Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Brinker International nyebarkeun hasil Q1 2022 anu kapilih

Ditulis ku Harry Johnson

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) dinten ayeuna ngumumkeun hasil bisnis anu dipilih pikeun kuartal kahiji fiskal 2022 sareng nyayogikeun apdet bisnis pikeun kuartal kadua fiskal 2022 sateuacanna Brinker International Investor Day anu bakal dilaksanakeun dina 20 Oktober 2021. .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) dinten ayeuna ngumumkeun hasil bisnis anu dipilih pikeun kuartal kahiji fiskal 2022 sareng nyayogikeun apdet bisnis pikeun kuartal kadua fiskal 2022 sateuacanna Brinker International Investor Day anu bakal dilaksanakeun dina 20 Oktober 2021. .

"Kuartal kahiji Brinker nganteurkeun penjualan positip sareng teras ngaleungitkeun sacara signifikan industri dina patalimarga," saur Wyman Roberts, Chief Executive Officer sareng Présidén. "Tapi lonjakan COVID anu dimimitian dina bulan Agustus ngagedekeun tantangan tenaga kerja sareng komoditi di industri sareng mangaruhan margin sareng garis handap kami langkung ti anu diantisipasi. Kami ngaréspon kana headwinds COVID ieu kalayan ningkat fokus kana usaha nyewa sareng ingetan, sareng damel sareng mitra kami pikeun kéngingkeun stabilisasi lingkungan ranté pasokan. Salaku tambahan, kami parantos nyandak tindakan harga paningkatan saharita, ningkatkeun target sataun urang kana 3% - 3.5%, pikeun ngimbangan biaya inflasi sareng ngajagi margina nalika urang maju. "

Fiskal 2022 highlights - Kuartal kahiji

  • Penjualan Perusahaan Brinker International dina kuartal kahiji fiskal 2022 ningkat kana $859.6 juta dibandingkeun sareng $728.2 juta dina kuartal kahiji fiskal 2021.
  • Panghasilan operasi dina kuartal kahiji fiskal 2022 ningkat kana $ 25.6 juta dibandingkeun sareng $ 24.4 juta dina kuartal kahiji fiskal 2021. Panghasilan operasi, salaku persentase tina total pendapatan, dina kuartal kahiji fiskal 2022 turun ka 2.9% dibandingkeun sareng 3.3% dina kuartal kahiji fiskal 2021.
  • Margin operasi réstoran, salaku persentase tina penjualan Perusahaan, dina kuartal kahiji fiskal 2022 turun ka 10.4% dibandingkeun sareng 11.6% dina kuartal kahiji fiskal 2021.
  • Panggerak utama turunna margin operasi Réstoran nyaéta 150 bps tina biaya tenaga kerja réstoran anu langkung luhur sareng 60 bps tina biaya komoditi anu langkung luhur. Biaya tenaga kerja réstoran ningkat kusabab tingkat pasar sareng paningkatan istighfar. Lembur tambahan samentara sareng biaya pelatihan ogé nyumbang kana paningkatan.
  • Panghasilan bersih per saham éncér, dina dasar GAAP, dina kuartal kahiji fiskal 2022 ningkat kana $0.28 dibandingkeun sareng $0.23 dina kuartal kahiji fiskal 2021.
  • Panghasilan bersih per saham éncér, henteu kalebet barang-barang khusus, dina kuartal kahiji fiskal 2022 ningkat kana $0.34 dibandingkeun sareng $0.28 dina kuartal kahiji fiskal 2021.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment