Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines: Dina jalur pikeun ngahontal target 2022

United Airlines: Dina jalur pikeun ngahontal target 2022.
CEO United Airlines témbal Kirby
Ditulis ku Harry Johnson

Nyebutkeun rebound dina perjalanan luang premium, muka deui wates Éropa bulan payun, neraskeun pamulihan perjalanan bisnis sareng indikasi awal pelonggaran larangan perjalanan di pasar Pasipik konci, Serikat ogé ngumumkeun rencana pikeun ningkatkeun kapasitas internasional 10% dina 2022 - bari tetep kapasitas domestik datar ka 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kira-kira $ 2.2 milyar dina réduksi biaya struktural sareng pesawat balik kana jasa bakalan kinerja CASM-ex anu kuat di 2022 sareng sajabina.
  • Wisatawan anu balik sareng muka deui wates Éropa mangrupikeun kasempetan Serikat tiasa diposisikan ogé pikeun dimodalan.
  • Perbaikan sareng reliabilitas anu teras-terasan ngarah ka sadaya-waktos catetan Net Promoter Score taun ka jaman; paningkatan ampir 12%.

United Airlines (UAL) dinten ngumumkeun hasil kauangan kuartal katilu 2021. Sanaos pangaruh tina varian Delta COVID-19 dina kuartal katilu, perusahaan tetep yakin dina jalur pikeun ngahontal kisaran target kauangan jangka panjang anu ditetepkeun salaku bagian tina rencana United Next na awal usum panas ieu, sareng pikeun ngirangan CASM-ex di handap Tingkat 2019 taun payun.

Nyebutkeun rebound dina perjalanan luang premium, muka deui wates Éropa bulan payun, neraskeun pamulihan perjalanan bisnis sareng indikasi awal pelonggaran larangan perjalanan di pasar Pasipik konci, Serikat ogé ngumumkeun rencana pikeun ningkatkeun kapasitas internasional 10% dina 2022 - bari tetep kapasitas domestik datar ka 2019. Rencana éta bakal ngamangpaatkeun parantos ningkatkeun margina internasional sareng hub basisir Amérika Serikat anu parantos ngadukung kasuksésan maskapai dina ngaluncurkeun rute-rute anyar ka Afrika sareng India. Diperkirakeun ngalayang dina tingkat rékor ka Éropa, Amérika Latin, India, Afrika sareng Wétan Tengah di usum panas 2022, bakal diaktipkeun ku diantisipasi balikna Boeing 777s anu dikuatkeun ku United's Pratt & Whitney ka armada di 2022, anu - nalika digabungkeun sareng ngumumkeun sakitar $ 2.2 milyar dina réduksi biaya struktural sareng pertumbuhan gauge anu direncanakeun - bakal ngamungkinkeun Serikat tetep CASM-ex di cek sabab terus dina jalur pamulihan.

"Pamulihan ditunda ku varian Delta, tapi Amérika Airlines Tim tetep fokus kana visi jangka panjang urang - sareng henteu sesat ku volatilitas jangka caket - hartosna urang solid dina jalur pikeun ngahontal target anu kami atur pikeun 2022, "saur CEO United Airlines témbal Kirby. "Ti balikna perjalanan bisnis sareng rencanana dibuka deui Éropa sareng indikasi awal pikeun dibuka di Pasipik, lampu angin anu kami nyanghareupan nuju kana tailwinds, sareng kami yakin yén Amérika langkung diposisikan langkung saé pikeun mingpin pamulihan tibatan maskapai naon waé di dunya. Pamulihan kami bakal dirojong ku investasi dina téknologi sareng efisiensi sanés anu bakal masihan karyawan urang alat anu diperyogikeun pikeun ngurus konsumén urang - sareng ngajaga biaya dina kontrol. Kuring ngahatur nuhun ka anggota tim Serikat kami pikeun komitmen anu tetep ka konsumén, sabab éta penting pisan pikeun kamampuan urang pikeun nyanghareupan pandemi éta, sareng éta bakal ngahurungkeun kasuksésan urang dina taun-taun payun. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment