24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK

EasyJet mabur kaluar ti Bandara Gatwick nganggo Suluh Penerbangan Berkelanjutan

EasyJet mabur kaluar ti Bandara Gatwick nganggo Suluh Penerbangan Berkelanjutan.
EasyJet mabur kaluar ti Bandara Gatwick nganggo Suluh Penerbangan Berkelanjutan.
Ditulis ku Harry Johnson

Sakabéh penerbangan 42 easyJet anu dioperasikeun ti Bandara Gatwick anu kedah dikuatkeun ku campuran persén Séstina Aviation Berkelanjutan Neste MY 30 persen.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pikeun anu munggaran penerbangan angkat di Gatwick parantos nganggo bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF).
  • Q8Aviation parantos nganteurkeun suplai anu munggaran tina Séstasi Penerbangan Berkelanjutan Neste MY kana pasokan bahan bakar di Bandara Gatwick.
  • Éta negeskeun komitmen anu kuat pikeun sadaya pihak anu kalibet pikeun ngahontal réduksi émisi karbon bersih dina bahan bakar anu dianggo dina penerbangan sareng damel tujuan anu utami pikeun penerbangan pikeun ngahontal émisi étang bersih ku 2050.

Kalayan anu pangpayunna angkat ayeuna, sajumlah 42 penerbangan easyJet operasi ti Gatwick Airport anu kedah dijalankeun ku campuran 30 persen Neste MY Sustainable Aviation Fuel ™. Tonggak penting ieu nandaan pertama kalinya penerbangan angkat di Gatwick parantos nganggo bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF) sareng mangrupikeun panggunaan anu munggaran ku jasa easyJet. Éta negeskeun komitmen anu kuat pikeun sadaya pihak anu kalibet - international aviation fuel supplier Q8Aviation, EasyJet, Gatwick Airport Ltd sareng Neste - pikeun ngahontal réduksi émisi karbon bersih dina bahan bakar anu dianggo dina penerbangan sareng damel tujuan anu utami pikeun penerbangan dugi ka émisi bersih dina 2050.

Tina 42 hiber anu dijalankeun dina campuran BBM Neste MY Sustainable Aviation, 39 diantarana bakal EasyJet penerbangan anu dioperasikeun ti Gatwick ka Glasgow sapanjang Konperénsi Perubahan Iklim COP26, anu ngalir ti 31 Oktober dugi ka 12 Nopémber. Peuntas sadaya 42 hiber, émisi gas rumah kaca bakal dikirangan dugi ka 70 ton anu salajengna nandakeun niat industri pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca dina kursus pikeun ngahontal émisi enol bersih ku 2050.

Q8Aviation parantos nyayogikeun suplai munggaran tina Séptémber Penerbangan Séstipéasi Neste MY kana pasokan bahan bakar di Gatwick Airport. Bahan bakar penerbangan berkelanjutan Neste's market-leading, anu parantos disertifikasi sadayana, dihasilkeun tina 100% limbah anu tiasa diperbarui sareng sustainable sareng bahan baku résidu, sapertos minyak masak sareng limbah gajih sato. Dina bentuk anu rapih sareng siklus hirupna, Bahan Bakar Penerbangan Sustainable Neste MY tiasa ngahontal pangirangan dugi ka 80% * émisi gas rumah kaca dibandingkeun panggunaan bahan bakar jet fosil.

SAF anu dihasilkeun Neste dicampurkeun sareng bahan bakar Jet A-1 di depot hulu Bandara Gatwick kanggo nyiptakeun bahan bakar turun anu cocog sareng mesin pesawat anu aya sareng infrastruktur bandara, tanpa meryogikeun investasi tambahan. Q8Aviation nganteurkeun bahan bakar kana tanki panyimpenan utama di Bandara Gatwick pikeun pasokan kana pesawat easyJet ngalangkungan sistem hydrant bandara.

Ngagabungkeun SAF kana operasi Gatwick pikeun hiber dinten ayeuna mangrupikeun buktina penting pikeun bandara pikeun nunjukkeun komitmenna pikeun damel sareng mitra penerbangan na dina dekarbonisasi. Tapak tilas karbon Gatwick urang sorangan 2019 nunjukkeun yén bandara parantos satengah jalan net nol pikeun operasina nyalira sareng komitmen pikeun ngahontal émisi langsung Net Zero taun 2040.

Jonathan Wood, Wakil Présidén Éropa, Penerbangan Terbaruan di Neste nyarios: "Industri penerbangan parantos nyandak léngkah-léngkah penting pikeun ngirangan pangaruh lingkunganana. Unsur konci pikeun ngahontal ieu nyaéta ngenalkeun bahan bakar penerbangan sustainable langkung jembar. Neste nanem modal nalika urang nyarios ningkatkeun kapasitas produksi SAF tina 100,000 métrik ton janten 1.5 juta métrik ton tiap taun di 2023. Neste ngabagéakeun usulan pamaréntah pikeun ngadorong panggunaan SAF pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca penerbangan. Penting pikeun seueur maskapai, bandara sareng pemasok bahan bakar ngarah jalan ka masa depan anu langkung sustainable pikeun penerbangan. Kami resep ngabagéakeun easyJet, Q8Aviation sareng Bandara Gatwick diantawis para pendukung ieu. "

Naser Ben Butain, General Manager Q8Aviation nyarios: "Kami resep maénkeun bagian kami dina nyayogikeun bahan bakar penerbangan sustainable munggaran ka easyJet di Gatwick. Kami parantos ngajalin kerjasama anu kuat sareng easyJet salami mangtaun-taun, sareng kauntungan tina dukungan anu saé ti Gatwick Airport Ltd sareng Neste, sareng ngarep-ngarep damel babarengan sareng sadaya mitra pikeun ngalancarkeun tujuan keberlanjutan urang. "

Jane Ashton, Diréktur Kelestarian di EasyJet saurna: "Di easyJet, kami hoyong maénkeun bagian kami pikeun mingpin dekarbonisasi penerbangan. Kami resep ngumumkeun yén dinten ieu kami nganggo SAF dina buktos konsép hiber ti Gatwick anu ogé komitmen pikeun nganggo campuran SAF dina sadaya penerbangan anu dioperasikeun ti Gatwick ka Glasgow sapanjang COP26, berkat usaha kolaborasi sareng mitra kami anu kalibet dina proyék ieu. Ketersediaan SAF tetep kedah tumuh tapi éta bakal janten solusi samentawis penting dina jalur dekarbonisasi kami, nalika kami ngadukung pamekaran pesawat enol-émisi, anu bakal janten solusi anu paling sustainable pikeun jaringan jarak jauh sapertos urang di jangka panjang. Samentawis waktos éta, kami ngoperasikeun penerbangan kami sacara éfisién sareng ayeuna ngan ukur maskapai utama Éropa anu ngimbangan émisi karbon tina bahan bakar anu dianggo pikeun sadaya penerbangan kami, anu pangaruhna ayeuna. "

Tim Norwood, Diréktur Urusan Perusahaan, Perencanaan sareng Kelestarian Bandara Gatwick nyarios: "Kami resep pisan damel sareng easyJet, Q8Aviation sareng Neste nunjukkeun panggunaan SAF di Bandara Gatwick. SAF mangrupikeun salah sahiji cara pikeun penerbangan UK sareng Gatwick bakal ngahontal karbon enol net dugi ka taun 2050, disarengan offset karbon, modérnisasi ruang udara sareng inovasi anu teras dina téknologi aeroangkasa, kalebet sistem pesawat listrik, hidrogén sareng hibrida. Kalayan kawijakan Pamaréntah anu pinter pikeun ngadukung investasi dina produksi SAF UK anu saing, seueur penerbangan deui anu tiasa nganggo SAF anu diproduksi Inggris dina pertengahan taun 2020an. Ngahontal émisi Net Zero taun 2050 mangrupikeun tantangan anu hadé sareng kasempetan pikeun industri urang. Peta jalan decarbonization Aviation Sustainable Aviation sareng udagan samentawis netepkeun tonggak anu jelas sareng kami siap maénkeun bagian urang di Gatwick, ngalangkungan ngalaksanakeun tonggong dékade munggaran roadmap sareng ngajaga jalan jalan anu diénggalan pikeun ngalebetkeun solusi téknologi tambahan pikeun 2030an. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar