Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kulawarga asing anu cicing di Rusia tiasa lebet nagara ayeuna

Kulawarga asing anu cicing di Rusia tiasa lebet nagara ayeuna.
Kulawarga asing anu cicing di Rusia tiasa lebet nagara ayeuna.
Ditulis ku Harry Johnson

Kamentrian Luar Negeri Rusia ngumumkeun yén asupna ka nagara éta bakal dibérékeun saatos nyayogikeun salinan dokumen anu mastikeun status persaudaraan, sapertos akte nikah, akte kalahiran sareng dokumén sanésna atanapi ngadegna wali atanapi wali.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Larangan anti-COVID-19 asup ka daérah Rusia henteu deui dilarapkeun ka anggota kulawarga warga asing sareng jalma-jalma anu henteu gaduh warga nagara anu cicing di Rusia.
  • Sateuacan ayeuna, ngan anggota kulawarga warga Rusia anu ngagaduhan kasempetan pikeun asup ka Rusia.
  • Parobihan ieu diprakarsai ku Menteri Luar Negeri Rusia saatos hasil tina sababaraha banding.

Departemen Konsuler Rusia Kamentrian Luar Negeri ngumumkeun dina saluran Telegram na dinten ayeuna, yén larangan anu aya hubunganana sareng COVID-19 anu sateuacanna dilebetkeun kana Rusia parantos diangkat pikeun anggota kulawarga warga asing sareng jalma-jalma anu henteu gaduh warga nagara anu cicing di nagara éta.

"Larangan anti-COVID-19 lebet kana daérah Rusia henteu deui dilarapkeun ka anggota kulawarga warga asing sareng jalma-jalma anu teu gaduh nagara anu cicing permanén Rusia (nyaéta, ngagaduhan ijin tinggal di Rusia). Anggota kulawarga diwangun ku salaki, kolot, budak, dulur, nini, incu, kolot angkat, budak angkat, wali sareng wali, ”seratan Menteri Luar Negeri Rusia.

nu Kamentri luar negeri ditetepkeun yén asupna jalma-jalma anu nyarios kana Rusia dimungkinkeun nalika nampilkeun salinan dokumén anu mastikeun status kabiasaan, sapertos akte nikah, akte kalahiran sareng dokumén sanésna atanapi ngadegkeun wali atanapi wali.

"Upami henteu aya perjanjian dina perjalanan bébas visa antara nagara kawarganagaraan saderek sareng Féderasi Rusia, jalma anu ngulem tamu, anu dina hal ieu mangrupikeun urang asing anu cicing di Rusia, kedah ngadaptar ka Menteri Dalam Negeri Rusia pikeun ngaluarkeun uleman, anu bakal dijantenkeun dasar kéngingkeun visa pribadi pikeun baraya na ku kantor Konsulat Rusia, "saur Menteri Luar Negeri.

Numutkeun ka Dinas Konsuler, padamelan ngadamel amandemen anu cocog pikeun SK Pamaréntah Féderasi Rusia tanggal 16 Maret 2020 diawalan ku Kamentrian Luar Negeri Rusia saatos hasil tina sababaraha banding, kalebet ngalangkungan jaringan sosial asing anu cicing di bumi Rusia, ogé baraya caketna.

Kamentrian nambihan yén sateuacan éta ngan anggota kulawarga warga Rusia anu ngagaduhan kasempetan pikeun asup ka Rusia salaku bagian tina perang ngalawan pandemi coronavirus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment