24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Susunan generator solar anyar anu diumumkeun ku Generac Mobile

Ditulis ku Harry Johnson

Generac Mobile, produsén utama menara lampu mobile, generator, pamanas, pompa sareng solusi suprési lebu, dinten ngumumkeun pangenalan dua unit solar ageung énggal - generator mobile solar MDE330 sareng MDE570, anu ditujukeun pikeun masihan gampang operasi sareng perawatan . Mesin siap-siap nyiapkeun panto lega anu tiasa dibuka pikeun maksimalkeun pungsi jasa ku ngamungkinkeun teknisi pikeun langkung gampang ngahontal sadaya titik jasa. Desain sareng konstruksi baja kasar ngamungkinkeun dioperasikeun pikeun sababaraha aplikasi, henteu paduli kaayaan cuaca.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Generac Mobile, produsén utama menara lampu mobile, generator, pamanas, pompa sareng solusi suprési lebu, dinten ngumumkeun pangenalan dua unit solar ageung énggal - generator mobile solar MDE330 sareng MDE570, anu ditujukeun pikeun masihan gampang operasi sareng perawatan . Mesin siap-siap nyiapkeun panto lega anu tiasa dibuka pikeun maksimalkeun pungsi jasa ku ngamungkinkeun teknisi pikeun langkung gampang ngahontal sadaya titik jasa. Desain sareng konstruksi baja kasar ngamungkinkeun dioperasikeun pikeun sababaraha aplikasi, henteu paduli kaayaan cuaca.

MDE330 ngagaduhan mesin 9.3L Perkins Tier 4 Final-Certified, sedengkeun MDE570 nganggo mesin 18.1L Perkins Tier 4 Final-Certified. Duanana mesin nawiskeun téknologi manajemén beban Exhaust Temperature Management (ETM) standar Perkins, ngaleungitkeun masalah tumpukan baseuh nalika kaayaan lemah sareng henteu aya beban, anu tiasa kajantenan upami generator solar ukuranana henteu saé atanapi ageung pikeun padamelan éta. Mesin di MDE330 sareng MDE570 Generac énggal dirancang pikeun nyegah tumpukan baseuh ku ngawaskeun sareng ngatur suhu knalpot mesin sareng nyayogikeun panas tambahan, sakumaha diperyogikeun.

"Generac Mobile nyayogikeun kakuatan anu andal pikeun dimana anjeun meryogikeunana, masihan palanggan kagunaan sareng kontrol pikeun ngalaksanakeun padamelan - dimana waé ayana," saur Aaron LaCroix, manajer produk, Generac Mobile. "Ngalangkungan rékayasa canggih sareng desain éfisién bahan bakar, unit kami ngamungkinkeun pikeun runtime diperpanjang sareng interval jasa anu panjang sahingga anjeun tiasa tetep dina padamelan langkung lami, kalayan kirang ngeusian bahan bakar sareng perawatan."

Generac's MDE330 sareng MDE570 sumping standar sareng interval jasa minyak sareng filter 500-jam pikeun pangirangan ngirangan sareng turunna waktos. Bahan bakar kapasitas sareng tanki DEF ageung ngamungkinkeun pikeun runtime sahenteuna 25 jam sateuacan diisi deui bahan bakar, ningkatkeun pangasilan dina investasi.

Fitur opsional kaasup ningkat kamampuan ngamimitian motor, pakét cuaca tiis sareng pilihan distribusi kakuatan tambahan. Pikeun kalenturan anu pamungkas, unit-unit ieu tiasa ngonpigurasi pikeun paralel, ngamungkinkeun pendekatan anu kaukur pikeun kakawasaan.

Kontroler PowerZone® Pro Sync asalna standar pikeun kadua unit, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngawas kinerja sareng ngalakukeun diagnostik dina unit. Controller gampang ayana di bagian tukang mesin sakitar 5 kaki, 6 inci tina taneuh dina versi anu dilacak pikeun aksés gampang. Kontroler PowerZone® Pro Sync nempatkeun sadaya kontrol mesin sareng inpormasi dina hiji tempat, dina tampilan layar rampa warna anu gampang dianggo anu nunjukkeun kode diagnostik sareng inpormasi anu ngabantuan.

MDE330 sareng MDE570 anyar bakal sayogi kanggo mesen sareng ngadugikeun dina Q4 2021 sareng bakal sayogi dikintun dina Q2 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment