24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Breaking Martinique wartos jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan ti Amérika Serikat ka Martinique dina American Airlines ayeuna

Penerbangan ti Amérika Serikat ka Martinique dina American Airlines ayeuna.
Penerbangan ti Amérika Serikat ka Martinique dina American Airlines ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

American Airlines bakal nganggo pesawat Embraer 175 kalayan 76 korsi kanggo penerbangan penerbangan tilu-satengah jam ti Amérika Serikat ka Martinique.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kalayan langkung 35 tujuan ka kapuloan, Amérika mangrupikeun maskapai anjeun ka Pulo Karibia Perancis Martinique.
  • American Airlines, perusahaan maskapai AS panggedéna, mangrupikeun pasangan anu penting dina Pulo Kembang.
  •  Dimimitian 6 Nopémber, American Airlines bakal ngamimitian layanan nonstop na antara Bandara Internasional Miami sareng Bandara Internasional Aimé Césaire di Fort-de-France.

Penerbangan ka Martinique ti Amérika Serikat bakal neraskeun berkat American Airlines. Dimimitian 6 Nopémber, operator bakal ngamimitian jasa nonstop na antara Bandara Internasional Miami sareng Bandara Internasional Aimé Césaire di Fort-de-France. Penerbangan bakal beroperasi sakali saminggu dina dinten Sabtu sateuacan ningkat janten tilu kali saminggu dina dinten Salasa, Kemis sareng dinten Sabtu kanggo Natal sareng paruh kadua Pébruari dugi ka Maret.

"American Airlines, perusahaan maskapai AS panggedéna mangrupikeun pasangan anu penting dina Pulo Kembang", "nyatakeun Komisaris Pariwisata Martinique Bénédicte di Geronimo. "Éta sababna kami bungah ngabagéakeun deui operator utama AS kami sareng sadaya panumpangna kalayan panangan. Ngalaman Martinique pastina bakal ngayakinkeun urang Amérika Serikat ngeunaan alesan kunaon Martinique nampi harga emas anu anyar dina Travel Weekly's 2021 Magellan Awards salaku Tujuan Ramah Lingkungan "Héjo", parantos dingaranan # 1 Tujuan Muncul di dunya di 2021 ku Tripadvisor , henteu ngitung dua bédana anu dipasihkeun ku UNESCO pikeun Perahu Yole tradisional tradisional kami ogé pikeun kabeungharan keanekaragaman hayati urang ".

"Kalayan langkung 35 tujuan ka kapuloan, Amérika mangrupikeun maskapai anjeun ka Pulo Karibia Perancis Martinique, saur Evette Negron, Manajer Penjualan Saluran di American Airlines. "Éta pelesir nyata nawiskeun ka palancong Amérika kasempetan pikeun mendakan kageulisan sareng sajarah anu euyeub tina Martinique dina sagala kaamanan, ti waktos anu nyepeng sabuk pengamanana."

Pesawat Embraer 175 kalayan 76 korsi bakal dianggo pikeun penerbangan tilu-satengah jam. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment