Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Jalur Kaamanan nambihan ka tim éksékutip na

Ditulis ku Harry Johnson

SecurityTrails, Total Inventory Internét, nambihan ka tim éksékutipna ku ngadatangkeun Scott Donnelly salaku Wakil Présidén Penjualan sareng Taylor Dondich salaku Chief Technology Officer. Anggota tim jangka panjang, Courtney Couch sareng Kris Lopez nyandak kalungguhan énggal pikeun ngabéréskeun tim.

Nyitak Friendly, PDF & Email

SecurityTrails, Total Inventory Internét, nambihan ka tim éksékutipna ku ngadatangkeun Scott Donnelly salaku Wakil Présidén Penjualan sareng Taylor Dondich salaku Chief Technology Officer. Anggota tim jangka panjang, Courtney Couch sareng Kris Lopez nyandak kalungguhan énggal pikeun ngabéréskeun tim.

"Taylor sareng Scott gabung dina waktos anu sampurna pikeun SecurityTrails. Kalayan peluncuran produk Attack Surface Reduction kami, kami nuju nyobian tantangan anu langkung ageung pikeun organisasi anu langkung ageung. Pangalamanna bakal ngabantosan mastikeun yén SecurityTrails sareng para nasabahna suksés. " - Chris Ueland, CEO SecurityTrails.

Scott Donnelly nyangking kabeungharan industri, parantos ngayakeun kalungguhan kapamimpinan penjualan senior di Expanse sareng Future Recorded. Salami waktos janten Wakil Présidén Solusi Téknis di Recorded Future, témbal nyetir integrasi intél kaamananna sareng puluhan produk IT sareng kaamanan anu dipimpin. Kadatanganana di SecurityTrails bakal mastikeun yén palanggan sadar kana nilai Inventory Internét Total di saluruh organisasi. 

Taylor Dondich nyandak salaku Kapala Téknis Officer anyar. Co-Founder Courtney Couch ayeuna bakal fokus kana milarian cara anu langkung saé pikeun ngaidentipikasi infrastruktur palanggan sareng résiko dina peran anyarna salaku Chief Innovation Officer.

Dondich parantos damel di rohangan téknologi langkung ti dua dasawarsa sareng perusahaan sapertos Yahoo sareng Splunk, ogé VP Téknik kanggo MaxCDN. Pangalamanna dina peran éksékutisi téknologi, panaséhat sareng insinyur bakal nungtun SecurityTrails pikeun ngembangkeun téknologi inovatif sareng ngajantenkeun palanggan henteu pernah katutup ku résiko anu teu dikenal.

Saacanna damel salaku Manajer Strategis Kemitraan di SecurityTrails, latar bisnis éksténsif Kris Lopez sasarengan kamampuan interpersonal sareng manajemén proyék na ngajantenkeun anjeunna janten pilihan anu sampurna salaku Chief of Staff anyar.

SecurityTrails nganteurkeun parobihan anu penting ieu pikeun ngajurung aranjeunna ka tingkat salajengna sareng pikeun mastikeun yén aranjeunna tetep nyayogikeun kualitas data anu pangsaéna pikeun ngabantosan perusahaan nyalindungan diri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment