24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Industri silaturahmi wartos olahraga piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Bodas Sands Bahama NCAA Undangan Balik deui ka Ocean Club Golf Kursus

Bodas Sands Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

White Sands Bahamas NCAA Invitational anu bergengsi, nampilkeun sababaraha tim golf paling luhur di Amérika Serikat, balik deui ka Ocean Club Golf Course di Atlantis Paradise Island kalayan 19 tim, dipimpin ku host host Universitas Miami sareng Universitas Arkansas di Little Rock.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. The White Sands Bahamas NCAA Invitational nyayogikeun pangalaman pikeun pamaén sareng pelatih anu teu aya tandinganana dina golf kuliah.
  2. Minggu turnamén dimimitian ku babak latihan pikeun tujuh tim awéwé tanggal 20 Oktober.
  3. Moal lami deui saatos, dina 27 Oktober, dua belas tim lalaki ngagabung pikeun ngamimitian minggu turnaménna ku babak latihan.

Dicarioskeun ku para hadirin 2019 salaku salah sahiji acara akademi golf anu panghadéna, White Sands Bahamas NCAA Invitational nampilkeun 54 liang persaingan awéwé anu dituturkeun ku 54 liang persaingan lalaki dimimitian tanggal 22 Oktober di Ocean Club Golf Course anu diaku, anu parantos ngayakeun sababaraha acara perdana, paling anyar Pure Silk-Bahamas LPGA klasik. 

Minggu turnamén dimimitian ku babak latihan pikeun tujuh tim awéwé dina tanggal 20 Oktober Henteu lami saatos, dina 27 Oktober, dua belas tim lalaki ngariung ngamimitian minggu turnaménna ku babak latihan. Sambutan wilujeng sumping ogé direncanakeun pikeun pamilon dina tanggal masing-masing.

The White Sands Bahamas NCAA Invitational nyayogikeun pangalaman pikeun pamaén sareng pelatih anu teu aya tandinganana dina golf kuliah, berkat kualitas Ocean Club Golf Kursus, akomodasi mewah sareng fasilitas Atlantis Paradise Island, cuaca tropis anu luar biasa sareng silaturahmi asli urang Baham. .

"Atas nami Ocean Club Golf Course sareng Atlantis Paradise Island, kami ngabagéakeun sadayana atlit anu bersaing dina 2021 White Sands Bahamas NCAA Invitational, babarengan sareng palatih, alumni sareng penggemarna. The Invitational mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun méréskeun kursus urang ka pamaén golf luhur dina jajaran amatir. Diréktur Agronomi kami, Jeff Hood, sareng timnya parantos ngayakeun padamelan anu hadé dina nyiapkeun lapangan golf pikeun turnamén éta. Kami ngarepkeun persaingan sareng nunjukkeun tujuan anu saé, "saur Robbie Leming, General Manager, Ocean Club Golf Course.

"Kursus Golf Klub Samudera di Pulo Surga bakal pastikeun nyayogikeun latar anu matak salami sapanjang persaingan saminggu," saur Joy Jibrilu, Diréktur Jénderal Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas. "Atlit, palatih, sareng pemirsa anu ngiringan dina turnamén anu diantisipasi ieu bakal diraosan kalayan éndah nalika ngalaman kaéndahan nagara urang dina sareng di lapangan golf. Ti pantai pasir bodas sareng perairan pirus murni dugi ka réstoran lokal sareng landmark bersejarah, kami ngarepkeun ngabagéakeun para tamu ka basisir kami pikeun ningali naha 'Langkung Hadé di Bahama. ' "

Duanana turnamén aya 54 liang anu diperebutkeun di Par-72 Ocean Club Golf Kursus di Atlantis Paradise Island, dirarancang ku tilas juara utama Tom Weiskopf. Awéwé bakal bersaing dina kursus anu diatur dina 6,415 yard, sedengkeun lalaki bakal maénkeun éta dina 7,159 yard.

Pikeun kompetisi perdana di 2019, Universitas Texas meunang kompetisi awéwé kalayan skor 828, sareng Universitas Houston meunang acara lalaki ku ngeposkeun 833.

"Dina 19 taun golf kuliah NCAA, ieu mangrupikeun pangalaman anu paling berkesan," saur Jonathan Dismuke, Diréktur Golf sareng Palatih Golf Kepala Lalaki di Universitas Houston.

"Pangalaman anu ditampi ku jalma kuring nyaéta anu moal pernah cocog sareng golf perguruan tinggi," tambah Georgia State University Men's Golf Coach Chad Wilson.

2021 PUTIH SANDI BAHAMAS NCAA Ujang

Dihaturkeun ku Universitas Miami (Undangan Awéwé) sareng Universitas Arkansas di Little Rock (Undangan Pria)

PASTI KOMPETING

awewe

Universitas Miami (host), Campbell University, Florida International University, University of Iowa, Mercer University, University of Nebraska, Northern Illinois University

lalaki

Universitas Arkansas di Little Rock (host), Universitas Bowling Green State, Universitas Negeri Tennesse Wétan, Universitas Florida Atlantik, Universitas Teluk Florida, Universitas Jacksonville, Universitas Lamar, Universitas Lipscomb, Universitas Michigan, Universitas Mississippi, Universitas San Fransisco , Universitas Florida Kidul                             

JADUAL ACARA

Undangan Awéwé NCAA

  • Rebo, 20 Oktober: Babak Praktek Babak

Panarimaan Tim Golf Club Ocean Club, 6 sonten

  • Kemis, 21 Oktober:

Babak Praktek Tim 

  • Jumaah, 22 Oktober: Babak 1 - 8 enjing Shotgun Mimitian
  • Saptu, 23 Oktober: Babak 2 - 8 enjing Shotgun Mimitian 
  • Minggu, 24 Oktober: Babak 3 - 8 enjing Shotgun Mimitian

Presentasi Piala (Juara Individu sareng Tim) 

Undangan Lalaki NCAA

  • Rebo, 27 Oktober: Babak Praktek Babak

Panarimaan Tim Kursus Golf Klub Samudra 6 pm

  • Kemis, 28 Oktober:

Babak Praktek Tim 

  • Jumaah, 29 Oktober: Babak 1 - 8 enjing Shotgun Mimitian
  • Saptu, 30 Oktober: Babak 2 - 8 enjing Shotgun Mimitian 
  • Minggu, 31 Oktober: Babak 3 - 8 enjing Shotgun Mimitian

Presentasi Piala (Juara Individu sareng Tim) 

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama aya ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian anu jauh-jauh anu ngangkut wisatawan jauh tina unggal dintenna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, sareng rébuan mil cai sareng pantai anu paling spektakuler ngantosan kulawarga, pasangan, sareng petualang. Jelajah sadaya pulau anu ditawarkeun dina www.bahamas.com atanapi dina Facebook, YouTube, atanapi Instagram pikeun ningali naha Éta Langkung Hadé di Bahama.

Ngeunaan KURSUS GOLF OCEAN CLUB

Atlantis Paradise Island's Ocean Club Golf Kursus nawiskeun kursus anu nangtang sareng éndah pikeun pamaén golf anu hoyong maén kajawaraan. Saenyana dikandung, Tom Weiskopf-designed 18-hole, tara 72 kursus kajawaraan dibentang langkung ti 7,100 yard di samenanjung Atlantis. Kursus na parantos janten host kana acara olah raga anu ikonik sapertos Michael Jordan Celebrity Invitational (MJCI), Michael Douglas & Friends Celebrity Golf Tournament, sareng Pure Silk-Bahamas LPGA klasik.

Kanggo inpo nu leuwih

Pikeun Bodas Sands Bahama NCAA Undangan

Kontak: Mike Harmon

[email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment