24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Program TeamMates diluncurkeun ku Outback Steakhouse sareng atlit maén bal kuliah

Ditulis ku Harry Johnson

Outback Steakhouse nandatanganan tujuh atlit maén bal kuliah munggaran anu ngagabung sareng program TeamMATE anu énggal. Prakarsa anyar ngagungkeun sagala kahadéan anu sumping sareng janten réncang tim dina olahraga sareng di komunitas sareng ngamungkinkeun masing-masing TeamMATE nampilkeun atribut anu diperyogikeun pikeun janten bagian anu hébat dina hiji tim - katergantungan, kapercayaan, komitmen, sareng sikep anu saé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Outback Steakhouse nandatanganan tujuh atlit maén bal kuliah munggaran anu ngagabung sareng program TeamMATE anu énggal. Prakarsa anyar ngagungkeun sagala kahadéan anu sumping sareng janten réncang tim dina olahraga sareng di komunitas sareng ngamungkinkeun masing-masing TeamMATE nampilkeun atribut anu diperyogikeun pikeun janten bagian anu hébat dina hiji tim - katergantungan, kapercayaan, komitmen, sareng sikep anu saé.

Ngaliwatan TeamMates, daptar atlit Outback Steakhouse bakal masihan deui komunitasna ku cara ngasilkeun artos lokal sareng nasional. Dimimitian Sabtu 23 Oktober, Outback Steakhouse bakalan masihan sumbangan tuangeun kanggo kulawarga militér anu meryogikeun ngalangkungan Operasi Homefront. Pamaén ogé bakal tuang sareng réncang sareng host lokal masihan wengi deui di lokasi Outback Steakhouse anu dipilih pikeun ngasilkeun artos pikeun amal kesayangan maranéhanana.

Kelas TeamMATE tina 2021 pikeun maén bal kuliah kalebet:

  • CJ Stroud | Universitas Negeri Ohio | Gelandang
  • Chris Olave | Universitas Negeri Ohio | Panarima lega
  • Garrett Wilson | Universitas Negeri Ohio | Panarima lega
  • AJ Henning | Universitas Michigan | Panarima lega
  • Blake Corum | Universitas Michigan | Ngaji Balik
  • Emory Jones | Universitas Florida | Gelandang
  • Anthony Richardson | Universitas Florida | Gelandang

"Saptu maén bal College dieusi ku pikagumbiraeun sareng hubungan anu dilakukeun jalma di tailgates, di stadion, sareng di réstoran kami," saur Brett Patterson, Présidén Outback Steakhouse. "Kami bungah pikeun pasangan sareng kelas atlit perdana kami pikeun terus ngajalin momen-momen éta sareng kenangan pikeun atlit urang sareng komunitas urang."

Pikeun ngarayakeun, mahasiswa di Gainesville, Fla., Ann Arbor, Mich. Sareng Columbus, Ohio, tiasa ngaraos 10 persén tina cek aranjeunna ku nunjukkeun id mahasiswa anu valid di réstoran atanapi nganggo kode promo "10STUDENTS" nalika mesen online atanapi di aplikasi. Wawaran éta sah ti 21 Oktober - 24 Oktober sareng kanggo lokasi anu dipilih di Gainesville, Fla., Ann Arbor, Mich. Sareng Columbus, Ohio.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment