24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Produk Pelikan anu bakal kaala ku Platinum Equity

Ditulis ku Harry Johnson

Platinum Equity ngumumkeun dinten ieu panandatanganan perjanjian pasti pikeun kéngingkeun Pelican Products, pamimpin global dina desain sareng pembuatan kasus pelindung kinerja tinggi sareng alat-alat kasar pikeun para profesional sareng peminat luar, sareng solusi ranté suplai dikawasa suhu pikeun industri Podomoro.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Platinum Equity ngumumkeun dinten ieu panandatanganan perjanjian pasti pikeun kéngingkeun Pelican Products, pamimpin global dina desain sareng pembuatan kasus pelindung kinerja tinggi sareng alat-alat kasar pikeun para profesional sareng peminat luar, sareng solusi ranté suplai dikawasa suhu pikeun industri Podomoro.

Istilah kauangan henteu dikedalkeun. Transaksi diperkirakeun réngsé dina akhir kuartal kaopat 2021. 

Pelikan ngoperasikeun dua ruas utami: Produk Pelikan mendesain sareng ngadamel kasus pelindung anu performa tinggi, sistem lampu portabel anu maju, sareng produk konsumén luar pikeun pasar pamaréntah, komérsial sareng konsumen anu tahan banting pisan. Peli BioThermal nyayogikeun portopolio komprehensif ngeunaan solusi bingkisan dikawasa suhu pasip pikeun uji klinis tumuh sareng pasar biopharma komérsial.

"Salila langkung ti 45 taun Pelican parantos ngawangun mérek anu kuat kalayan reputasi anu dipikanyaah diantara para nasabah anu nuntut sareng satia pikeun ngadamel sababaraha produk anu paling teu tiasa rusak di dunya," saur Platinum Equity Partner Jacob Kotzubei. "Kami komitmen pikeun ngawangun warisan perusahaan anu euyeub sareng investasi dina inovasi anu teras-terasan."

Kantor pusatna di Torrance, CA, Pelican ngajaga 12 situs pabrik, 17 pusat jasa sareng stasiun jaringan, sareng 23 kantor penjualan internasional di 25 nagara.

"Kalayan sidik manufaktur global sareng jaringan distribusi anu lega, Pelican mangrupikeun platform anu luar biasa pikeun kamekaran anu gaduh kasempetan anu penting dina pasar inti na sareng kategori anu caket," saur Diréktur Ngatur Platinum Equity Matthew Louie. "Kami ngarepkeun damel sareng tim manajemen perusahaan sareng nyebarkeun sumber daya operasional sareng M&A kami pikeun ngadukung fase salajengna tina pertumbuhan sareng ékspansi Pelican."

CEO Pelican Phil Gyori bakal terus mingpin perusahaan saatos transaksi.

"Nalika urang maju sareng dukungan Platinum Equity, kuring yakin lintasan pertumbuhan Pelican bakal tetep kuat, sareng produk sareng jasa kami bakal dilegakeun pikeun minuhan kabutuhan basis pelanggan anu beragam," saur Mr. Gyori. "Kuring ngarepkeun ngagulung baju baju urang, damel babarengan sareng tim anu berpengalaman Platinum, sareng nyiptakeun bab anyar anu pikaresepeun dina carita Pelikan."

Gibson Dunn & Crutcher LLP nyayogikeun naséhat hukum sareng Willkie Farr & Gallagher LLP nyayogikeun naséhat pembiayaan hutang ka Platinum Equity dina akuisisi Pelikan. BofA Securities mangrupikeun underwriter utama pikeun pembiayaan hutang.

Kiridit Suisse dilayanan salaku panaséhat kauangan ekslusif sareng Latham & Watkins LLP janten pembimbing hukum pikeun Pelican Products.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment