Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Nortal nampi saham minoritas di Talgen

Ditulis ku Harry Johnson

Nortal parantos ngiringan perjanjian anu pasti pikeun kéngingkeun saham minoritas dina ngamimitian kaamanan cybers Talgen pikeun nguatkeun kamampuan cybersecurity sareng muka konci kasempetan énggal di Éropa, Amérika Kalér, sareng GCC.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nortal parantos ngiringan perjanjian anu pasti pikeun kéngingkeun saham minoritas dina ngamimitian kaamanan cybers Talgen pikeun nguatkeun kamampuan cybersecurity sareng muka konci kasempetan énggal di Éropa, Amérika Kalér, sareng GCC.

Talgen mangrupikeun perusahaan cybersecurity anu museurkeun kana kaamanan séktor institusional sareng pasar pertahanan. Perusahaan nyiptakeun alat sareng jasa pikeun organisasi terkemuka di dunya pikeun nyiapkeun diri pikeun merangan ancaman cyber sareng mastikeun kontinuitas bisnis. 

Numutkeun ka Ngadegkeun sareng CEO Nortal, Priit Alamäe, ieu mangrupikeun investasi strategis pikeun perusahaan pikeun ngagedékeun kapamimpinanna dina domain cybersecurity, anu sangat berharga pikeun konsumén Nortal anu aya sareng anu énggal. "Pamaréntah sareng organisasi sacara global kedah siap-siap nanggepan ancaman cyber anu langkung rumit, janten kami ningali duanana mangrupikeun paménta ogé kasempetan dina mindahkeun ieu," saur Alamäe.

"Salaku bagian tina kerjasama stratégis ieu, kami bakal ngawangun tim gabungan para ahli kaamanan siber sareng nyandak kaahlian anu ditingkatkeun pikeun konsumén urang pikeun ngabantosan aranjeunna dina ancaman sareng ningkatkeun daya tahan," tambah Alamäe. 

"Nalika ancaman siber mangrupikeun résiko ageung pikeun sadaya organisasi, cybersecurity didaptarkeun diantara prioritas utama sareng masalah pikeun pamimpin sareng dewan organisasi," saur Martin Ruubel, CEO Talgen.

"Organisasi karugian nyanghareupan insiden siber terus ningkat - perkiraan panganyarna nempatkeun inohong dina USD 6 triliun sacara global, taun ayeuna waé - janten pentingna kamampuan hiji organisasi pikeun bangkit deui tina pelanggaran atanapi gangguan janten penting pisan," tambah Ruubel. 

Numutkeun ka Ruubel, ieu ngandung hartos yén padamelan Talgen dina domain anu kritis ieu nyaéta ngagaduhan téknologi sareng knowhow pikeun ningkatkeun pidangan cyber organisasi, ngamungkinkeun aranjeunna tahan serangan ogé pikeun ngirangan karugian upami serangan diserang.

"Kuring resep janten bagian tina kulawarga global Nortal sareng ngalangkungan kerjasama stratégis ieu pikeun ngamangpaatkeun anu pangsaéna tina dua organisasi sareng ngagabungkeun kompeténsi urang pikeun muka konci kasempetan anyar," tambah Ruubel.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment