Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos tanggung jawab News kelestarian piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX | EIC People & Planet Village Bakal Janten Hub Interaktif

Carina Bauer, CEO IMEX Grup
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

"Kelestarian parantos lami janten inti tina Grup IMEX sareng parantos resonasi sapanjang acara ti saprak IMEX Amérika anu munggaran. Kami resep lulucon yén éta mangrupikeun bagian tina DNA urang sareng kami malah 'héjo getihan!'

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Désa bakal nyayogikeun daérah api unggun dibagi pendidikan kalayan sési khusus pikeun régenerasi, alam +, sareng kaanekaragaman.
  2. Éta ogé bakal masihan kasempetan pikeun nyandak bagian dina kagiatan anu ngadukung komunitas Las Vegas.
  3. Sesi diajar anu didédikasikeun pikeun régenerasi sareng alam bakal ngaliput spésifikasi ngeunaan desain acara, studi kasus CSR, perjalanan eko sareng kadaharan anu ramah iklim diantara jejer anu sanés.

"Salami sababaraha taun urang ngagaduhan daérah khusus di lantai acara pikeun merjuangkeun kelestarian. Taun ayeuna urang parantos ngabayangkeun deui rohangan ieu pikeun nyiptakeun titik fokus anyar pikeun acara éta pikeun juara henteu ngan ukur kelestarian tapi ogé régenerasi, keragaman, dampak sosial sareng masihan deui. "

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngenalkeun IMEX anyar | EIC People & Planet Village di IMEX America, lumangsung 9 - 11 Nopémber.

Dumasar kana lantai acara, anu IMEX | EIC People & Planet Village bakal janten hub pikeun pendidikan interaktif sareng paguneman. Éta bakal ngagaduhan daérah campfire pendidikan anu dibagikeun ku sési anu didédikasikeun pikeun régenerasi, alam +, sareng kaanekaragaman ogé kasempetan pikeun ilubiung dina kagiatan anu ngadukung komunitas Las Vegas. Ieu kalebet Pasar Misfit, stasiun jus sareng smoothie anu nyayogikeun inuman anu séhat didamel tina buah sareng sayuran anu 'teu sampurna' sareng kaleuleuwihan.

Kasempetan pikeun nyandak tindakan positip

Hadirin anu diulem ngempelkeun pakakas kebersihan, ilubiung dina buku drive virtual sareng - énggal pikeun taun ieu - ngabantosan ngawangun Klub:

  • 'Nalika murangkalih maca, aranjeunna suksés.' Éta filsafat Spread the Word Nevada anu ngamajukeun melek diantara barudak anu résiko di Nagara. Langkung 400 buku parantos disumbangkeun dina acara éta ti saprak 2017 sareng para hadirin diulem pikeun masihan sumbangan kanggo ningkatkeun jumlah ieu.
  • Hadirin tiasa ngabantosan masarakat sareng ngadukung kemitraan amal anu lami IMEX ku nyiptakeun pak kebersihan pikeun Bersihkeun Dunya. Langkung 5,000kg pakét parantos dipasang di IMEX Amérika sareng disumbangkeun pikeun komunitas lokal anu rentan.
  • Aya sababaraha hal anu langkung bermakna tibatan ngadukung murangkalih anu gering sareng nyium imut anu anom. Salami tilu dinten acara, Grup KLH bakal ngawangun Clubhouse, tempat ulin khusus, pikeun Luna, murangkalih kanker kanker murangkalih. Hadirin IMEX Amérika diulem pikeun ngagulung baju baju sareng ngabantosan usaha ngawangun. Sakali réngsé, clubhouse bakal dikirim ka TK Luna mastikeun yén ratusan barudak bakal nguntungkeun.

Sesi diajar anu didédikasikeun pikeun régenerasi sareng alam bakal ngaliput spésifikasi ngeunaan desain acara, studi kasus CSR, perjalanan eko sareng kadaharan anu ramah iklim diantarana jejer anu sanés. Hadirin ogé tiasa mendakan kumaha acara profesional ngempelkeun SDGs PBB kana acara sareng operasi na di Kelestarian sareng rencana aksi dampak sosial dikirimkeun ku Mariela McIlwraith, Wakil Présidén Kelestarian sareng Kamajuan Industri di Déwan Industri Acara.

Ikrar Rahayat & Planét

Duanana pangunjung sareng paméran diulem pikeun ngibarkeun bandéra pikeun kelestarian sareng ngajanjikeun jangjawokan dampak sosial sareng tanggung jawab lingkungan di IMEX Amérika. Anu énggal Ikrar Rahayat & Planét wincikan sababaraha rupa tindakan, naha éta ngagunakeun bahan anu sustainable dina pangwangunan bilik, ngagem lencana ganti nama atanapi perjalanan ngimbangan karbon. Ku ngalakukeun opat tindakan saderhana, paméran sareng pangunjung tiasa gabung sareng IMEX kanggo nyiptakeun acara anu duanana kaasup sareng sadar pangaruhna di planét. Saha waé anu ngadukung Ikrar tiasa ngumpulkeun pita khusus ti Désa People & Planet kanggo nunjukkeun partisipasi sareng ruang paméranna bakal nampi nomer kios héjo.

Carina nyimpulkeun: "Kami hoyong konsumsi sareng produksi anu tanggel waler payun sareng tengah unggal acara, henteu langkung ti taun ieu. Kalayan COP 26 lumangsung dina waktos anu sami sareng IMEX Amérika, masalah lingkungan ayeuna bakal payuneun pikiran sacara global. Kampung People & Planet anyar nyiptakeun titik fokus pikeun ngajalajah masalah-masalah ayeuna ngeunaan kelestarian, keragaman sareng pangaruh sosial. Kami ogé pikagumbiraeun pikeun ngundang paméran sareng pengunjung pikeun ngadukung kami dina perjalanan kelestarian kami ngaliwatan Ikrar People & Planet anu énggal. "

Mitra pikeun IMEX anyar | EIC People & Planet Village nyaéta: LGBT MPA; ECPAT AS; Perkara Diversitas Pariwisata; Dana Industri Rapat; Rapat Usaha Hartosna; Milarian Yayasan; Luhur & Cicih Yayasan; Ngabersihan Dunya; Grup KHL. Langkung lengkep ngeunaan inisiatif kelestarian Grup IMEX, mitra sareng panalitian tiasa dipendakan Ieuh kalebet laporan Revolusi Regeneratif, didukung ku Marriott International, anu parantos ngahontal rébuan unduhan saprak diluncurkeun sataun katukang bulan ieu.

IMEX America lumangsung 9 - 11 Nopémber di Mandalay Bay di Las Vegas sareng Smart Senén, didukung ku MPI, dina 8 Nopémber Pikeun ngadaptar - gratis - klik Ieuh. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pilihan akomodasi sareng kanggo buku, klik Ieuh. Blok rohangan tarif khusus masih kabuka sareng sayogi.

www.imexamerica.com

# IMEX21 

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment