24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Penciptaan Maison Décotterd dirayakeun ku Glion Institute of Higher Education

Ditulis ku Harry Johnson

Tilu bulan saatos Stéphane Décotterd ngagabung sareng Institut Pendidikan Tinggi Glion, Chef multi-panghargaan sareng lembaga sakola manajemén perhotelan anu bergengsi ngagungkeun kreasi Maison Décotterd. Maison Décotterd mangrupakeun tujuan gastronomic kalawan tilu spasi unik kaasup gastronomic Rumah Makan Stéphane Décotterd kalawan pintonan breathtaking na on Tasik Jenéwa; nu Bistro ku Décotterd, nu brasserie Srimanganti; sarta Lounge Bar ku Décotterd kalawan masakan gurih sarta pilihan wines ku gelas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tilu bulan saatos Stéphane Décotterd ngagabung sareng Institut Pendidikan Tinggi Glion, Chef multi-panghargaan sareng lembaga sakola manajemén perhotelan anu bergengsi ngagungkeun kreasi Maison Décotterd. Maison Décotterd mangrupakeun tujuan gastronomic kalawan tilu spasi unik kaasup gastronomic Rumah Makan Stéphane Décotterd kalawan pintonan breathtaking na on Tasik Jenéwa; nu Bistro ku Décotterd, nu brasserie Srimanganti; sarta Lounge Bar ku Décotterd kalawan masakan gurih sarta pilihan wines ku gelas.

Dua réstoran anu luar biasa, ayana di tilas Hotel Bellevue di Glion, nangkep visi dua koki bintang Michelin Stéphane Décotterd ngeunaan masakan régional, lestari, sareng asli. Ngeunaan filosofi na, anjeunna nungtun timnya ngaliwatan perbaikan konstan, reinventing kodeu gastronomy. "Masakan kuring pasti régional, lestari sareng asli, tapi éta salawasna mekar, sapertos cai danau ieu anu mere ilham kuring," saur Stéphane Décotterd.

Kusabab 2016, Stéphane Décotterd ngitung dina brigadena Chef Pastry ngora Christophe Loeffel, anu meunang panghargaan "Chef Pâtissier of the year 2021" ti Gault & Millau Swiss sareng "Bronze Desserts 2020" dina kajawaraan nasional Perancis pikeun dessert piring. Anjeunna nembe ilubiung dina kompetisi "Patissier des Jahres" di Cologne, Jérman, sarta réngsé dina tempat kadua. Chef Pastry ngora anu ngajangjikeun parantos ngembangkeun tandatanganna nyalira, damel sareng géométri, tékstur, sareng kesederhanaan. "Kuring sok nyobian nambihan sentuhan orisinalitas sareng nyarioskeun carita sareng produk. Kuring ngagantelkeun pentingna pikeun nyorot kabudayaan dimana kuring mendakan diri, pikeun ngagunakeun produk régional, ”ngembangkeun Christophe Loeffel.

Di rohangan réstoran, palayanan dipastikeun ku Stéphanie Décotterd, Diréktur Maison Décotterd, sareng timnya. Anjeunna nyayogikeun jasa kalayan sikep anu dikuasai sampurna, bari gaduh pendekatan pribadi, nawiskeun sémah pangalaman anu teu hilap. Ieu kumawula ka kaunggulan jeung conviviality, geus ngidinan Stéphanie meunang panghargaan Michelin Swiss pisan munggaran pikeun silaturahmi jeung jasa, dina bulan Pebruari 2019.

Sumpah kaunggulan, Maison Décotterd bungah janten bagian tina Istana Relay asosiasi, gabung dina jaringan 580 hotél sarta réstoran unik di sakuliah dunya, dipiboga tur dioperasikeun ku pangusaha bebas anu gairah ngeunaan karajinan maranéhanana sarta deeply komitmen ka forging haneut, hubungan langgeng jeung sémah maranéhna. Sapertos masakan sareng filosofi Stéphane Décotterd, anggota Relais & Châteaux ngajagi sareng ngamajukeun kabeungharan sareng karagaman tradisi kuliner sareng silaturahmi sadunya, pikeun mastikeun aranjeunna terus mekar. Aranjeunna sami-sami didedikasikeun pikeun ngawétkeun warisan lokal sareng lingkungan, sakumaha anu dinyatakeun dina Visi asosiasi anu dipasihkeun ka UNESCO dina Nopémber 2014.

Siswa Glion nguntungkeun pisan tina ngadegna dua réstoran tanda tangan di kampus Glion, nyayogikeun aranjeunna pangalaman makan énggal ogé kasempetan unik pikeun diajar tina bakat kuliner anu luar biasa, nyandak kauntungan tina pelatihan unik di dapur, jasa, sareng bar. Dina waktos anu sami, kampus Swiss Glion dirombak pikeun ningkatkeun pangalaman mahasiswa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment