa ngarobih armada Gatorna janten bahan bakar anu ramah lingkungan, murah, sareng langkung dipercaya."

Kit nu sadia pikeun instalasi ngaliwatan dealers milu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.