Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos jelema teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Lufthansa Boeing Mimiti 787-9 Dreamliner janten nami Berlin

Lufthansa Boeing Mimiti 787-9 Dreamliner janten nami Berlin.
Lufthansa Boeing Mimiti 787-9 Dreamliner janten nami Berlin.
Ditulis ku Harry Johnson

Lufthansa sareng ibukota Jérman ngagaduhan hubungan anu panjang sareng khusus. Perusahaan prewar didirikan di Berlin di 1926 sareng naék deui janten salah sahiji maskapai terkenal di dunya. Saatos puncak Perang Dunya Kadua sareng salami 45 taun, mung pesawat sipil 'sekutu' anu diidinan badarat di kota anu dibagi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Upacara penamaan resmi sareng penerbangan mimiti Lufthansa's Boeing 787-9 taun payun dijadwalkeun pikeun taun payun.
  • Lufthansa ngumumkeun yén bakal nampi total lima pesawat Boeing 787 Dreamliners dina 2022.
  • Konsumsi bahan bakar sareng émisi CO2 tina pesawat jarak jauh sakitar 30 persén langkung handap tina anu sateuacanna.

Ibukota Jérman bakal nampi duta besar "ngalayang" anyar: Lufthansa nyaéta namina Boeing 787-9 anu kahijina "Berlin." Upacara namina badé dilaksanakeun saatos pangiriman pesawat taun payun.

"Berlin"Mangrupikeun anu munggaran tina lima Boeing 787-9 Dreamliners anu Lufthansa bakal nambihan armada na di 2022. Pesawat jarak jauh anu modéren modéren ngan ukur nganggo 2.5 liter minyak tanah per panumpang sareng 100 kilométer ngapung. Éta sakitar 30 persén kirang dibanding pesawat sateuacanna. Émisi CO2 ogé ningkat pisan.

Kusabab 1960, Lufthansa parantos ngagaduhan tradisi namina pesawat na saatos kota-kota Jérman. Willy Brandt, Kanselir Jérman Kulon dina akhir taun 1960an sareng 70an, ngahargaan Lufthansa salami janten Walikota Berlin Kulon (1957-1966) ku namina maskapai Boeing 707 anu munggaran.Berlin".

Anyar-anyar ieu, Airbus A380 kalayan identitas pendaptaran D-AIMI ngagaduhan nami bergengsi di ibukota Jérman. Lufthansa Boeing 787-9 anu munggaran - "Berlin" - bakal didaptarkeun D-ABPA. Tujuan antar benua anu dijadwalkeun munggaran pikeun Lufthansa's 787-9 nyaéta Toronto, pusat kauangan Kanada sareng hub.

Lufthansa sareng ibukota Jérman ngagaduhan hubungan anu panjang sareng khusus. Perusahaan prewar didirikeun di Berlin di 1926 sareng naros deui janten salah sahiji maskapai terkenal di dunya. Saatos puncak Perang Dunya Kadua sareng salami 45 taun, mung pesawat sipil 'sekutu' anu diidinan badarat di kota anu dibagi.

Ti saprak ngahijikeun deui, Lufthansa parantos ngalayang ka Berlin langkung ti 30 taun, kalayan henteu aya kelompok maskapai anu ngapung janten seueur Berliner di panjuru dunya dina mangtaun-taun katukang salaku Lufthansa sareng saderek operatorna. Ayeuna, maskapai Grup Lufthansa ngahubungkeun ibukota Jérman kana sababaraha 260 tujuan di dunya, boh ku hiber langsung atanapi ngalangkungan koneksi di salah sahiji seueur hub grup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment