Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta HITA Industri silaturahmi Hotél & Resor Kamaainas wartos Ngawangun deui resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hawaii Muka Deui ka Anu Wisata pikeun Wisata Pariwisata kalayan Aturan anu énggal

Hawaii Muka Deui
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Datang ka Hawaii bakal disambut ku panangan terbuka sareng Aloha deui dimimitian kaping 1 Nopémber.

Gubernur Hawaii David Ige ngumumkeun dinten ieu yén Aloha Nagara siap ngabagéakeun tamu pikeun perjalanan anu teu penting mimitian tanggal 1 Nopémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Gubernur nyatakeun yén aranjeunna didorong ku naon anu parantos aranjeunna tingali dina sababaraha minggu ka pengker ku tren neraskeun jumlah kasus handap.
  2. Sistem perawatan kaséhatan Hawaii parantos diréspon, nagara ayeuna gaduh kamampuan pikeun maju sareng pamulihan ékonomi.
  3. Ige nyatakeun yén ayeuna aman pikeun warga anu parantos divaksinasi sareng pangunjung pikeun ngahanca perjalanan anu teu penting pikeun sareng di jero Nagara Hawaii.

Boh turis atanapi nyicingan, palancong anu parantos divaksinasi sareng hoyong ngumbara di jero negeri sareng antar nagara ngan ukur pikeun senang - atanapi pikeun bisnis - wilujeng sumping deui ka Hawaii.

Gubernur ngajelaskeun: "Saur urang sadayana didorong ku naon anu parantos urang tingali dina sababaraha minggu ka pengker ku tren neraskeun jumlah kasus handap. Rumah sakit kami langkung saé, sareng kami langkung seueur penderita COVID di jerona. Anu pangpentingna, sistem kasehatan urang parantos diréspon, sareng kami gaduh kamampuan pikeun maju sareng pamulihan ékonomi. Kusabab ieu, éta ayeuna aman pikeun warga sareng pengunjung anu divaksinasi pikeun ngahanca perjalanan anu teu penting ka sareng di jero Nagara Hawaii. "

Kakara 3 minggu ka tukang yén Gubernur Ige parantos masihan petisi ka wisatawan ngantosan engké didatangan. Dina waktos éta anjeunna nyatakeun éta paréntah darurat pikeun ngatur perjalanan bakal tetep dina tempat sahenteuna 2 bulan deui.

Koalisi wawakil ti sektor perjalanan, pariwisata, silaturahmi ogé operator ritel, angkutan udara sareng darat, sareng seueur deui anu ngadorong dibuka deui 1 Nopémber sareng Présidén sareng CEO Asosiasi Penginapan Hawaii sareng Pariwisata, Mr. Mufi Hanneman.

Pimpinan nyarios: "Sanaos kami sadar yén masih aya detail anu kedah diurutkeun-mayar pikiran khusus pikeun input ti walikota kabupatén sareng inpormasi anu disayogikeun ku komunitas kasehatan sareng séktor bisnis-pengumuman ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu penting pikeun kéngingkeun perekonomian urang bergerak deui aman sareng sacara judicious. Kami ngarepkeun damel sareng Gubernur Ige sareng pamaréntahanana pikeun nyiptakeun pesen anu jelas pikeun calon wisatawan yén Hawaii kabuka pikeun bisnis sareng perjalanan tiasa sakali deui dipesen kalayan percaya diri. "

Salaku Walikota Pulo Hawaii Mitch Roth nempatkeunana, éta Aloha Nagara hoyong "palancong anu séhat sareng divaksinasi pikeun mulang ka Hawaii gancang-gancang."

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment