Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Saint Kitts sareng Nevis Breaking News Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan News Kawat Wisata

Kitts & Nevis mungkas larangan pikeun perjalanan udara ti India sareng Afrika Kidul

Kitts & Nevis mungkas larangan pikeun perjalanan udara ti India sareng Afrika Kidul.
Kitts & Nevis mungkas larangan pikeun perjalanan udara ti India sareng Afrika Kidul.
Ditulis ku Harry Johnson

Sakumaha diumumkeun dina 29 Méi 2021 ngan ukur wisatawan anu divaksinasi anu diijinkeun asup ka Féderasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kitts & Nevis ngabagéakeun wisatawan hawa internasional anu divaksinasi lengkep ti India sareng Afrika Kidul.
  • Ngahapus larangan perjalanan ayeuna pikeun India sareng Afrika Kidul konsisten sareng ngangkat larangan pikeun wisatawan ti Inggris dina 1 Séptémber 2021.
  • Watesan perjalanan St. Kitts & Nevis tetep aya pikeun palancong internasional ti Brazil. 

Kitts & Nevis ngabagéakeun wisatawan hawa internasional anu divaksinasi lengkep ti India sareng Afrika Kidul kalayan tanggal 18 Oktober 2021, ngaleungitkeun larangan pikeun wisatawan ti dua tujuan ieu. Ngahapus larangan perjalanan dina waktos ayeuna pikeun India sareng Afrika Kidul konsisten sareng ngangkat larangan pikeun wisatawan ti Inggris dina 1 Séptémber 2021, sareng saluyu sareng moméntum luhur tingkat vaksinasi di Féderasi. Watesan perjalanan tetep aya dina tempat pikeun palancong internasional ti Brazil.  

Di antara populasi sawawa tina St Kitts & Nevis, 77.4% parantos nampi salah dosis tina vaksin AstraZeneca / Oxford, kalayan 70.3% penduduk dewasa parantos divaksinasi pinuh; diantara barudak sareng nonoman antara umur 12 - 17, 10.9% anu parantos nampi dosis munggaran tina vaksin Pfizer / BioNTech kalayan 6.8% nampi dua dosis. (Statistik per 19 Oktober 2021).

Éféktif 7 Oktober 2021, "Liburan di Tempat" dikirangan janten 24 jam, kalayan tés kadatangan RT PCR anu diperyogikeun dilaksanakeun di lokasi di hotél sareng akomodasi "Perjalanan Disatujuan". Hasil tés bakal sayogi salami 24 jam "Liburan di Tempat". Éta palancong anu ngagaduhan hasil uji négatip tiasa sapinuhna kalebetkeun kana Féderasi saatos waktos 24-jam parantos lami sareng nikmati pangalaman anu réa St Kitts & Nevis nawaran kaasup, dining di réstoran, ngalaman vibe di salah sahiji bar pantai lokal on "The Strip," ngadatangan atraksi unik tur hiji-of-jenis kami, balayar cai jernih, hiking gunung seuneuan, balanja pasar karajinan lokal urang atawa ngan tiiseun di salah sahiji pantai urang.

Sakumaha diumumkeun dina 29 Méi 2021 ngan ukur wisatawan anu divaksinasi anu diijinkeun asup ka Féderasi.

  • Dibébaskeun aya kanggo Warga sareng Warga Féderasi St. Kitts sareng Nevis sareng barudak di handapeun umur 18 taun ngiringan kolot atanapi wali anu parantos divaksinasi pinuh.
  • Sadaya Protokol Perjalanan sareng Syarat sésana pikeun Féderasi St. Kitts & Nevis, kalebet ngirimkeun hasil uji négatip tina tés RT PCR 72 jam sateuacan kadatangan.

Anu ngumbara dianggap divaksinasi pinuh nalika dua minggu kaliwat ti saprak nampi dosis kadua séri vaksin dua dosis (Pfizer / BioNTech, Moderna, AstraZeneca / Oxford, Sinopharm atanapi Sinovac), atanapi dua minggu saatos aranjeunna nampi vaksin dosis tunggal ( Adang & Adang). Pergaulan vaksin disatujuan pikeun St Kitts jeung Névis ditarima.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment