Baham Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Menteri Pariwisata Bahama Names FINN Mitra salaku Agénsi PR UK Anyar

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Agénsi pamasaran sareng komunikasi mandiri global, FINN Mitra, parantos ditunjuk ku Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama (BMOTIA) pikeun nyayogikeun jasa hubungan masarakat pikeun Kapuloan Bahama di Inggris. Kantor FINN Mitra 'UK ogé bakal bertindak salaku agénsi hub, ngatur pasar Éropa sanés kalebet Italia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. FINN badé ngaktipkeun strategi komunikasi komprehensif sareng program PR pikeun ningkatkeun mérek Bahama di Inggris.
  2. Tujuanana pikeun ngahasilkeun kamekaran total kadatangan tamu, khususna saluyu sareng rute penerbangan UK anyar.
  3. Penerbangan British Airways sareng peluncuran penerbangan langsung langsung Virgin Atlantic ti London ti tanggal 20 Nopémber, ngagaduhan tujuan ningali kanaékan anu signifikan dina airlift.

Kontrak éta kalebet idéntasi kampanye kréatip, hubungan média sareng panggunaan média perdagangan sareng aktivasina, koordinasi kunjungan siaran, acara, dukungan influencer, sareng komunikasi krisis.

Pusat damel FINN pikeun BMOTIA nyaéta ngaktipkeun strategi komunikasi anu komprehensif sareng program PR pikeun ningkatkeun pisibilitas merek Bahama di pasar Inggris. Mitra FINN bakal ngamajukeun budaya tradisional, sajarah, kagiatan luang, alam sareng asakan The Islands of The Bahamas, pikeun ngabantosan ngahasilkeun kamekaran datangna pengunjung kana tujuan, khususna saluyu sareng rute penerbangan UK anyar.

Anu Mulia I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama nyatakeun: "Visi kami pikeun janten pamimpin industri global dina pamasaran sareng manajemén tujuan, nyumbang sacara berkelanjutan pikeun ékonomi nasional anu maju. Mitra FINN nampilkeun kami pendekatan holistik sareng kreatif pikeun ngadukung strategi kami sareng ngabantosan kami pikeun ngahontal tujuan bisnis urang pikeun ningkatkeun pariwisata ti Inggris. Kami yakin yén kami parantos milih pasangan PR anu pas pikeun ngamajukeun tujuan anu hadé sareng ngarepkeun kolaborasi anu suksés. "

Joy Jibrilu, Diréktur Jéndral, Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama, mairan, "Kami resep pisan nunjuk FINN Mitra salaku lembaga rékaman PR kami di Inggris. Usul aranjeunna jelas nunjukkeun pamahaman aranjeunna ngeunaan usulan mérek sareng tujuan komunikasi urang, sareng kanyaho sareng kaparigelan na pasar Karibia teu aya sanés. Kapuloan Bahama nawiskeun kabeungharan budaya, hiburan sareng pangalaman romantis anu pikaresepeun anu urang teu tiasa ngantosan kanggo dibagikeun ka palancong Inggris. Luyu sareng kanaékan airlift ti Inggris, ayeuna mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun kami pikeun mere ilham pemesanan ti daérah ieu. Kami ngarepkeun damel babarengan sareng tim FINN pikeun ningkatkeun kasadaran The Bahama sareng seueur tujuan. "

Debbie Flynn, Pamimpin Praktek Wisata Global, Mitra FINN mairan: "Kami terang yén palancong Inggris ayeuna milari petualangan, ruang lega, kaéndahan alam sareng pangalaman budaya anu euyeub, sareng Bahama nawiskeun kaayaanana. Kalayan nembé langsung langsung  

Penerbangan British Airways sareng peluncuran penerbangan langsung langsung Virgin Atlantic ti London ka Bahama ti 20 Nopémber, ngagaduhan tujuan ningali kanaékan anu signifikan dina airlift anu ngajantenkeun

langkung tiasa diaksés pikeun palancong Inggris ti kantos sateuacan. Aya kasempetan ageung pikeun urang pikeun méréskeun naon tujuan anu ditawarkeun pikeun ngabantosan pendatang anu datang ti Inggris, sareng kami leres-leres henteu sabar pikeun ngamimitian kerja sama kami sareng Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "

Portopolio éksténsif FINN Partners UK Travel kalebet kelompok hotél terkemuka sapertos Accor Luxury sareng tujuan sapertos Singapura, Capital Region USA sareng Islandia.

Perkawis BAHAMAS  

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama aya ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian anu jauh-jauh anu ngangkut wisatawan jauh tina unggal dintenna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Ngeunaan FINN Partners, Inc. 

Didirikeun taun 2011 ngeunaan prinsip inti inovasi sareng kolaborasi kolaborasi, FINN Mitra parantos langkung ti quadrupled ukuranana dina dalapan taun, janten salah sahiji lembaga independen anu paling gancang di dunya. Pace-setting rékayasa pamasaran-komunikasi lengkep-jasa perusahaan mangrupikeun hasil tina pertumbuhan organik sareng ngahijikeun perusahaan-perusahaan énggal sareng jalma énggal kana dunya FINN ngalangkungan filosofi umum. Kalayan langkung ti 800 urang propésional, FINN nyayogikeun palanggan aksés sareng kamampuan global di Amérika, Éropa sareng Asia sareng kaanggotaan na dina Public Relation Organization International (PROI). Kantor pusatna di New York, kantor-kantor sanés FINN ayana di Atlanta, Boston, Chicago, Denver, Detroit, Hong Kong, Fort Lauderdale, Frankfurt, Yerusalem, London, Los Angeles, Munich, Nashville, Paris, Portland, San Francisco, Seattle, Shanghai , Singapura, California Kidul sareng Washington, DC Milarian kami di finnpartners.com sareng turutan kami di Twitter sareng Instagram di @finnpartners sareng @finnpartnerstravel. Kanggo inpormasi langkung lengkep ihwal Mitra FINN, kunjungi finnpartners.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment