24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Program Manajemén COVID-19 diluncurkeun ku Layanan Médis Médis Premier salaku réspon kana mandat vaksin Biden

Ditulis ku Harry Johnson

Jasa Laboratorium Médis Premier (PMLS), ngumumkeun dinten peluncuran program manajemén COVID-19, Keep America Thiving, dirancang pikeun ngabantosan organisasi ageung kalayan patuh anu épéktip dina Amanat Vaksin Biden Administrasi. Warta Néglasari ngalaporkeun éta tiasa direngsekeun saacan minggu ieu. "Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Mikrobiologi (OSHA) parantos damel pikeun ngembangkeun standar darurat samentawis anu ngaliput pangusaha sareng 100 atanapi langkung karyawan pikeun mastikeun padamelna pinuh divaksinasi atanapi ngalaman uji coba mingguan," nyatakeun Departemen Buruh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Jasa Laboratorium Médis Premier (PMLS), ngumumkeun dinten peluncuran program manajemén COVID-19, Keep America Thiving, dirancang pikeun ngabantosan organisasi ageung kalayan patuh anu épéktip dina Amanat Vaksin Biden Administrasi. Wartos Néglasari dilaporkeun éta tiasa direngsekeun saacan minggu ieu. "Administrasi Kasalametan sareng Kaséhatan Mikrobiologi (OSHA) parantos damel pikeun ngembangkeun standar darurat samentawis anu ngaliput pangusaha sareng 100 atanapi langkung karyawan pikeun mastikeun padamelna pinuh divaksinasi atanapi ngalaman uji coba mingguan," nyatakeun Departemen Buruh.

Syarat Présidén bakal dilarapkeun ka langkung ti 130,000 bisnis di Amérika Serikat sareng bakal mangaruhan sakitar 80 juta pagawé di nagri nasional. Nanging, ku seueur urang Amérika masih ragu-ragu ngeunaan vaksin éta, amanat diperkirakeun nempatkeun galur ageung dina infrastruktur uji coba bangsa anu disababkeun ku paningkatan permintaan COVID-19. Ngitung hal ieu, PMLS disiapkeun sareng salah sahiji kapasitas tés pangageungna di bangsa sareng manufaktur di bumi pikeun pasokan tés anu teu terbatas.

"Nalika laboratorium sanésna skala deui dina waktos tunduh dina kasus usum panas kusabab turunna paménta tés, kami henteu," saur Kevin Murdock, CEO sareng Pendiri PMLS. "Kami tetep ngawangun kamampuan salaku laboratorium pikeun siap-siap pikeun lonjakan sanés sapertos anu ayeuna urang nyanghareupan. Kusabab kitu, kami siap pikeun ngamankeun sacara éksponénsial langkung ti kaseueuran laboratorium di panjuru negeri. ”

Aliran kerja otomatis PMLS kalayan alat-alat laboratorium anu canggih parantos ngamungkinkeun aranjeunna ngolah dugi ka 300,000 tés COVID per dinten kalayan 98% hasilna disayogikeun dina 24 jam. Tim ilmuwan PhD ngarah aranjeunna parantos berperan penting dina réspon COVID-19 bangsa. Kusabab ieu, PMLS mangrupikeun mitra tés anu dipercaya pikeun tim olahraga profesional, sakola sareng paguron luhur, korporasi ageung, sareng departemén kaséhatan nagara di sakumna bangsa.

Kalayan infrastruktur canggihna aya, program Keep America Thriving PMLS khusus dirancang pikeun perusahaan manufaktur, pusat distribusi sareng minuhan, ritel ageung, konstruksi, sareng organisasi kalayan operasi padamel anu ageung, di kantor. Tetep America Thiving nawiskeun ieu pikeun entitas ieu:

  • Hiji program uji coba onkey turnkey khusus kanggo suplai kontinyu tina uji kit pikeun hasil anu gancang sareng akurat
  • Latihan sareng konsultasi di tempat pikeun padika tés anu leres sareng stratégi khusus pikeun ukuran uji coba anu paling épéktip
  • Tés antigen gancang
  • Tés PCR anu tiasa diéstokeun dina situs

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment