24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean Berita Pamaréntah wartos jelema piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Ratu Elizabeth II nolak pangajén Oldie of the Year

Ratu Elizabeth II nolak pangajén Oldie of the Year.
Ratu Elizabeth II nolak pangajén Oldie of the Year.
Ditulis ku Harry Johnson

Ratu Elizabeth II negeskeun yén "anjeunna henteu minuhan kriteria anu aya hubunganana" pikeun penghargaan, kusabab "anjeun parantos sepuh anu anjeun raoskeun."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Majalah 'The Oldie' ngangkat Ratu Elizabeth II pikeun majalah 2021 Oldie of the Year penghargaan.
  • Raja Inggris anu pangpanjangna ngusulkeun nyarankeun majalah 'The Oldie' kedah katingali di tempat sanés.
  • Édisi munggaran majalah diterbitkeun deui dina 1992, sareng ieu publikasi parantos ngajagaan gaya idiosyncratic na, ngarayakeun umur kolot dina budaya anu dipuseurkeun ku nonoman.

The Oldie, majalah bulanan Inggris anu ditulis pikeun jalma-jalma anu langkung sepuh "salaku alternatip anu entep pikeun pers anu taksub ka nonoman sareng selebritis", akal Ratu Elizabeth II saatos éta ngabéwarakeun yén anjeunna parantos kapilih pikeun penghargaan majalah 2021 Oldie of the Year .

Bageurna Ratu Elizabeth II parantos nolak gelar anu dilélér ka lansia pikeun prestasina, negeskeun yén "anjeunna henteu nyumponan kriteria anu aya hubunganana" sabab "anjeun parantos sepuh anu anjeun raoskeun."

Majalah ieu nyebarkeun balesan raja dina édisi Nopémber, sanaos pesen éta tanggal 21 Agustus.

Dina serat pondok tilu baris, raja Inggris anu paling lami ngarajaan éta majalah kedah milarian di tempat sanés pikeun "panarima anu langkung pantes."

Korsi penghargaan Oldie ', panulis sareng penyiar Gyles Brandreth, ngajelaskeun surat ratu salaku "pikaresepeun," nambihan, sanaos, yén "panginten di masa hareup urang bakal ngadangukeun Raja anu Maha Suci sakali deui."

Isu anu mimiti The Oldie majalah diterbitkeun deui di 1992, sareng ieu publikasi parantos ngajagaan gaya idiosyncratic na, ngarayakeun sepuh dina budaya anu dipuseurkeun ku nonoman. Salami mangtaun-taun, éta parantos masihan penghargaan Oldie of the Year pikeun jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat anu parantos masihan sumbangan khusus pikeun kahirupan umum - ti para pemenang Oscar dugi ka pemenang Nobel, ti perawat perawatan komunitas dugi ka atlit Samaun.

Upacara pangajen taun ieu - anu mimiti diayakeun sacara pribadi ti saprak 2019 alatan pandemi - dilaksanakeun tanggal 19 Oktober di Hotel Savoy, kalayan mantu awéwé raja Duchess of Cornwall nampilkeun hadiah. Diantara anu parantos kénging gelar 2021 Oldie of the Year nyaéta Delia Smith, Bob Harris, Barry Humphries, Margaret Seaman, Roger McGough, Dr Saroj Datta, Dr Mridul Kumar Datta sareng Sir Geoff Hurst.

Ratu Elizabeth IISalaki almarhum, Pangeran Philip, dingaranan Oldie of the Year di 2011. Dina surat apresiasina, anjeunna guyon: "Henteu aya anu saé pikeun moral pikeun ngingetan yén taun-taun ngaliwat - beuki gancang - sareng éta bit nuju mimiti turun tina pigura kuno. "

Ratu anu ngarajaan, anu bakal dina tahta Inggris salami tujuh puluh taun di 2022, masih ngagaduhan jadwal anu sibuk. Dinten Salasa, anjeunna ngayakeun dua pamirsa ngalangkungan tautan pidéo, salam ka duta besar Jepang sareng Uni Éropa, sateuacan engké ngayakeun acara pikeun KTT Investasi Global di Kastil Windsor. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment