Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean wartos jelema teknologi News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Facebook: Naon anu namina?

Facebook: Naon anu namina?
Facebook: Naon anu namina?
Ditulis ku Harry Johnson

Rebranding bakal nempatkeun aplikasi média sosial Facebook salaku salah sahiji seueur produk dina perusahaan induk, anu ogé bakal ngawaskeun kelompok sapertos Instagram, WhatsApp, Oculus sareng seueur deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Obrolan ngeunaan parobihan nami Facebook bakal lumangsung dina konperénsi Connect taunan perusahaan dina 28 Oktober.
  • Facebook nyanghareupan paningkatan pamaréntahan anu ningkat di Amérika Serikat kusabab prakték bisnisna anu diragukeun.
  • Facebook nolak masihan koméntar kana berita éta, nyebat aranjeunna "rumor sareng spekulasi".

Kapala Pimpinan Eksekutif raksasa média sosial AS Facebook Inc., Mark Zuckerberg, badé ngarencanakeun ngaran perusahaan sareng nami anyar minggu payun, sumber anu gaduh kanyaho langsung ngeunaan laporan hal éta.

Obrolan ngeunaan parobihan nami bakal lumangsung dina konperénsi Connect taunan perusahaan dina 28 Oktober.

Salaku réspon kana poténsial ngarobah nami warta, Facebook nyentak yén nyaéta "henteu aya koméntar" kana naon anu disebatna "rumor atanapi spekulasi".

Warta anu ngagentos nami sumping dina waktos nalika Facebook nyanghareupan paningkatan pamaréntahan anu ningkat di Amérika Serikat kusabab prakték bisnisna anu dipertanyakan.

Anggota DPRD AS ti dua pihak Démokratik sareng Republik parantos ngagedékeun perusahaan, ngagambarkeun rasa ambek dina Kongrés Facebook.

Numutkeun ka narasumber, rebranding éta bakal nempatkeun aplikasi média sosial Facebook salaku salah sahiji seueur produk dina perusahaan induk, anu ogé bakal ngawaskeun kelompok sapertos Instagram, WhatsApp, Oculus sareng seueur deui.

Teu ilahar di Silicon Valley pikeun perusahaan pikeun ngagentos nami nalika aranjeunna nawar ngalebarkeun jasa.

Google netepkeun Abjad Inc. salaku perusahaan indep di 2015 pikeun ngajembaran saluareun bisnis pamilarian sareng pariwara na, pikeun ngawasi sababaraha padamelan sanésna mimitian ti unit wahana otonom sareng téknologi kasihatan dugi ka nyayogikeun jasa internét di daérah terpencil.

Léngkah pikeun ngaranan ogé bakal ngagambarkeun fokus Facebook dina ngawangun anu disebut metaverse, dunya online dimana jalma tiasa ngagunakeun alat anu béda pikeun mindahkeun sareng komunikasi dina lingkungan virtual, numutkeun laporan.

Facebook parantos nanem modal pisan dina kanyataan virtual (VR) sareng augmented reality (AR) sareng maksad nyambungkeun ampir tilu milyar pangguna na ngalangkungan sababaraha alat sareng aplikasi. Dinten Salasa, perusahaan ngumumkeun rencana pikeun nyiptakeun 10,000 padamelan di Uni Éropa salami lima taun ka hareup pikeun ngabantosan ngawangun metaverse.

Zuckerberg parantos nyarios ngeunaan metaverse ti saprak Juli nalika anjeunna nyarios yén konci pikeun kahareup Facebook aya dina konsep metaverse - ideu yén pangguna bakal hirup, damel sareng olahraga di jero alam maya. Headset sareng jasa kanyataanana maya Oculus perusahaan mangrupikeun bagian anu penting pikeun ngawujudkeun visi éta.

Kecap buzzy, munggaran diciptakeun dina novél dystopian tilu puluh taun ka pengker, parantos dirujuk ku firma téknologi sanés sapertos Microsoft.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment