24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

WTM London ngaluarkeun Saudi salaku Rakan Premier pikeun 2021

WTM London ngaluarkeun Saudi salaku Rakan Premier pikeun 2021.
Fahd Hamidaddin, CEO Otoritas Pariwisata Saudi (STA).
Ditulis ku Harry Johnson

Arab Saudi nyiptakeun dorongan global pikeun ngahontal 100 juta pengunjung sataun dugi ka 2030.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Saudi mimiti muka panto sareng haténa pikeun wisatawan luang internasional di Séptémber 2019.
  • Kemitraan profil tinggi sareng WTM London bakal mastikeun Saudi diposisikan salaku pamuter global konci.
  • Visi Saudi 2030 mangrupikeun citakan pikeun masa depan sosial ékonomi Karajaan Saudi Arabia.

Saudi, bumi otentik Arab parantos diumumkeun salaku Mitra Perdana WTM London 2021 nalika nagara éta ningkatkeun pangrojong globalna pikeun ngahontal 100 juta pengunjung dina taun 2030.

Targét anu ambisius mangrupikeun bagian tina Visi Saudi 2030, citakan pikeun masa depan sosial ékonomi Saudi Arabia, anu didesain pikeun ngeuyeuban ékonomi nagara sareng nyiptakeun industri pariwisata anu maju.

Kemitraan profil tinggi sareng WTM London bakal mastikeun Saudi diposisikan salaku pamaén global konci sareng tujuan wisata ngarah di pasar internasional.

Fahd Hamidaddin, CEO anu Otoritas Pariwisata Saudi (STA), Ngadawuh:

"Kalayan rombongan panglegana pikeun mitra, proyék, sareng wawakil tujuan dugi ka ayeuna, ayana kami di WTM London taun ayeuna penting dina posisi Saudi salaku salah sahiji tujuan luang pangénggalna pikeun pamaén industri internasional utama. Penawaran wisata Saudi unik, beragam sareng henteu kapendak sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun para tamu WTM London kalayan silaturahmi anu dipikaterang ku kami. ”

"Kami komitmen pikeun langkung netepkeun Saudi mérek, ngembangna ayana internasional urang sareng ngawangun hubungan sareng mitra anu dipercaya anu bakal kritis dina ngabantosan kami ngajalankeun konversi di pasar sumber konci kami. "

Délégasi Saudi di WTM London bakal ngamajukeun sareng ngadorong kasadaran ngeunaan budaya anu tujuan dina tujuan, warisan, sareng kasempetan wisata petualangan. Di paviliun, para tamu sareng tamu WTM London ngagaduhan kasempetan pikeun ngajajah tawaran tujuan Saudi, dina perjalanan interaktif ngalangkungan bentang gurun sareng lembah héjo, situs arkéologis kuno sareng kaajaiban Laut Beureum.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment