Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Calon politik bakal nampi $ 2,900 dina iklan gratis ti FreeSpace Social, Inc.

Ditulis ku Harry Johnson

FreeSpace Sosial ngumumkeun yén aranjeunna bakal nyumbang $ 2,900 dina iklan gratis pikeun unggal calon politik féderal anu nyatakeun anu ngagabung kana platform, salaku sumbangan anu hadé, henteu paduli pésta. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

FreeSpace Sosial ngumumkeun yén aranjeunna bakal nyumbang $ 2,900 dina iklan gratis pikeun unggal calon politik féderal anu nyatakeun anu ngagabung kana platform, salaku sumbangan anu hadé, henteu paduli pésta. 

Calon politik pantes unggal kasempetan anu sayogi nampilkeun pesen na ka masarakat umum tanpa aturan anu ketat dina iklan politik anu aya hubunganana sareng jaringan sosial mainstream. FreeSpace nerapkeun moderasi anu marahmay tapi tegas, kalayan suspénsi akun dilaksanakeun pikeun sagala jinis eusi anu teu sopan atanapi anu teu pantes. Nanging, perusahaan nunjukkeun jurus anu langkung permisif tibatan réncang Big Tech na nalika ngeunaan iklan, khususna kaséhatan alternatif, kelompok agama, organisasi perdagangan manusa, sareng kampanye politik bi-partisan.

Calon anu didéklarasikeun hoyong ilubiung dina tawaran iklan gratis dina FreeSpace bakal diperyogikeun ngalebetkeun salinan formulir deklarasi FEC -na pikeun lolos. Calon anu Déklarasi ogé bakal ngagaduhan profil FreeSpace na langsung diverifikasi saatos nampi sareng disahkeun formulir FEC.

"Kami ngabagéakeun calon ti sadayana afiliasi politik pikeun ngamangpaatkeun tawaran langka ieu iklan gratis dina platform kami," nyatakeun CEO FreeSpace, Jon Willis. "Kami ngarepkeun ieu ngamungkinkeun masarakat anu langkung terang ngeunaan calon anu saluyu sareng nilai komunitasna." 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment