24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu piknik News Kawat Wisata

Sandals® Luxury Included Resorts sweeping Caribbean World World Awards

Sendal Resorts nyapu Awards Wisata Dunya Karibia
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) gumbira ngabéwarakeun yén perusahaan parantos nampi 12 penghargaan bergengsi dina presentasi virtual Karibia Tahunan Amérika Kalér sareng Amérika Kalér ka 28 Oktober 18 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sendal Resorts ngagaduhan 12 alesan deui pikeun ngarayakeun ulang taun ka-40 na ku pangakuan ti World Travel Awards.
  2. Perusahaan hotél sareng hotél internasional teras-terasan ngajalankeun jalan kaunggulan sareng inovasi dina industri.
  3. Sendal tetep tetep komitmen ka Karibia, masarakat, palanggan, sareng penasihat perjalanan anu dihargaan pikeun masihan kaunggulan silaturahmi.

Pangakuan khusus dipasihkeun ka Sandals Resorts International salaku Merk Hotel Pamimpin Karibia 2021 pikeun 28 taun berturut-turut, salaku perusahaan Resort ngagungkeun na Milangkala ke-40 di Resort Sendal sareng neraskeun maparin jalan kaunggulan sareng inovasi dina industri perjalanan.

Sandals Resorts International diaku ku 12 penghargaan, diantarana:

  • Merk Hotel Anjog Karibia 2021: Sendal Resorts Internasional
  • Resort Keluarga Terkenal Di Karibia 2021: Kapuloan Turks & Caicos
  • Resort Mewah Sadaya-inklusif Karibia urang 2021: Sendal Grénada
  • Resort Terkenal Karibia 2021: Sendal Royal Barbados
  • Resort Bulan Madu Karibia urang 2021: Sendal Basisir Kidul, Jamaika
  • Karibia urang Resort Romantis Paling 2021: Sendal Grande Antigua
  • Resort All-Inklusif Terkenal Bahama '2021: Sendal Emerald Bay
  • Grenada's Leading Resort 2021: Sendal Grénada
  • Resort Keluarga Terkenal di Jamaika 2021: Basisir Negril
  • Resort Terkenal di Jamaika 2021: Sendal Montego Bay
  • Resort Terkenal St Lucia's 2021: Sendal Grande St. Lucian
  • Operator Wisata Petualangan Utama Karibia 2021: Pulo Rute Karibia Petualangan

"Éta mangrupikeun kahormatan hébat urang ayeuna pikeun Sendal Resorts Internasional janten dikenal salaku panarima taun ayeuna Karibia urang Anjog Hotel Brand," saur Adam Stewart, Pupuhu Eksekutif Sandals Resorts International. "Salila 4 dasawarsa kami ngayakeun komitmen anu teu kendat-kendat kana kamahéran silaturahmi di daérah éta," sambung Stewart. "Kami bakal neraskeun janji kami ka konsumén, penasihat perjalanan anu dipeunteun sareng komunitas urang, sareng kami bakal tetep ngalangkungan ekspektasi ngaliwatan dédikasi pikeun kerja keras sareng inovasi."

Saatos sataun inovasi,Sendal Basisir Kidul dingaranan salaku Karibia urang bulan madu Resort 2021 ku World Travel Awards, ngagungkeun Swim-Up Rondoval Suites anu munggaran di dunya, kolam renang anu pangpanjangna di beulahan bumi kulon anu bentangna 17,040 sq. ft, sareng Déwan Walanda anu aya 112 kamar - anu sampurna pikeun bulan madu sareng sadaya pasangan anu di bandung.

Kulawarga SRI anu ramah pikeun kulawarga, kaasup Pantai® Resorts, ogé diaku dina World Travel Awards ku Kapuloan Turks sareng Caicos unggul dina Resort Keluarga Terkenal Di Karibia kanggo kaping 18. Dipak ku senang-senang pikeun kulawarga sagala umur, Kapuloan Turks sareng Caicos ngagaduhan lima désa anu megah anu nunjukkeun arsitéktur Italia, Perancis, Karibia, sareng Key West. Kalayan kagiatan darat sareng olahraga-sukan anu teu aya tungtungna, taman cai 45,000 alun-alun, sareng réstoran 21-gourmet, aya hiji hal pikeun sadayana anu aya di tempat wisata anu paling saé ieu.  

Perusahaan adina Sandals Resorts International Pulo Wisata Petualangan Wisata, ogé diakuan ku World Travel Awards, nyandak bumi Operator Wisata Petualangan Utama Karibia pikeun taun ka-9. Island Routes nawiskeun para tamu pangalaman di luar situs anu leres-leres neuleumkeun aranjeunna dina budaya lokal sareng kaindahan anu ditawarkeun kapuloan.

"Bahkan dina jaman-jaman anu teu pernah aya ayeuna, mangrupikeun kahormatan pikeun dipikaterang pikeun terus-terusan nganteurkeun pangalaman tujuan anu luar biasa sareng otentik. Kami bangga dina pangakuan ieu sareng janji bakal terus nganteurkeun wisata hiji-hiji-layanan sareng layanan anu luar biasa bari teras-terasan naékkeun produk sareng tawaran kami, "saur Ryan Terrier, Wakil Présidén Operasi, Rute Island.

World Travel Awards didirikeun taun 1993 pikeun tujuan ngan ukur pikeun ngaku sareng ngarayakeun prestasi dina sagala bidang industri perjalanan sareng pariwisata sadunya. Kiwari, mérek World Travel Awards diakuan sacara global salaku ciri khas kualitas luhur, kalayan juara netepkeun patokan anu dipikahoyong ku sadayana. Unggal taun World Travel Awards nutupan dunya ku séri upacara gala régional anu dipentaskeun pikeun mikawanoh sareng ngagungkeun kasuksesan masing-masing sareng koléktif dina unggal daérah géografis konci.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Resort-unggul pangajén ieu, mangga buka sendal.com jeung pantai.com. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan World Travel Awards, mangga buka worldtravelawards.com

Resor Sandals®:

Sandals® Resorts nawiskeun dua jalma anu bogoh ka pangalaman liburan anu paling romantis, Méwah Kalebet® di Karibia ngalangkungan 16 suhunan pantai anu endah di Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, sareng Curacao bubuka dina April 2022. Ngayakeun 40 taun, perusahaan Resort sadaya-inklusif anu unggul nawiskeun langkung seueur kualitas tibatan anu sanésna di planet ieu. Sendal Resorts ekslusif kalebet tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Pernikahan anu Dicocogkeun. Sendal Resorts ngajamin sémah katenangan tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, langkah-langkah kasehatan sareng kaamanan perusahaan ditingkatkeun pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia ogé Jaminan Liburan Sandal énggal, program panyalindungan pakansi komprehensif anu nampilkeun jaminan industri-mimiti liburan gaganti gratis kalebet ongkos pesawat kanggo tamu anu kapangaruhan ku gangguan perjalanan patali COVID-19. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Resort Pantai anu berorientasi kulawarga. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan sendal.com

Resor pantai®:

Kalayan tilu lokasi anu spektakuler di Kapuloan Turks & Caicos sareng Jamaika, sareng lokasi kaopat anu datang ka St. Pantai Resorts nyayogikeun langkung seueur kualitas tibatan perusahaan resor sanés anu aya di planét ieu kalayan waterpark anu ngageleger, XBOX® Play Lounge, Camp Kids eksklusif, nightclub remaja, Certified Nannies, jasa Butler, Red Lane® Spas, Pusat Aqua kalayan sertifikasi sareng pelatihan PADI® ahli. ; sareng Wi-Fi gratis. Salaku sponsor bangga tina Sesame Street, Pantai Resorts ogé nawiskeun Caribbean Adventures sareng Sesame Street®, dimana murangkalih tiasa nyéépkeun liburan sareng réréncangan favoritna ti geng Sesame Street kalayan kagiatan sadidinten sareng acara pentas mingguan. Pantai Resorts mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun rapat kulawarga ti reuni sareng ulang taun khusus dugi ka program kawinan tujuan signature, Pantai Customizable Weddings. Pantai Resorts ngajamin katenangan para tamu ti datangna dugi ka angkat kalayan Protokol Platinum Kebersihan Platinum, langkah-langkah kasehatan sareng kaamanan perusahaan anu dirarancang pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia. Pantai Resorts mangrupikeun bagian tina sandal Resorts Internasional milik kulawarga (SRI), diadegkeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Luxury Included® Sandals Resorts, sareng mangrupikeun perusahaan Resort sadayana inklusif Karibia. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Resor Pantai, didatangan pantai.com.

Pulo Rute Karibia Petualangan:

Island Routes Caribbean Adventures didirikeun taun 2009 kanggo nampilkeun perjalanan anu pangsaéna, di luar-jalan-jalan ka para pelancong sareng anu milarian petualangan anu jauh sareng lega. Operasi di 12 nagara - Antigua; Aruba; urang Bahama; Barbados; Kapuloan Cayman; Républik Dominika; Grénada; Jamaika; Méksiko; Saint Lusia; St Maarten sareng Kapuloan Turks & Caicos; sareng moal lami deui pikeun muka Curacao, perusahaan manajemén gaya hirup anu unggul pangajén ieu kaasup tim anu kapilih pikeun warga pulau, pasangan laut, milarian petualangan sareng master pangalaman anu nyorot kana ékspédisi sareng tujuan anu pangsaéna pikeun sadayana. Tim di Island Routes percaya kana ngadukung parobihan positip kana bentang bisnis Karibia, ngajagaan visi perusahaan pikeun ngamumulé daérah kalayan ngembangkeun program kelestarian sareng usaha pelestarian darat sareng laut. Kanggo inpormasi lengkep, didatangan islandroutes.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment