24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Southwest Airlines moal mecat pagawéna ngantosan pengecualian vaksin

Southwest Airlines moal mecat pagawéna ngantosan pengecualian vaksin.
Southwest Airlines moal mecat pagawéna ngantosan pengecualian vaksin.
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku kontraktor féderal, Southwest Airlines sateuacanna ngarencanakeun nempatkeun sadayana padamel anu henteu divaksinasi anu henteu acan nampi pengecualian médis atanapi agama ku 8 Désémber dina cuti anu teu dibayar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mémo éta jaminan ka padamel anu aranjeunna tiasa neraskeun damel upami pengecualian na teu acan disatujuan.
  • Daripada cuti anu teu dibayar, karyawan Kidul-kulon ngantosan putusanana bakal teras-terasan nampi gaji.
  • Upami dibebaskeun, staf tiasa ngalamar deui upami aranjeunna ngagaduhan inpormasi atanapi kaayaan anyar.

Karyawan Southwest Airlines henteu deui kapaksa nyandak cuti teu dibayar nalika ngalamar pengecualian kana mandat vaksinasi COVID-19.

Saatos saminggu protés, panolakan sareng penerbangan anu dibolaykeun, maskapai éta parantos ngabalikeun jalan pikeun mandat vaksin pagawé na.

Kulon Airlines moal deui maksa pagawé ngantosan kaputusan ngeunaan dibébaskeun agama atanapi médis kana paréntah vaksin wajib nyandak cuti teu dibayar dugi kasusna diputuskeun, numutkeun mémo anu diala ku jasa berita ayeuna.

Kulon Kidul parantos negeskeun kaaslian mémo éta, anu masihan karyawan dugi ka 24 Nopémber pikeun vaksin atanapi ngalamar pengecualian.

Daripada cuti anu teu dibayar, karyawan anu ngantosan pengadilan ngeunaan pengecualian na bakal tetep nampi gaji sareng bahkan tiasa neraskeun damel "nalika [Kidul Kidul] koordinasi sareng aranjeunna dina nyumponan sarat (vaksin atanapi akomodasi anu sah)," catetan éta ngajelaskeun.

Ditulis ku wakil présidén senior pikeun operasi sareng silaturahmi Steve Goldberg sareng wakil présidén sareng kapala perwira jalma Julie Weber, éta ngayakinkeun padamel yén aranjeunna tiasa neraskeun damel upami pembebasanana teu acan disatujuan salami aranjeunna nuturkeun aturan masking sareng jarak jauh sosial, sareng janji yén staf tiasa ngalamar deui upami pangecualian na ditolak upami aranjeunna ngagaduhan "inpormasi atanapi kaayaan anyar [aranjeunna] hoyong Perusahaan dipertimbangkeun."

Pelepasan mémo na sumping saatos dinten protés di luar kantor pusat Dallas Kidul-Kulon sareng rumor gering-gelo diantara pengendali lalu lintas udara sareng padamel anu sanés. Kidul-kulon kapaksa ngabatalkeun rébuan penerbangan minggu kamari - langkung ti 1,000 dina dinten Minggu nyalira - sanaos nampik ngaku naon anu aya di tukangeun pembatalan, dina seueur kasus nyalahkeun cuaca sanaos langit anu cerah sareng cerah. Bandara-bandara dilimpudan ku panumpang anu ambek janten calon anu sumping sumping mendakan penerbanganna dibolaykeun sacara misterius.

Salaku kontraktor féderal, Kulon Airlines samemehna parantos ngarencanakeun nempatkeun sadayana padamel anu henteu divaksinasi anu henteu acan nampi pengecualian médis atanapi agama ku 8 Désémber dina cuti anu teu dibayar.

Beda sareng operator anu langkung alit, dina mandat présidén éta henteu ngagaduhan pilihan kéngingkeun padamel pikeun pengujian mingguan. Dugi ka minggu kamari, 56,000 pagawé Kulon Kidul henteu acan kedah némbak.

Pesaing Southwest United Airlines ngadopsi amanat vaksin sorangan dina bulan Agustus, sateuacan Biden bahkan ngumumkeun kakawasaan féderal, sareng sami-sami ngancam anu henteu patuh kalayan cuti anu teu dibayar. Nanging, hakim féderal di Fort Worth parantos samentara ngalarang maskapai éta tina maju sareng hukumanana. Sakitar 90% padamel perusahaan dikabarkan divaksinasi.

Mimiti bulan ieu, sasama operator AS American Airlines, Alaska Airlines, sareng JetBlue ogé ngadopsi amanat vaksinasi féderal, sabab éta dianggap kontraktor féderal sahingga henteu layak milih kaluar tina jab.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment