Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Bloomwell Group nampi waragad siki panggedéna di pasar ganja Éropa

Ditulis ku Harry Johnson

Grup Bloomwell parantos hasil nutup babak pembiayaan siki langkung tina $ 10 juta dolar - investasi bibit anu paling dikenal masarakat pikeun perusahaan ganja Éropa dugi ka ayeuna. Investor utama nyaéta panyadia modal pertumbuhan AS Ukuran 8 Mitra Usaha, spesialis dina investasi industri ganja. Diantara investor anu sanés, bidadari bisnis Dr. Reinhard Meier nanem modal deui ngalangkungan dana Venture Capital Investor na; sareng Mr. Weber of FPS bertindak salaku panaséhat hukum pikeun Bloomwell.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Grup Bloomwell parantos hasil nutup babak waragad siki langkung tina $ 10 juta dolar-Investasi bibit anu paling dikenal pikeun perusahaan ganja Éropa dugi ka ayeuna. Investor utama nyaéta panyadia modal pertumbuhan AS Ukuran 8 Mitra Usaha, spesialis dina investasi industri ganja. Diantara investor anu sanés, bidadari bisnis Dr. Reinhard Meier nanem modal deui ngalangkungan dana Venture Capital Investor na; sareng Mr. Weber of FPS bertindak salaku panaséhat hukum pikeun Bloomwell.

Saluyu sareng pengumuman éta, Grup Bloomwell, anu kalebet Algea Care, perusahaan telemedisin terkemuka Éropa pikeun ganja médis dina hal nomer pasién, ngeposkeun deui dirina salaku perusahaan indep, ngamungkinkeun ngawangun, inpéstasi atanapi kéngingkeun perusahaan ganja.

"Kalayan Bloomwell, kami ngarevolusikeun kasehatan ku cara digitalisasi sareng poténsi ganja médis ogé ubar alami anu sanés. Perusahaan portopolio kami sacara radikal bakal museur kana pendekatan centric konsumén sapanjang ranté nilai ganja médis, kecuali tina budidaya. Jaman kadokteran alam alami dimimitian ayeuna sareng Bloomwell parantos mingpin, "saur Niklas Kouparanis, CEO & Co-Founder Bloomwell Group. 

Dina sataun, Bloomwell Group parantos tumuh janten 160 karyawan, kalayan pendapatan anu diramalkeun lima juta euro dina 2021. Salaku tambahan ka Niklas Kouparanis, CEO, pangusaha sareng pelopor ganja, dewan dikuatkeun ku Samaun telemedisin Dr. Reinhard Meier, anu salaku pendiri mingpin Teleclinic ka kaluar, Co-Pendiri Samuel Menghistu sareng Boris Yordania, mitra pendiri Ukur 8 Mitra Usaha. 

Dewan anu ngalengkepan ngaliput aspek-aspek dina ubar, digitalisasi, ganja, investasi sareng ngawangun mérek di sagala rupa sektor pasar.

  • Dr. Reinhard Meier, Sutradara Radiology di Westpfalz Klinikum, sateuacanna ngadegkeun sareng nanem modal dina sababaraha perusahaan médis ogé ngagagas sababaraha dana VC.
  • Boris Yordania, Kalayan akuisisi EMMAC $ 285M, Curaleaf mangrupikeun anu munggaran sareng ngan ukur MSO anu ngagaduhan ayana anu bermakna di Éropa. Yordania dianggap salah sahiji ahli ganja anu paling kawéntar di Amérika Kalér sareng parantos tanggel waler pikeun operasi Curaleaf, perusahaan ganja anu diperdagangkan sacara umum, ogé inpormasi usaha di ruang ganja via Ukur 8 Ventures.
  • Niklas Kouparanis, pangusaha serial, sareng pelopor dina industri ganja médis Euopean.
  • Samuel Menghistu, mingpin simpang perbankan, investasi, Transaksi M&A sareng IPO langkung ti genep taun.

"Seueur harapan anu ageung pikeun investor sareng korporasi global dina industri ganja Éropa henteu acan kacumponan ti saprak diberlakukeun 'Hukum Ganja' dina Maret 2017, sanaos pasarna terus tumuh sacara tetep. Kalayan Bloomwell, kami parantos nunjukkeun dina ngan ukur sataun sabaraha anu tiasa dihontal ngalangkungan keusahawanan. Industri ganja Éropa anu anyar lahir pinuh ku poténsi pikeun ngembangkeun Bloomwell ka hareup. Sedengkeun pasar konsolidasi di tempat sanésna, sadaya tanda nunjukkeun ka arah pertumbuhan sareng ékspansi ngalangkungan kombinasi ganja, inovasi, digitalisasi sareng pendekatan D2C radikal atanapi langsung-ka-sabar, "saur Anna-Sophia Kouparanis, Co-Founder of the Bloomwell Group.

"Jérman mangrupikeun pasar Éropa anu pangpentingna pikeun ganja médis sareng Grup Bloomwell parantos kabuktosan dina sataun anjeunna tiasa ngaidentipikasi sareng skala solusi inovatif dina pasar pertumbuhan énggal ieu pikeun kapentingan pasién. Ganja gaduh masa depan anu cerah di Éropa sareng kami ngarep pisan ngadukung sareng damel sareng Grup Bloomwell nalika aranjeunna terus skala, "saur Boris Jordan, Mitra Pendiri Ukuran 8 Venture Mitra sareng Ketua Eksekutif Curaleaf.  

"Digitalisasi mangrupikeun konci pikeun tungtungna nempatkeun penderita di pusat sistem Podomoro anu henteu épisién. Algea Care, perusahaan portopolio Bloomwell, parantos ngabuktikeun yén éta ngagaduhan kaahlian sareng jubah pikeun ningkatkeun kasajahteraan sareng kahirupan sadidinten rébuan pasien dina séktor anu régulasi ku ganja médis sareng digitalisasi ogé standar jasa anu luhur pisan , "Saur Dr Reinhard Meier.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment