Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Forum India Fokus kana Ngahirupkeun deui Ékonomi: Reimagine, Reboot, Reformasi

Forum Ékonomi PAFI

Forum Urusan Publik India (PAFI), hiji-hijina organisasi di India anu ngagambarkeun profesional urusan umum perusahaan, anu bakal ngayakeun Forum Nasional 8th 2021 na dina modél virtual dina 21-22 Oktober, 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Forum Nasional bakalan fokus kana Téma Taunan PAFI "Ngahirupkeun deui Ékonomi: Ngeunangkeun deui. Ngahudangkeun deui. Reformasi. "
  2. Langkung 75 panelis ti sakumna dunya, ngalambangkeun pamaréntahan, industri, média, sareng masarakat sipil, bakal ngabagi pandanganana.
  3. Diskusi sacara ati-ati dikurasi bakal lumangsung langkung ti 16 sési dina waktos 2 dinten.

Éta kalebet Hardeep Singh Puri, Menteri Perumahan sareng Urusan Perkotaan sareng, Menteri Perminyakan & Gas Bumi, Pamaréntah India; Jyotiraditya M Scindia, Menteri Penerbangan Sipil, Pamaréntah India; Dr Rajiv Kumar, Wakil Pupuhu, NITI Aayog; Rajeev Chandrasekhar, Menteri Serikat Nagara Éléktronika sareng IT sareng Pangembangan Keterampilan sareng Wirausaha, Pamaréntah India.

Ajay Khanna, Pupuhu Forum & Co-Founder, PAFI & Chief Global Strategic & Public Affairs, Jubilant Bhartia Group nyarios, "Rupa-rupa tindakan parantos diumumkeun ku Pamaréntah anu bakal ngakibatkeun pertumbuhan ékonomi dina sababaraha bulan ka payun. Forum Nasional 8 PAFI anu bakal datang 2021 bakal fokus kana inisiatif anu bakal ngabantosan ngahirupkeun ékonomi sareng ngawujudkeun visi janten ékonomi pangageungna dina 2050. Éta ogé bakal nekenkeun kana stratégi anu diperyogikeun industri pikeun prakték kabijakan publik sareng advokasi anu efektif. kemitraan pamaréntah-industri pikeun ngawangun silih percaya & ékosistem prosés kawijakan inklusif. ”

Dr Subho Ray, Présidén, PAFI & Présidén, Internét sareng Asosiasi Ponsel India (IAMAI) nambihan, "Ékonomi global sareng India, dina dua taun ka pengker, nyanghareupan tekanan anu teu pernah dilakukeun, ngikis kauntungan anu dilakukeun dina sababaraha taun. indikator penting. Syarat sareng sifat bisnis ogé robih maksa perusahaan pikeun ngarobih modél anu aya di saluareun ranté nilai. Pamaréntah tina India parantos ngamimitian ngalaksanakeun téma konperénsi - Reimagine, Reboot sareng Reformasi. Maka, diperyogikeun upaya koléktif ti sadayana stakeholder, ka payun sareng bergandengan tangan nuju pertumbuhan inklusif. ”

Forum ieu ogé bakal kalebet panulis sareng kolumnis terlaris Ruchir Sharma, Pimpinan Sarat Publik Umum di Mastercard sareng tilas Duta Besar AS Richard Verma, Duta Besar India ka Amérika Serikat Taranjit Singh Sandhu, CEO NITI Aayog Amitabh Kant, Tilas Sékretaris Luar Negeri Shivshankar Menon , Panulis, Diplomat sareng Mantan Rajya Sabha MP Pavan K Verma, Diréktur AIIMS Randeep Guleria, CEO Otoritas Kaséhatan Nasional Ram Sewak Sharma, Ketua ICRIER sareng pangadeg Genpact Pramod Bhasin, Pendiri TeamLease Manish Sabharwal, CEO Nestle India Suresh Narayanan, Diréktur Ngatur Modal Sequoia Capital Rajan Pendiri Anandan sareng Byju Byju Raveendran. Bakal aya sekretaris Pamaréntah India, Ajay Prakash Sawhney, Dammu Ravi, Arvind Singh, Govind Mohan, sareng, Rajesh Aggarwal.

Sesi éksklusif sareng nagara bagian Telangana bakal nampilkeun KT Rama Rao, Menteri Kabinet IT IT & C, MA&UD sareng Jurusan Industri sareng Niaga, sareng Jayesh Ranjan, Sekretaris Utama, Industri & Dagang, sareng Teknologi Informasi, Elektronika sareng Komunikasi.

Dushyant Chautala ti Haryana, Dibya Shankar Mishra ti Odisha; Rajyavardhan Singh Dattigaon ti Madhya Pradesh; sareng Chandra Mohan Patowary ti Assam bakal nyandak sudut pandang tambahan ti pamaréntah nagara.

Agenda kalebet diskusi ngeunaan Ngahirupkeun deui Ékonomi - Game Plan 2030, CEO's Perspective, Transforming Process Process, Geo-Politics and Economy, Reviving the Creative Economy, Make in India - Make for the World, Healthcare, EdTech, and Pleasure of Doing Business. Modérator kalebet stalwarts média sapertos Shekhar Gupta, Shereen Bhan, R Sukumar, Vikram Chandra, Sanjoy Roy, Anil Padmanabhan, sareng Navika Kumar.

Pendaptaran pikeun Forum gratis, henteu gesekan, sareng kabuka pafi.in; di sagigireun para praktisi, éta nawiskeun kasempetan langka sareng berharga pikeun panaliti kawijakan, mahasiswa, sareng praktisi ngora anu diajar, ngajalajah atanapi ngalibetkeun bidang urusan umum anu ngalangkungan kabijakan, komunikasi sareng CSR.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment