24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Yordania Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

United Airlines ngumumkeun hiber Non-Stop Anyar ti Amérika Serikat ka Yordania

Amman Yordania ka Washington DC
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dewan Pariwisata Yordania (JTB) resep ngumumkeun hiber langsung anu anyar, sahingga langkung gampang pikeun palancong Amérika pikeun hiber ka Yordania. United Airlines bakal nawiskeun penerbangan langsung ti Washington DC ka Amman mulai 5 Méi 2022, sareng bakal hiber tilu kali saminggu. Ieu mangrupikeun hiber langsung anu munggaran pikeun nyambungkeun dua kota modal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Survey anyar Dewan Pariwisata Yordania parantos réngsé nunjukkeun yén 2022 siap pikeun ngarékam rékaman perjalanan ka DC.
  2. 65 persén operator perdagangan di Amérika Serikat gaduh pesenan perjalanan di usum gugur 2021 ka Yordania, dibandingkeun ngan ukur 15 persén musim sateuacana. 
  3. Kalayan protokol COVID anu jelas aya di sakumna nagara, palancong kedah betah ngadatangan Yordania.

"Kami bungah pikeun ngaluncurkeun ibukota anyar ka ibukota, Washington DC ka Amman, palayanan, sahingga langkung gampang nyambungkeun langkung seueur jalma ka Yordania sareng warisan budaya sareng budaya anu ditawarkeun nagara éta," dibagikeun Patrick Quayle, Wakil Présidén Senior Internasional Jaringan sareng Sekutu.

Pengumuman ti Serikat nunjukkeun kapercayaan maskapai kana tujuan nalika perjalanan internasional dimimitian saatos musnahna pandemi éta. Pindahkeun ogé ngadukung survey anyar Dewan Pariwisata Yordania parantos réngsé anu nunjukkeun yén 2022 siap-siap rékor rékaman perjalanan ka tujuan. Survei ogé nunjukkeun yén 65 persén operator perdagangan di Amérika Serikat ngagaduhan pesenan perjalanan di usum gugur 2021, dibandingkeun ngan ukur 15 persén dina usum sateuacanna. 

"Kami bungah ngabagéakeun pamawa warisan ka Yordania pikeun ngabantosan usaha antara dua ibu kota Washington DC sareng Amman. Kami salawasna ngabagéakeun wisatawan Amérika Serikat ka Karajaan pikeun ngalaman budaya anu luar biasa sareng kaanekaragaman Yordania anu ditawarkeun. " Dibagi Abed Al Razzaq Arabiyat, Ngatur Diréktur Dewan Pariwisata Yordania.

"Kami ngarepkeun ngabagéakeun United Airlines ka Amman, sareng damel babarengan nyandak langkung seueur wisatawan anu ngalaman nagara luar biasa urang," saur Malia Asfour, Diréktur Dewan Pariwisata Yordania Amérika Kalér. "Kalayan protokol COVID anu jelas aya di sakumna nagara, palancong kedah betah nganjang ka Yordania. Ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pikeun ngahubungkeun ibukota Yordania sareng Washington DC, sareng ngadorong wisatawan Amérika pikeun buku pangalaman perjalanan anu bermakna di tempat wisata anu terkenal di dunya sapertos Petra, Wadi Rum sareng Laut Mati. ”

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan rute anyar, kunjungi dihijikeun.com/en-us/new-routes.  

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan bermakna ngumbara ka Yordania didatangan dina wéb visitjordan.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment