Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Platform pangetahuan sosial anyar anu diluncurkeun ku Diem

Ditulis ku Harry Johnson

Diem, alternatip média sosial anyar, ngaluncurkeun nyiptakeun rohangan sosial digital pikeun awéwé & jalma anu sanés binér pikeun nyambungkeun titik-titik minat umum, nyarioskeun pangalaman négatip anu biasa aranjeunna pendakan dina jaringan sosial anu ayeuna. Téknologi Diem pusatkeun konéksi komunitas sareng bagi-bagi pangetahuan asli, ngalih tina eusi anu didamel, performative anu kami kondisikeun pikeun kalibet dina média sosial sareng arah pangalaman pribadi anu adil, dimana pengetahuan mangrupikeun bentuk pamungkas tina mata uang sosial.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Diem, alternatip média sosial anyar, ngaluncurkeun nyiptakeun rohangan sosial digital pikeun awéwé & jalma anu sanés binér pikeun nyambungkeun titik-titik minat umum, nyarioskeun pangalaman négatip anu biasa aranjeunna pendakan dina jaringan sosial anu ayeuna. Téknologi Diem pusatkeun konéksi komunitas sareng bagi-bagi pangetahuan asli, ngalih tina eusi anu didamel, performative anu kami kondisikeun pikeun kalibet dina média sosial sareng arah pangalaman pribadi anu adil, dimana pengetahuan mangrupikeun bentuk pamungkas tina mata uang sosial.

Diem parantos béta saprak Januari 2021 sareng ngempelkeun daptar ngantosan langkung ti 20,000 jalma. Dihareupeun acara publik na, Diem parantos sacara ati-ati nyusun langkung ti 100+ "Pangadeg Pangadeg" kanggo ngabagi pangalaman nyalira sareng wawasan anu mumpuni sareng komunitas anu aya minat sareng komunitas anu aya dina platform anu ngalangkungan format sinkron & asinkron. Rahayat di Diem bakal tiasa mendakan Sarwa ti sababaraha latar sapertos penasihat kauangan, pengusaha sareng OBGYN. Host ogé nyertakeun rangkay kreator, wirausahawan sareng pamimpin pamikiran industri kalebet Kirsty Godso, Sabia Wade, Lauren Maillian, sareng Jaclyn Johnson, sadayana ogé ngiringan ngiringan Badan Penasihat perusahaan pikeun ngawangun platform sosial alternatip anu bakal dipikahoyong. Adang ngabagi, "Kuring resep pisan Host sareng investasi di Diem, parantos ngawangun bisnis-centric awéwé kuring ngartos kabutuhan komunitas virtual pikeun jalma-jalma pikeun silih sambung sareng ahli dina rohangan anu dirancang pikeun aranjeunna."

Salah sahiji prinsip inti Diem nyaéta henteu ngawangun téknologi anu teu perlu sareng adiktif, sabab pikahareupeun média sosial sanés perkawis ngumpulkeun bola panon ku ngabagi performatif. Éta ngeunaan nyiptakeun platform nganggo modél pendapatan anu ogé nguntungkeun masarakat pikeun nyumbang. Di pikahareupeun, Diem ngarencanakeun berinovasi dina téknologi kuno, dua-dimensi jaringan sosial sareng téknologi abah ilaharna aya dina kaulinan sareng AR / VR pikeun ngokolakeun komunitas-komunitas anu saéstuna sosial. 

Maitree Mervana Parekh, Investor di Acrew, ngajelaskeun, "Komunitas ngajalankeun milik manusa, sareng téknologi parantos nunjukkeun kamampuanna pikeun janten sumber anu kuat dina ngabina ieu. Nanging, téknologi anu ngutamakeun kautamaan sareng positipitas henteu acan aya di payuneunnana. Kusabab kitu kuring resep pisan ka Diem. Éta ngadorong watesan "jaringan sosial" sareng leres-leres ngarancang pangalaman sosial anu jero tina dasar anu ngamungkinkeun para anggotana nyambung, silih tukeur ilmu, sareng mekar dina cara anu dihaja sareng inklusif. "

Urang sadayana terang yén média sosial mangaruhan pisan kana kumaha urang hirup, damel sareng komunikasi hiji sareng anu sanésna, sareng, platform luhur ayeuna sadayana parantos dirarancang ku lalaki. Éta sering hartosna yén perusahaan média sosial standar kana kabijakan ngabahayakeun sareng sexis, nyéépkeun kirang rohangan pikeun awéwé sareng jalma sanés binér pikeun aya di dunya maya. Ahli komunitas, Abadesi Osunsade, nyatakeun, "Salaku awéwé, platform média sosial dominan parantos mimiti ngaraos eksploitatif, ngadorong urang janten rentan di rohangan umum pikeun kapentingan Dursasana. Diem ngeunaan komunitas sareng hubungan sareng agenda anu teu disumputkeun. "

Diem digolongkeun ka umum sapanjang Oktober 2021. Tim anu berbasis di New York mangrupikeun perusahaan portopolio Techstars NYC '20, didukung ku $ 900,000 dina pendanaan pra-siki kalayan partisipasi ti Xfactor Ventures, Acrew sareng malaikat ngarah sapertos Pendiri Cipta & Ngokolakeun , Jaclyn Johnson sareng Discord Executive, Amber Atherton.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment