24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Fasilitas kiridit anyar diumumkeun ku ePlus

Ditulis ku Harry Johnson

ePlus inc., panyadia téknologi sareng solusi pembiayaan, dinten ngumumkeun yén anak perusahaan ePlus Technology, Inc. sareng SLAIT Consulting, LLC nembé ngarobih, ngarobih sareng ngagentos sacara gembleng perjanjian kiridit anu aya sareng Wells Fargo Komérsial Keuangan Distribusi Perusahaan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

ePlus Inc. sareng SLAIT Consulting, LLC nembé ngarobih, ngarobih sareng ngagentos sacara gembleng perjanjian kiridit anu aya sareng Wells Fargo Komérsial Keuangan Distribusi Perusahaan. 

Fasilitas kiridit énggal didirikeun ku sindikat bank anu CDF bertindak salaku agén administrasi sareng diwangun ku fasilitas floorplan anu diamankeun manula pikeun nguntungkeun para Peminjam dina jumlah pokok agrégat dugi ka $ 375 juta, paningkatan tina $ 275 juta, sasarengan sareng sublimit pikeun fasilitas kiridit anu ngagugulung dugi ka $ 100 juta.  

Jumlah agrégat poko anu sayogi dina fasilitas kiridit anyar tunduk kana basis injeuman dumasar kana, diantara anu sanésna, rekening anu Dipinjam sareng inventarisasi masing-masing dumasar kana rumus sareng tunduk kana cadangan anu tangtu. Fasilitas kiridit énggal ngagaduhan istilah awal sataun anu otomatis ngabaruan pikeun istilah sataun teras terasna; Nanging, pihak mana waé ogé tiasa ditungtungan ku béwara anu pantes.

"Fasilitas kiridit anu dirévisi ieu ngadukung kamekaran sareng jasa kami pikeun palanggan anu kami harga salaku panyadia solusi canggih," saur Elaine Marion, kapala perwira kauangan. "Kami ngahargaan pisan hubungan jangka panjang sareng CDF, bank sindikat anyar kami, sareng ngahargaan dukungan anu dituluykeun tina eDitambah. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment