Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Rusia maréntahkeun 'minggu sanés damel' nasional sabab maotna COVID-19 naék

Rusia maréntahkeun 'minggu sanés damel' nasional sabab maotna COVID-19 naék.
Rusia maréntahkeun 'minggu sanés damel' nasional sabab maotna COVID-19 naék.
Ditulis ku Harry Johnson

Angka kematian COVID-19 Rusia unggal dinten parantos surging sababaraha minggu sareng paling luhur 1,000 pikeun kahiji kalina dina sabtu minggu di tengah tingkat vaksinasi anu lesu, paripolah umum pikeun ngalakukeun tindakan pancegahan sareng pamarentah anu hoream kana larangan-larangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rusia ngalaporkeun 1,028 maotna COVID dina 24 jam, jumlah pangluhurna saprak mimiti pandemi.
  • Jumlah korban jiwa anu pangageungna dilaporkeun di dua kota panggedéna di nagara éta, Moskow sareng St. Petersburg.
  • Aya ogé paningkatan anu gancang dina jumlah tes positip pikeun virus, kalayan 34,073 jalma dikonfirmasi kaserang période anu sami.

Pagawe Rusia diperintahkan cicing di luar damel salami saminggu dimimitian akhir bulan ieu di tengah jumlah infeksi COVID-19 anu anyar sareng maotna.

Présidén Rusia Vladimir Putin nyatujuan rencana pamaréntah pikeun mesen pagawé di panjuru nagara saminggu libur, dina usaha ngeureunkeun lonjakan anu seukeut tina jumlah maotna tina coronavirus.

Pasukan tugas pamaréntah Rusia dinten Rebo ngalaporkeun 1,028 maotna COVID salami 24 jam sateuacanna, jumlah pangluhurna saprak mimiti pandemi. Éta dibawa RusiaJumlah korban maot dugi ka 226,353, anu jauhna paling luhur di Éropa.

Dina pasamoan pejabat pamaréntah Rebo, Putin masihan payun pikeun persiapan manjangkeun liburan nasional anu direncanakeun dua dinten sareng tetep seueur padamel di bumi, kalayan mayar, salami saminggu.

Dina rencana éta, kantor-kantor bakal ditutup sacara nasional antara 30 Oktober sareng 7 Nopémber, tapi Putin nambihan yén di sababaraha daérah anu kaayaanna paling ngancam, période damel henteu tiasa dianggo mimiti Sabtu sareng diperpanjang saatos 7 Nopémber.

Numutkeun ka Putin, ayeuna penting pisan éta Rusia "Ngarusak ranté panyebaran virus ... Tugas utama urang ayeuna nyaéta ngajaga kahirupan warga sareng, sajauh-jauhna, ngaleutikan panyebaran inféksi COVID-19."

Rencana éta ogé ngusulkeun mindahkeun sadaya padamel anu henteu divaksinasi langkung lami ti 60 kana susunan kerja jarak jauh pikeun bulan payun, sareng nawiskeun staf dua dinten anu kapisah pikeun indit sareng divaksinasi ngalawan COVID-19. 

RusiaAngka kematian COVID-19 sadidinten parantos surging sababaraha minggon sareng paling luhur 1,000 pikeun kahiji kalina dina sabtu minggu di tengah tingkat vaksinasi anu lesu, paripolah umum pikeun ngalakukeun pancegahan sareng pamaréntahan anu hoream ngalarang larangan.

Sakitar 45 juta urang Rusia, atanapi 32 persén nagara ampir 146 juta jalma, pinuh divaksinasi.

Di sababaraha daérah, inféksi anu ningkat kapaksa otoritas ngagantungkeun bantosan médis pikeun penduduk salaku fasilitas Podomoro kapaksa pokus dina ngarawat pasién coronavirus.

In Moscow, kumaha ogé, kahirupan teras-terasan sapertos biasa, kalayan réstoran sareng bioskop dipenuhi ku jalma-jalma, rame-rame klub wengi sareng bar karaoke sareng komuter sacara umum teu merhatoskeun amanat masker dina transportasi umum, sanaos unit perawatan intensif parantos dieusian sababaraha minggu ka pengker.

Sateuacanna dinten Rebo, pejabat Rusia ngumumkeun yén nagara éta parantos nyatet jumlah maotna anu paling seueur patali coronavirus ti saprak mimiti pandemi taun ka tukang sareng jumlah korban jiwa anu paling ageung dilaporkeun di dua kota panggedéna di nagara éta, Moscow sareng St. Petersburg.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment