24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Pesawat panumpang nabrak sareng kaduruk di Texas, 21 urang salamet

Pesawat panumpang nabrak sareng kaduruk di Texas, 21 urang salamet.
Pesawat panumpang nabrak sareng kaduruk di Texas, 21 urang salamet.
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun ka sheriff lokal Troy Guidry, sadaya 21 panumpang sareng awak parantos hasil kaluar, sanaos hiji jalma parantos dirawat di rumah sakit akibat cilaka tonggong.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kacilakaan éta kajantenan di Waller County, caket kota Katy, sareng caket ka Bandara Eksekutif Houston.
  • Sanaos seueur karusakan seuneu dina pesawat, henteu aya korban jiwa dilaporkeun, boh dina taneuh atanapi di antara panumpang.
  • Pesawat komuter, MD-80, angkat jam 10 énjing waktos lokal, angkat ka Boston, Massachusetts.

Pesawat panumpang nabrak sareng diduruk di Waller County, caket kota Katy, Texas sareng caket kana Bandara Eksekutif Houston dinten ayeuna, numutkeun ka Texas Departemen Kasalametan Umum.

Pesawat komuter, sareng MD-80, turun sareng seuneu, numutkeun pidangan dramatis tina tempat kajadian.

Luar biasa, sadaya 21 jalma dina kapal tiasa kabur tina pesawat, saur pejabat lokal.

Numutkeun ka sheriff lokal Troy Guidry, sadaya 21 panumpang sareng awak parantos hasil kaluar, sanaos hiji jalma parantos dirawat di rumah sakit akibat cilaka tonggong.

Cuplikan ti tempat kajadian nembongkeun méga ageung haseup hideung anu ngageleger nalika para petugas pemadam kebakaran ngusahakeun nyiramkeun reruntuhan anu kaduruk.

Situs kacilakaan éta caket sudut Morton sareng Cardiff Roads. Sanaos seueur karusakan seuneu dina pesawat, henteu aya korban jiwa dilaporkeun, boh dina taneuh atanapi di antara panumpang.

Kacilakaan dikabarkan kajantenan nalika pesawat, MD-80, badé angkat tabuh 10 enjing waktos lokal, angkat ka Boston. Dituju ka kalér, tétéla gagal ngahontal jangkungna di tungtung landasan sareng nyebrang jalan tibatan, tungtungna ngeureunkeun sareng néwak seuneu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment